Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

asaras

Reitings 11
Reģ: 17.04.2012
esmu 80% gatava shkjirshanas procedurai. (neesam preceeti).
sapratu, ka nav verts, viss gandriz ir zudis. 9varbut kads atceras manu ieprieksejo diskusiju)

gruti koncentreties darbam, asaras nak virsu, kaut gan vel vinjam neesmu pateikusi savu lemumu.

palidziet sanemties. tas ir tik gruti.

varbut panemt atvalinajumu, lai var izraudaties un nomierinaties?
29.05.2012 12:14 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Jūtu Tev līdzi! Esmu bijusi tādā pašā situācijā...kopa bijām 4 gadus, pirmā mīlestība, tikko beigta skola, lieli plāni kopīgai nakotnei...tolaik uz brīdi bijām šķirti- stradājām dažādās pilsetas, bet pēc pāris mēnesiem taisījamies uzsākt kopdzīvi...kādu dienu vins man pazvanīja un pateica, ka viņam ļoti žēl, bet starp mums viss ir cauri, lai vairs nezvanu viņam un nemeklēju- nomainija, tel. nr. adresi...vienkērši pazuda. Iekritu tada depresija, ka nespēju pastrādat- mani gandrīz atlaida...labi, ka priekšniece bija saprotoša, deva laiku savakties, bet lika nojaust, ka šadi es turpināt nevaru. Savācos, kaut katru vakaru aizmigu raudot....
Iesaku Tev tiešam paņemt atvaļinajumu, sakārto domas, savācies!:))
29.05.2012 12:26 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Pēc apm. 2 gadiem viņš mani uzmekleja draugiem.lv, satikamies, gribēju zināt šķirsanās iemeslu...iemesls mani sadusmo joprojām kaut 5 gadi pagājusi, vins bija tusējies ar draugiem un saticis manu draudzeni, ar kuru pati iepazīstināju vinu. Abi bija par daudz iedzeruši un rezultātā abi pārgulējuši. No rīta viņam bijusi tāda vainas sajūta, ka nolemis pats visu ar mani pārtraukt...zinajis, ka nespēs vairs man acīs paskatīties...
29.05.2012 12:33 |

10 gadi
Reitings 2068
Reģ: 31.01.2012
ir bijuši tādi periodi kā tavā iepriekšējā diskusijā, tas būtībā bija tāpēc, ka puisis strādā, mācas rīgā, tur pat arī patusē, padzer, bet, kad pienāk brīvdienas, un man āri gribas beidzot aiziet kaut kur atpūsties, viņš atbrauc mājās un vai nu ir slims, vai negrib nekur iet, protams, mani tas aizvainoja, un parādījās tāda kā vienaldzība, pat riebums. izšķīrāmies. pēc kāda laika atkal sagājām kopā, tagad viss ok. :) lai gan es arī gribētu, lai viņš šo to sevī pamaina, vēderiņu jau nu ļoti noaudzējis :D
29.05.2012 12:55 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
No savas pieredzes varu teikt, ka vislabak pec skirsanas palidz nesedesana majas, kautka darisana, lai nav laika domat par to kas bijis. Piemeram iet tuset ar draudzenem, kautkur aizbraukt atpusties, var ari ierakties darba (manuprat nav tas labakais variants). Galvenais ir nesedet vienai majas.
29.05.2012 13:11 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Ak, ja un svarigi ir uzreiz ari nepielaut nekadu atpakalj celju - nogriezt visus kontaktus ar bijuso.
29.05.2012 13:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits