Jillian Dempsey profesionālie acu zīmuļi ir baigi labie, visu laiku pasūtu. Kā arī atkal un atkal ņemu glimmerstick uzacu zīmuli - arī labs. Tad man patī nostiprinošais līdzeklis nagiem ar dimantu putekļiem (ja nemaldos) no Strong Results - arī vnk ideāls!Tad man patīk persiku sejas krēms, Foot works mīkstinošais papēžu krēms, Senses dušas želejas ar foršiem aromātiem, SkinSoSoft tonizējošais losjons, četrtoņu acu ēnas ir labas. Nu tā..daudz ko esmu ņēmusi, bet šos atkal un atkal :)
1. SPA sērijas produkti, īpaši masāžas eļļa ar lotosu, krēms rokām ar šī sviestu, Nāves jūras sērija
2. Kāju krēms "Foot works"
3. Četrtoņu acu ēnas- maigas, zīdainas. Pat biju pārsteigta par kvalitāti.
4. MagiX grima bāze.
5.Today smaržas
No Avon lietoju daudz ko, bet paši mīļākie produkti - minerālu pūderis, Solutions tonējošais sejas krēms, acu zīmuļi parasti nekad nav pievīluši, ko nevarētu teikt par tušām. Patīk arī Skin So Soft dušas želejas un vasarā ķermeņa losjoni no Naturals sērijas, kā arī sprejs un krēmi pēdām ir ļoti patīkami. Tāpat arī daudzas smaržas man patīk un ir noturīgas.
Mmm,tas serums sausiem matu galiem ir dievīgs.Lietoju jau n-to pudelīti,dikti patīk :)
Vēl patīk footwork sērija un SPA sērijas produktiņi :)
Dažas dušas želejas un ķermeņa skrubji arī patīk.. :)
Īstenībā AVON daudz labu produktiņu... :)
vienīgais, ko varētu nosaukt - super shock tuša, bet nekas cits.. viņa bija tāda forša, patika birstīte. šokā esmu par to, ka kādam patīk serumi un sejas krēmi, jo pēc savas pieredzes, kad liku persiku sērijas krēmu un vispār ar to sēriju kopu sejas ādu, tā tikai pasliktinājās.. nekad mūžā vairs tādus draņķus. un serumi, cik zinu, pārbāzti ar ķīmijām un tiklīdz pārstāj lietot, matu galiņi šķeļas ar uzviju. pati tik 2x esmu mēģinājusi.
Nu serumu neiesaku, sākumā jau liekas labs un forš, bet kā nelieto, tā atklājas, ka matu gali ir vēl drausmīgākā stāvoklī un vēl vairāk paliek sausi, šķeļas.
Patīk bronzas pūdera pērlītes, acu laineris, un solution tonējošais sejas krēmes. Skropstu tušas arī lietoju, bet neteiktu, ka esmu sajūsmā par tām, ņemu tad, ja nevaru atlicināt daudz naudas tušai :)
Nu serumu neiesaku, sākumā jau liekas labs un forš, bet kā nelieto, tā atklājas, ka matu gali ir vēl drausmīgākā stāvoklī un vēl vairāk paliek sausi, šķeļas.
Tieši tā! Tas serums tikai vizuāli uz kādu laiku padara matus gludus un spīdīgus, bet ilgtermiņā sausina, jo viņam sastāvā ir alkohols.Nekas tur labs nav.