Manējam no mājas darbiem ir tikai viens pienākums - iznest miskasti. Savākt pēc sevis viņam par laimi liekas pašsaprotami - zin kur atrodas netīrās veļas grozs un kur trauku mašīna. :) Ilgs laiks pagāja, līdz iemācīju, ka pēc dušošanās duša ir arī jāizmazgā, taču beidzot ir pie tā pieradis. Vienreiz, kad pie mums palika viņa mazais brālis, manējais pēc viņa dušošanās iegāja vannasistabā un skatās, ka duša nav izskalota. Sauca sīko skalot dušu :D
Pārējo daru es, jo man vnk nepatīk, kā viņš to dara. Piem., ja viņš sūc māju, tad tikai pa vidu un atklātās virsmas. Savukārt man vajag ielīst visos stūros, izcilāt, kas cilājams un ielīst zem vietām, kas acīm nav redzamas. Tā pat ar drēbju mazgāšanu - kad viņš mēģina kko izmazgāt, tad manas blūzes mazgājas kopā ar dvieļiem un gultas veļu. Vai arī veļas izžaušana - es to negludinu, jo esmu iemanījusies pažaut tā, lai nesaburzās, taču viņam tas nesanāk. Tomēr to viņš kompensē ar ēst gatavošanu.
Man laikam paveicies ar viņa mammu, kas iemācījusi no bērnības, ka kopīgajā mājā darbi jādara kopīgi. No sākuma viņš tiešām mēģināja to darīt, taču tagad vairs neļauju.