Mees jau esam seit runaajusas par so teemu!Es soreiz nerunaju par skopumu,bet tiesam taupiibu...vai variet kaadreiz atteikties no kaut kaa,lai sakraatu kaut kam lielaakam ,ko tiesaam sirds kaaro!:)
Es noteikti esmu bijusi taupiiga vienmer,cik sevi atceros...nekad neesmu pirkusi kaut ko ,kas vienkarsi iekriit aciis , nekad neesmu pirkusi tikai taapeec,ka leets!Vienmeer esmu bijusi no taam ,kurai patiik loti vienkarss dziivokla iekaartojums !Es tagad aizdomaajos ,cik daudz naudas iziet visaadiem siikumiem...!Runaju ar savu radinieci ,kura dziivo tagad Hawaii-vina suudzeejaas ,ka Hawaii ir saliidzinosi daargs dziives veids-piekriitu ,eediens ir daudz dargaaks,bet atkal....vina saka-esot saakusi eest auglus no koka....:DEs nobriiniijos-kaapeec tad nee,kaapeec vajadzeetu izdot par mango augli naudu veikalaa,ja var salasiit daarzaa...aiz maajas...!It kaa siikums ,bet taa sakraajas un beigaas- nav naudas!Biezi padomaju ,cik daudz cilveeki izdod nevajadziigi taadaam lietaam ,kaa kartinas(musu pusee maksaa 3$),visaadi siikumini,kas peec kada laika vairs nav vajadziigi taapat...!
Es savaa laikaa no mammas daarza esmu paneemusi peedejo zalumu,lai nebuutu jaapeerk veikalaa...!Kaa ir ar jums?