Pašsaprotami

Reitings 289
Reģ: 08.05.2012
Labs vakars otrpus jūsu PC! :)

Mans puisis uzskata par pašsaprotamu, ka man ir jādara visi mājas darbi. Arī ēdiens jāgatavo, māja jātīra utt. Viņš strādā, es pašlaik eju praksē.
Bet es taču arī visu dienu esmu prom un nespēju visu izdarīt. Viņš vēl "pukojas", ka nav kas padarīts. Pa brīvdienām daudz maz mēģinu visu dzīvokli pēc iespējas vairāk ģenerāli patīrīt, jo man nepatīk ka ir haoss.
Sāku jau justies kā kalpotāja. :D
Vai kādai ir līdzīgi?
26.05.2012 20:58 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Neapskaužami! Mans vīrietis visu dara pats, neškirojam mājas darbus- kurš grib vai var tas izdara( manējais pat ir gludinājis veļu)
26.05.2012 21:38 |

Reitings 289
spindzele kad ieraugu, ka viņš savas drēbes mēģina uzmest uz krēsla, nevis skapī tad jau viņs saprot, ka viņam jāsakārto. dažreiz man pat nav laika viņu pieskatīt.

Jk Tur Tev pilnīga taisnība!
26.05.2012 21:38 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
mana maasa pedejaa laikaa suudzas ka viirs tik gaida kad vina mazgas traukus,gludinaas kreklus un sagaidiis ar vakarinjam un vinai tas kaitina bet pati jau vainiga ka izlutinajusi un ka kaadu dienu nebus pagatavotas vakarinjas vecis njems un traci cels :D
26.05.2012 21:40 |

Reitings 289
Kaimiņiene
Priecē, ka tavs vīrietis ir tik saprotošs! :)
26.05.2012 21:40 |

Reitings 289
Jk

Nu manējais vēl uz mani nav sakliedzis, jo kad man ir kādas darīšanas pēc prakses un netieku mājās, tad šis sev pelmeņus uzvāra un apēd.
26.05.2012 21:42 |

Reitings 90
Reģ: 06.06.2009
Nu starp izlutināšanu un sapratni un izpalīdzību ir starpība, piekrītu.. Izlutināt un vergot ir tā kā jau nedaudz necieņa..
26.05.2012 21:45 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Kaut gan lielo mamutu mūsu ģimenē nes tieši vīrietis, viņš nevienu reizi nav nedz licis man saprast, ka mājasdarbi ir tikai mans pienākums, es arī strādāju, tad mēs kaut kā savstarpēji izlīdzamies, vai nu neēdam mājās, kas visbiežāk, vai māju kārto kāds cits, vai arī es, vai arī viņš, kad es esmu kaut kur komandējumos.
26.05.2012 21:47 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Taa, ka stradajam abi aptuveni vienadu stundu skaitu, tad arii maajaas visu daram kopaa, nedalam pienakumus, izdara tas, kuram ir laiks, nekadu problemu...
27.05.2012 11:16 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
Saraksti uz lapinjas visus darbus ko dari tu, un pieraksti klat cenas ( cik tas izmaksatu ja sauktu kalponi, uzkopeju utt to visu darit) un to pasu izdari ari ar darbiem ko vinjsh dara (ja kautko dara)...visu saskaiti kopa un izdali uz 2 ( dzivojat tacu kopa) un piestadi rekjinu! Savadak laikam vinjsh nesapratis.
28.05.2012 11:56 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
nu ikdienas darbus vajadzēja jau no sākuma sarunāt ko kurš dara..esi pati izlutinājusi savu čali...šīs lietas bija jāsakārto pirms kopdzīves uzsākšanas, nevis viss jāņem savās rokās.
28.05.2012 11:59 |

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Manējam no mājas darbiem ir tikai viens pienākums - iznest miskasti. Savākt pēc sevis viņam par laimi liekas pašsaprotami - zin kur atrodas netīrās veļas grozs un kur trauku mašīna. :) Ilgs laiks pagāja, līdz iemācīju, ka pēc dušošanās duša ir arī jāizmazgā, taču beidzot ir pie tā pieradis. Vienreiz, kad pie mums palika viņa mazais brālis, manējais pēc viņa dušošanās iegāja vannasistabā un skatās, ka duša nav izskalota. Sauca sīko skalot dušu :D

Pārējo daru es, jo man vnk nepatīk, kā viņš to dara. Piem., ja viņš sūc māju, tad tikai pa vidu un atklātās virsmas. Savukārt man vajag ielīst visos stūros, izcilāt, kas cilājams un ielīst zem vietām, kas acīm nav redzamas. Tā pat ar drēbju mazgāšanu - kad viņš mēģina kko izmazgāt, tad manas blūzes mazgājas kopā ar dvieļiem un gultas veļu. Vai arī veļas izžaušana - es to negludinu, jo esmu iemanījusies pažaut tā, lai nesaburzās, taču viņam tas nesanāk. Tomēr to viņš kompensē ar ēst gatavošanu.

Man laikam paveicies ar viņa mammu, kas iemācījusi no bērnības, ka kopīgajā mājā darbi jādara kopīgi. No sākuma viņš tiešām mēģināja to darīt, taču tagad vairs neļauju.
28.05.2012 12:29 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ui šī man ir ļoti sāpiiga tēma :D man riebjas tiešām RIEBJAS taads attiecibu sadalījums : pielnitajs - mājsaimniece. tapec es nekad neveelos sev tādu vīrieti kas man liks darit to šito to utt.. un kapec tas netirs šitas oi jopcik, nē nē. taapat es arii neuzskatu ka tikai viirietim ir jabbut ''maizes'' pelnitajam. manuprāt, visam jabut sabalansetam. nebus viiram, draugam laika, - ok protams izmazgāšu, satirišu uztaisisu, tikai man bus svarigi ka tas nebija likts man darit , man pa to pateiks paldies un kad man nebus spēka vai laisk arī vinjs satiris maaju piemeram kāda savaa brivdienaa vai kādu dienu mani sagaidis majas ar vakarinjam!
atceros ex attiecibas dzivoju kopā ar draugu un vinja tēvs bija izteicies kapec tad es neceļoties no riitiem agrāk un nevarot vinjam putras, jo vinjs izskatoties novājējis :D es vnk uzreiz pateicu - gribi putru vāri, es necelšos 5 no rita, lai kkādam tēvinjam putru varitu :D es labak izgulesos lai varu iet uz studijam un koncentreeties macibam vai darbam. pateicu, lai vinjs negaida no manis tādas izpausmes, ja nepatīk - lūdzu, varu ari aiziet. vinjs pateica ka vinjs saprotot ka taa nebus un ka vinjs to pieņem un viss kartiba :D
28.05.2012 13:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits