Orgasma sasniegšana.

Reitings 62
Reģ: 07.03.2012
Ar vīrieti esmu kopā jau 10 mēnešus, un viņš man ir otrais seksa partneris.

Problēma ir tajā, ka neesmu ne reizi sasniegusi orgasmu.
Seksā mums nav rutīnas ... ir glāsti, skūpsti, kaisle, perversas runas ... vārdu sakot, viss, lai nebūtu garlaicīgi.
Ir bijis tā, ka liekas, ka tūlīt sasniegšu orgasmu, bet tad tā sajūta pazūd vai viņš beidz ...

Jau iepriekš par to runājām, bet vakar sanāca garāka saruna.

Viņš piedāvāja, lai masturbēju viņa priekšā. Sākumā jutos neērti, bet tad tas tā aizgāja ...
Kārtējo reizi likās, ka būs, bet tad atkal pazuda ... Tikai pēc trešā centiena, sasniedzu orgasmu ...
Domāju, ka varbūt traucē viņa straujie pieskārieni vai skūpsti, bet nezinu ...

Viņš teica, ka pārāk daudz domāju un aplika pat nedaudz nikns.
Bet ko es varu darīt, ja citreiz pat nejūtu viņa locekli (par izmēru nevar sūdzēties)?!

Nezinu vienkārši ko domāt un darīt :(
Vakar pat ieminējos, ka seksuāli varbūt nesaderam, un tas viņu aizskāra :/

Zinu, ka varbūt šī problēma liekas smieklīga, bet tiešām nezinu ...
29.05.2012 10:15 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Par kādiem orgasmiem ir runa? Es spēju klitorālo kaut desmit reizes, taču vaginālais nekad mūžā nav bijis.
29.05.2012 13:02 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Ziniet, meitenes, man bija tā, ka arī visu laiku sasniedzu tikai klitorālo, bet vaginālo nē.
un tad.. biju nogurusi, neko negribējās, bet ja jau manējais gribēja, tad lai jau viņam tiek.. nezinu, vai man tas ir + vai -, bet manējam patīk, ka es neblenžu uz viņu, un labāk taisu acis ciet.. (par ko pati neesmu pārliecināta, vai man tas patīk)..
Nu lūuk.. vienkārši gulēju, un glāstīju viņu.. UN TAD TAS ATNĀCA, UN gandrīz abi kopā beidzām..

nu lūk, bet tāda bija tikai viena reize,bet ja jau tas ir izdarīts, tad jau nekas nav neiespējams..

tā kā atbrīvoties vajag pilnībā..
29.05.2012 13:15 |

Reitings 62
Reģ: 07.03.2012
manā situācijā es nesasniedzu NE klitorālo, NE vaginālo, mīlējoties ar savu vīrieti :/
29.05.2012 13:24 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man bija liidziigi ilgu laiku,shiis man ir otraas nopietnaas attieciibas.Pirmos meeneshus likaas,ka nekad nesasniegshu vaginaalo orgasmu,lai arii ieprieksheejaas att. tas bija katru reizi.
Tachu tagad viss ir ljoti uzlabojies,orgasmu sasniedzu (vaginaalo) apmeeram katraa 2. vai 3. reizee,un domaaju,tas ir pateicoties ilgaakaam priekshspeeleem,tad ir lielaaka uzbudinaatiiba un viss notiek pats no sevis,vnk vajag atbriivoties. Man pirmos meeneshus likaas ka nekas nesanaaks,nebiju atbriivojusies,kaa nekaa cits viirietis peec gandriiz 4 gadu ieprieksheejaam attieciibaam.. Paliidz arii tas,ka gandriiz katru reizi,kad miileejamies,vins sniedz man oraalo un tas veel vairaak uzbudina.
Klitoraalais orgasms man nekad nav bijis. Tachu man pat neinteresee kaa tas ir,jo vaginaalais o ir tieshaam taads OOOO.. ka nu tikai. :)
Nedomaa tik daudz par pashu iznaakumu,koncentreejies vairaak uz procesu. Lai veicas! :)
29.05.2012 13:25 |

Reitings 217
Reģ: 29.03.2010
man arī orgasms ir bijis vien uz vienas rokas pirkstiem saskaitām. un tas bija tikai ar to puisi,kuru ļoti mīlēju un viņš bija mans pirmais puisis. kaut gan pēc šķiršanās jau ir pagājušu vairāk kā 2 gadi, nespēju sasniegt. arī ir bieži sajūtas, ka tūliņ būs, bet nekā.
bet ja vīrietis darbojas ap klitoru,tad spēju orgasmu sasniegt.
29.05.2012 13:36 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
man līdz šim ir bijis viens seksa partneris, dievinu mīlēšanos, saniedzu klitorālo orgasmu, bet par vaginālo - man nav nekādas nojausmas, KAS tas ir, un sāku jau domāt, ka kaut kas ar mani nav riktīgi.

tā kā - vaginālais orgasms - tas būtu mans sapnis. bet nekā.. ne pašai ar sevi, ne ar vīrieti...
29.05.2012 20:55 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Man gan liekas, ka tas vairāk ir atkarīgs no vīrieša prasmes vai neprasmes. Patika reiz dzirdēts salīdzinājums- sieviete ir kā mūzikas instruments vīrieša rokās, vai nu viņš to māk spēlēt, vai nemāk. Par to atslābināšanos- nezinu, vai tā ir, jo pašai ir bijuši gan tādi, kas jebkurā diennakts laikā jebkuros apstākļos var pacelt 7 debesīs un ir bijuši arī absolūti muļļas, kuriem pat parādot, kas patīk un kas nepatīk, nepielec :D
29.05.2012 21:14 |

10 gadi
Reitings 1207
Reģ: 31.05.2011
man laikam jajutas vel lielakai neprasai, bet kadas ir sajutas to sasniedzot?
Man ir jau 2. attiecibas un 2. seksa partneris.. Itka kaut kadas sajutas ir, bet neuzskatu, ka tas ir tadas kadam ir jabut orgasma..
Nezinu, laikam pie vainas tas, ka nespeju atbrivoties, jo dzivojam vinu vecaku majas kur vel dzivo ari vina masa.. negribas darit visai majai zinamu ar ko nodarbojamies :) Man patik bus skalai, bet ja visu laiku ir par to jadoma...
Ko labak darit lai to sasniegtu laikam katrai individuali...
Bet tiesam, kadas ir sajutas sasniedzot baudas virsotnes? kas jums ir tads izteikts?
29.05.2012 22:23 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
PALDIES DIEVAM, ka te ir tāds forums! :) Meitenes, pateicoties tām, kuras arī saka, ka ne reizi nav izjutušas vaginālo orgasmu un pat nezin kāda ir tā sajūta, es sāku justies normāla!!! :D Citādi tiešām, gandrīz vai jūku prātā un domāju, ka man kaut kas nav riktīgi, jo nu KĀ mīlējoties bieži, bieži, pietam ar vīrieti, kuru neeeenormāli iekāroju, var nebūt orgasms?!!! Loģikas nekādas... Ienīstu savu draudzenīti (vai tomēr savas smadzenes?!! :) ) par to, ka neļauj sasniegt baudas virsotnes!
29.05.2012 22:49 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Varu pateikt tik to, ka nekas tāds WOW tas nav.
Varētu būt tā, ka jums tas ir, bet vienkārši jūk ar klitorālo, ja vienlaicīgi sasniedz abus?
29.05.2012 22:55 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
iesaakumaa pameeginaat ar vibratoru vai dildo un saprast, kaadaa lenkjii un kuraa vietaa ir tas mistiskais baudas punkts. jaapaeksperimentee ar muskulju sasprindzinaashanu, kaaju poziiciju utt. tad, kad pashai zinaama taa atrashanaas vieta, vieglaak piemekleet pozu, kuraa viirietis to stimulee.
29.05.2012 22:57 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
nē, nē, man nav bijis nekas pat tuvu orgasmam! ir jaukas sajūtas, bet, lai to nosauktu par baigo baudu, tā nav! klitorālais gan ir bijis (orālā seksa laikā) , to es māku atšķirt, cita lieta! :D
29.05.2012 22:58 |

Reitings 2230
nu spēcīgāks par klitoriālo ir :D
29.05.2012 22:59 |

Reitings 5941
Nu, ko es saku, tas nav nekāds lielais baudas punkts. :( Pati aplauzos. Domāju, ka šas būs tiiiiiik labi.. i nekā. Līdzīgi kā klitorālais, bet pulsējoša sajūta papildus. Nu nekas īpašs diemžēl. Lai gan saprotu, ka gribas izmēģināt, jo jūsu situācijā ar reiz biju. Un baudu guvu tikai tad, kad bija pilnīgi vienalga par situāciju.
29.05.2012 23:01 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
viss atkariigs no partnera kiimijas, vai afrozodiaaks :D
29.05.2012 23:01 |

Reitings 2230
cloo, es gan teiktu, ka ir wow.. tas laikam arī no daudz kā atkarīgs. katrā ziņā man orgasms nebija tik ilgi, kamēr par to domāju. tad nomainījās partneris, vispār nedomāju par to, ļāvos procesam un bija. tagad ir katru reizi. var jau būt, ka puiša vaina, bet man gan liekas, ka vairāk tas atkarīgs no domāšanas un iespringšanas par to ;)
29.05.2012 23:08 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man ir bijuši četri partneri,viens no tiem bija ilglaicīgs un tieši ar viņu es esmu sasniegusi vaginālo orgasmu.Kliktoriālo neesmu sasniegusi,bet domāju,ka man viss vel priekšā. Tikai pēc kāda pusmēneša ilgas cenšanās un runāšanas mēs to dabūjām gatavu.Pirmkārt Tev vīrieti ir jāgrib un otrkārt viņam ir labi jāpazīst Tavs ķermenis,lai zinātu kā īsti viņš ir jāuzvelk.Viss būs!
29.05.2012 23:14 |

Reitings 5941
Nu, es par to it nemaz neiespringstu. :D Un ar dažādiem partneriem - tas orgasms vienādi izpaužas. Tāpēc manā gadījumā tā nav esošā partnera vaina. Kad domāju - tas noteikti ir lieliski, tad aplauzos, jo man tā nudien nav. :D
Bet var jau būt, ka citām tas ir kā nonākšana septītajās debesīs. :)
29.05.2012 23:15 |

Reitings 386
Reģ: 17.05.2012
nemaz tad nesaprotu kads man tas orgasms ir, klitorialais ir bijis neskaitamas reizes, patik...bet seksa laika pati stimuleju klitoru un tad sasniedzu orgasmu, seksa laika tas ir vienigais veids ka to varu, nu neskaitot oralo seksu, bet sajutas ir pavisam citas neka kad tikai klitoru stimule, tad tas ir vaginalais orgasms? vai kaut kas pa vidu? ar tagadejo virieti, ar orgasmiem ir ta ka ir, oralo vins man biezi nesniedz, vienreiz meginaja, nemas un darijas ilgi un dikti, bet ka nebija orgasma ta nebija man, tad laikam saka kompleksot un vairs nav ipasi meginajis :( ari seksa laika pati stimulejot klitoru, orgasmu sasniedzu tikai jatnieces poza un ari tadu pasvaku, it ka ir, bet nekas ipass...
29.05.2012 23:36 |

10 gadi
Reitings 631
hah, neskaitāmas reizes esmu mēģinājusi pati atrast to mistisko baudas punktu, kuru kairinot, varētu sasniegt vismaz ko līdzīgu vaginālajam orgasmam. bez panākumiem.
es laikam tiešām esmu nejēga. :D
jā, ir dažas pozas, kurās ar vīrieti izjūtu īpašu baudu, bet nekad ne līdz kam TĀDAM nenonāku. arī vienatnē ne.
vīrieti ne pie kā nevainoju - viņam ir pietiekami liela pieredze gultā, un mīlu visu, ko viņš dara. jāpiebilst gan, ka viņš ir mans pirmais..

BEZCERĪBA :D
29.05.2012 23:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits