Galvenokāt apaļīgi kļūstam no mazkustīga dzīvesveida, agrāk tiešām bērnībā mēs dauzījāmies apkārt pa ciemu, nebija nekādi datori, tad parādījās sega, žilitons un tad jau sākās spēlīšu spēlēšana, bet tāpat gājām katru dienu uz ezeru peldēt, dauzījāmies apkārt, tagad mazajiem ir dators un viss, laukos varbūt mazāk, bet pilsētās gan, bērns nekustās un ēd, vecāki aizņemti tāpēc ērtāk viņiem aizvest bērnu uz kādu ātro ēstuvi nevis gatavot. Es arī esmu novērojusi no rītiem, ka bērni iet uz Rimi un pērk (?)- kokakolu, bulciņas, čipsus, šokolādi, enerģijas dzērienus, viņiem vecāki kabatsnaudā iedod 1Ls, laukos to 1Ls vecāki nevar iedod, tāpēc bērni tādas lietas nedabū, bet pilsētas vecāki to var atļauties.
Man pašai arī nav perfekts ķermenis, un tas tikai tāpēc, ka pārāk maz kustības, jo daudz un neveselīgus ēdienus es tiešām needu, bet veči jau ar nav nekādi perfektie, daudziem tādi peļu vēderi, nobarojušies paši, vīriešiem vispār nav ko čīkstēt, mums ir skaistas, slaidas sievietes, vajag pašiem paraudzīties uz sevi.