Cieminji. Ko un kaa?

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011
Draugs mani nostaadiija fakta priekshaa - juulijaa pie mums braukshot ciemos vinja maasa ar savu meitu no Zviedrijas. Nekad neesmu vinjas satikusi un vinjas te peedeejo reizi bija pirms mees iepazinaamies. Uz apmeeram 2 nedeeljaam taa ciemoshanaas paredzeeta. Nu luuk,saakas probleema. Es neesmu no tiem cilveekiem,kam ljoti patiik uznjemt cieminjus,iipashi neredzeetus,sveshus. Un veel iipashaak,ja taas ir 2 nedeeljas. Ko man dariit?
Taa kaa draugs straadaa ta laikaa, es straadaaju uz pusslodzi,taa kaa maajaas buushu ekstra biezhi, gandriiz visu laiku, ko man dariit,izklaideet,pabarot? Nu reaali,kaa taas 2 nedeeljas izpaudisies?
:@
Buutu es kaads ministers, reaali aizliegtu ciemoshanos! :D
28.05.2012 11:29 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man arī nepatiktu, ka pie mums atbrauktu ciemiņi uz 2 nedēļām. Pirmkārt, man tas liekas pārāk ilgs laiks, lai otru apgrūtinātu (ja tiešām viss laiks ar viņiem ir kopā jāpavada), otrkārt, man ne pārāk patīk uzņemt viesus.
Es uzskatu, ka tā kā tā ir drauga māsa ar meitu, tad lai Tavs draugs domā, kā viņas izklaidēt. ne jau Tev tagad svešiem cilvēkiem ir jātēlo klauns, lai izklaidētu.

PS. Tiešām apjautājies par viņu plāniem, iespējams, ka tiešām viņām vienīgais, kas ir vajadzīgs ir vieta, kur pārnakšņot.
28.05.2012 19:44 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Ārprāc, lasu un brīnos cik dažas mums te ir cimperlīgas. Protams, divas nedēļas ir ilgs laiks, bet tāpat viņas taču satiks citus cilvēkus nevis speciāli ēdīs Tevi nost! Ja Tu prasi, lai citi ciena Tavus radus, tad nākas cienīt arī citu radus. Tā nu tas ir. NEkas šajā dzīvē nav par velti. Bet, protams, ka vieglāk ir vellu mālēt mellu, nekā saprast realitāti un pieņemt to. Būtu priecājusies, ka nebrauc divi mazi bērni, kuriem arī pamperi jāmaina vai uz podiņa jaliek!
28.05.2012 19:51 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Es domāju, ka viņām ierodoties ir savi mērķi - ne tikai satikt brāli, bet gan jau kau ko apskatīt, apciemot kādu utt. un lai vai kā - pieciet nu viņa māsu, galu galā tā ir MĀSA(!!!!!!!!), draudzenes nāk un iet, bet māsa bija ir un būs māsa un nekur neaizies!
Es domāju, ka viņas pašas jau būs +/- izplānojušas kurp doties un ko darīt. Viesnīcā kad cilvēki paliek taču darbinieki nedomā kur viņus sūtīt un kā izklaidēt.
Ja atklājās, ka tomēr nesaskan Jums ar viņa māsu, uzturies vairāk ārpus mājas, 2 nedēļas nav mūžība. Pastaigā pa veikaliem, pie draudzenēm paciemojies..
Bišķi par lielu brēku esi sacēlusi, satraukusies!Beigās varbūt nemaz nebūs tik traki kā iedomājies.
Iedomājies sevi drauga vietā, ka pie Tevis brauc māsa vai brālis un viņš ir pret! Mani šī situācija dikti satricinātu attiecību ziņā.
28.05.2012 20:01 |

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Neaizmirsti viņiem atstāt arī laiku pašiem priekš sevis, jo viņi jutīsies neērti, ja tu tā cītīgi mēģināsi vinus aptekelēt. Gan jau tu kautko izdomāsi :)
28.05.2012 20:11 |

Reitings 1852
Reģ: 29.01.2009
Iedomājies, kā rīkotos Tu, ja tā būtu tava māsa?? Vai arī uzvestos tikpat muļķīgi un ceptos?
Tu tiešām domā, ka viņi atbrauks uz Latviju, kai dirnētu JŪSU (nevis Tavā ) mājvietā? Drošivien viņi braukās pie citiem radiem un darīs visādas lietas nevis atsēdēs tās 2 nedēļas.

Man liekas ļoti muļķīga un bērnišķīga Tava cepšanās.
28.05.2012 20:16 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja mans viirs saaktu kurneet par to, ka mana mamma vai kaads cits tuvs cilveeks atbrauktu paciemoties paaris nedeeljas pie manis, es ljoti, ljoti apvainotos. taa ir tava drauga gimene, pashi tuvaakie cilveeki un tas ir pashsaprotami, ka vinjsh nesuutiis vinjus uz viesniicu, ja vien vinjiem nav gimenes karsh peedeejos 15 gadus. it iipashi, ja dziivoklis ir vinja.
tavaa vietaa es vinjus ar prieku uznjemtu, meeginaatu sadraudzeeties un kas to zina, varbuut peec tam nespeesi sagaidiit, lai vinjus aizbrauktu apciemot.
vinji ir pieaugushi cilveeki, valodu zina, valsti arii un taapeec arii vinjus nav speciaali jaaizklaidee un jaavadaa aiz rocinjas. galvenais, lai ir jumts virs galvas, paartika ledusskapii un silta dusha.
28.05.2012 20:25 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Krista -tiesi taa!Noteikti mani nevajadzees izklaideet,jo zinu preciizi ,ko gribu redzeet...Esmu tik prieciiga par braucienu,ka jau tagad nespeeju normaali savaldiities!Galvenais tas,ka braucu viena...soreiz man ta briiviiba ir vajadziiga vairaak ,kaa nekad!Man ir pilniigi vienalga ,kur dziivoju,ko eedu-tas noteikti nav galvenais....!:)
MurDer-drosi neuztraucies!Cilveki zinaas ko dariit,jo ir tik daudz interesanta ,ko apskatiit utt:)
28.05.2012 20:35 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pilniigi piekriitu Kristai. Maasu labaak uz viesniicu suutiit vai?
28.05.2012 20:46 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
Cilvēki un situācijas ir dažādas! Nav ko uzbrukt, ka negrib uzņemt nepazīstamo māsu, ir tādi cilvēki, kas vislabāk jūtas vieni vai kopā ar mīļoto.
Ja mans brālis (jo māsas man nav) gribētu pie mums ciemoties uz 2 ned, tad es to noteikti apspriestu ar draugu un zinot, ka viņam un man šāda ciemošanās radītu diskomfortu, noteikti apdomātu arī citus variantus. Pie sevis 2 istabās uz 2 ned uzņemtu papildus 2 cilvēkus vien tad, ja nu galīgi neko un nekur savādāk nevarētu un viņiem būtu jāguļ zem tilta. Tāpat es zinu, ka mans draugs man neliktu uzņemt savus ģimenes locekļus, ja būtu citi varianti, kur viņiem palikt, jo viņš ir tāds pats kā es un ļoti labi saprastu. Sauciet mūs par neviesmīlīgiem un drausmīgiem radiem, vienalga! :)

Bet MurDer, turies, būs jau labi ;)
28.05.2012 21:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
prieks kam pirms liaka stresot un domat ka bus.atbrauks-redzesi!
28.05.2012 21:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits