Karamelle, žurnālistikas modulī man patīk, bet viegli nav. katru nedēļu paralēli jāraksta kādi 3-4 raksti, kas nepavisam nav maz, ja vēl papildus mācībām strādā kaut uz pusslodzi. nodošanas termiņi ir mazi, un labas atzīmes daudzos priekšmetos nav nemaz tik viegli dabūt (vismaz 4.semetrī, nezinu, kas būs pārējos divos).
tikai, lai tiktu līdz tam modulim, pusotru gadu jāmācās sausa akadēmiskā teorija. par vispārējo riebumu liecina tas, ka absolūtais vairākums kursabiedru neplāno mācīties maģistrantūrā, pat tādu domu neapsver. akadēmiskie darbi tajā laikā ir šķitami bezgalīgi un bez mazākās jēgas, jo labas atzīmes dabūt nav problēmas, arī runājot pilnīgas muļķības, bet izdarāmā apjoms tik un tā nav mazs
sākoties žurnālistikas modulim, bulšitu neviens vairs neuzklausa, bet sākas citas problēmas. man patīk tas, ka otrajā programmas daļā ir ļoti daudz praktisko uzdevumu, kas ietrenē ziņu rakstīšanā un materiālu strukturēšanā. es uzskatu, ka ir interesanti un noderīgi (un tajā pašā laikā grūtāk), bet tikai no tā laika, kad dalās moduļos. ar programmu neesmu pilnīgi apmierināta, un vadība ik pa laikam izstrādā kaut ko jocīgu, bet arī iešanu prom nekad neesmu apsvērusi