Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labākās draudzenes bijušais draugs

Reitings 2
Reģ: 14.07.2011
Sveikas! Dzīvoju ar savu vīrieti kopā jau pusotru gadu, viss ļoti labi, kārtīgi iekārtojušies esam. Dzīve ir nokārtojusies uz stabilām kājām. Jau pat iet runa par laulībām, bērniem, utt. Bet situācija tāda: labākā draudzene pameta savu draugu cita dēļ, man ar pamesto draugu nebija bieža saskarsme, bet allaž patika ar viņu parunāties, devu padomus viņam. Satiku varbūt draugu reizi mēnesī. Ar viņu man patika tikai runāt, neko citu - bija pārāk iedomīgs un vieglprātīgs. Bet dienā, kad viņi izšķirās viņš prasīja padomu, ko darīt. Tā nu sākām kontaktēties biežāk. Nu jau nedēļu... Šīs nedēļas laikā viņš man ir licis smieties daudz. Runājam atklāti par visām tēmām, kas ienāk prātā. Problēma? Sēžu pie Skype un telefona, gaidu kādu ziņu no viņa. Ik pēc pāris minūtēm ielūkojos vai nav atnākusi kāda vēstule no viņa... Pati sev sāku likties dīvaina! Tagad man pēkņi viņš liekas tik labs, jauks utt. Rozā brilles? Aizraušanās? Vai jauku sarunu trūkums, manā un mana vīrieša dzīvē? Ar savu vīrieti vēl neesmu runājusi par to, bet varbūt vajadzētu?
23.05.2012 23:23 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Man līdzīga situācija. Vīrietis par to nezina, kā arī cenšos īpašus kontaktus ar to otru cilvēku nemeklēt. Uzskatu, ka tas ir normāli, ja ir simpātijas pret kādu citu, jo tās taču ir tikai simpātijas.
Un vispār, kā vīrietis ar kuru dzīvo kopā, nav pamanījis, ka kontaktējies ar citu?
23.05.2012 23:26 |

Reitings 2
Reģ: 14.07.2011
Protams, ka zin, ka kontaktējos, bet nezin cik bieži. Es esmu prom no mājām līdz pēcpusdienai, viņš tikmēr taisas uz darbu un vēlu pārnāk. šīs nedēļas laikā, tā maiņas sakrīt šoreiz. Tā kā neko aizdomīgu, neparastu nav paspējis ievērot, jo prakstiski tiekamies vēlos vakaros, naktīs un agri no rīta.
23.05.2012 23:30 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Vispār tas ir pašsaprotami, ka var iepatikties kāds ar kuru ir interesanti parunāt, viņa vietā varēja būt jebkurš cits vīrietis. Vienkārši neraksti viņam, pats izkritīs no galvas.
23.05.2012 23:32 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Es domāju, ka šādi var gadīties tikai tad, ja tomēr kaut kas pietrūkst esošajās attiecībās.
23.05.2012 23:37 |

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Pats galvenais - vai mīli savu vīrieti? Tad nekas arī nebūs. Lai kā arī tas otrs tevi nesmīdinātu un leiktu iedejoties tauriņiem, ja tu padomā par savu un uzreiz sajūties "mīlu"...
Varbūt tavs vīrietis nav tik atraktīvs, varbūt viņš ir vairāk pie zemes un aizņemts ar jūsu ģimenes būvēšanu, tad tas draugs vienkārši aizpilda tukšumu. Tas ir tāpat kā piebērt burku ar pingpong bumbiņām un tām pa virsu uzbērt smiltis, lai aizpildās tukšumi. Manuprāt, tas nav nekas traks, bet tikai tu pati zini, kā ir.
23.05.2012 23:38 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Sarīko romantisku vakaru sev un savam vīrietim, tas tev liks aizmirst savu nejaušo aizraušanos un nedaudz nolaisties uz zemes. Arī man tā ir bijis, bet vienmēr prātā centos paturēt to, ka mīlu savu vīrieti.
23.05.2012 23:44 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Lasot komentārus, sāk likties, ka laikam tomēr bieži gadās ilgstošās attiecībās, ka sāk simpatizēt kāds cits.
Svarīgi tiešām ir nesabojāt īsto vērtību dēļ vienas muļķīgas aizraušanās. Un galvenais noslēpt no mīļotā, lai pasargātu.
23.05.2012 23:57 |

10 gadi
Reitings 2066
Reģ: 31.01.2012
Nezinu, man ir bijis tā, ka ar vienu MEITENI konflikts, kur beigās pati atvainojos, un sākām nedaudz sarakstīties, un arī ļoti gaidiju, kad atnāks sms, smaidīju utt. :D Izklausās jocīgi, bet tā nu tas ir. Protams, ar pretējo dzimumu ir savādāk, bet neuzskatu, ka tas ir kaut kas šausmīgs, lai gan ieteiktu pārstāt kontaktēties, jo var gadīties tā, ka nesaproti pati, ko īsti jūti, it kā forši ar to draugu sarakstīties, varbūt vēl pat sāks likties, ka iemīlies, un, kad izdarīsi kaut kādu kļūdu, pazaudēsi savu mīļoto, sapratīsi, ka pret to draugu nekādu jūtu nav. Apmēram tā.
24.05.2012 00:00 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nē labāko draudzeņu, māsu utml. bijušajiem. Nē. Un vēlvienreiz nē. Attopies.
24.05.2012 00:05 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Slideni...
24.05.2012 00:07 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Zināma sajūta.

Ja redzi sevi ar esošo draugu tiešām tālu nākotnē kopā - nemeties šajā dēkā.
Ja neesi pārliecināta par jūsu attiecībām - vari turpināt saraksti, bet nekrāp gan, vienkārši, lai vieglāk pašai saprast, ka ''nav vērts''.
Ja zini, ka tas otrs ir labāks (esi pārliecināta?) - laidies piedzīvojumā.

BET- iesaku kaut nedaudz nogaidīt, lai tauriņi nosēžas atkal. Nepārsteidzies savos lēmumos. :)
24.05.2012 00:37 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Tas nozime,ka tev kaut kas pietrukst esosajas attiecibas!!;) un parstaj visu,kamer neesi auzas iebraukusi!;) neraksti vinam vairs un neatbildi....-mans ieteikums!:) savadak tiksi pie mega roza brillem un tad buus kapi!
24.05.2012 00:58 |

Reitings 131
Reģ: 29.01.2009
Man pirms gada bija līdzīga situācija.
Tikai es čatoju nevis ar draudzenes bijušo, bet kolēģi.
Arī viņš mani smīdināja, gaidīju no viņa ziņu utt. Vēlāk sapratu, ka tā ir tikai aizraušanās. Turklāt arī pats cilvēks mainījās, pareizāk sakot - parādījās viņa īstais raksturs un tas nemaz nebija tik pievilcīgs.
Tā, ka iesaku pārtraukt šo saraksti'. Turpinot saraksti sabojāsi tikai esošās attiecības.
24.05.2012 09:27 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man vairāk izklausās, ka autorei tas otrs puisis ir kā tāds bērns, kuru varētu uzklausīt, pamācīt, simpātijas, bet ne nopietnas.. laikam esi sailgojusies kādu pamācit, tas arī viss.. es vienmēr esmu ieteikusi un arī šoreiz teikšu to pašu, ja tavam dlraugam būtu līdzīga situācija vai tas Tevi nesāpinātu? Ja jā, tad sapratīsi, kad ir jāliekas mierā, ja nē tad zini Tu atrodies uz ceļa, kad visa tava stabilā dzve var kļūt ļoti nestabila... lai izdodas rast pareizo lēmumu :)
24.05.2012 10:11 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
cupcake2 - es gribēju rakstīt tieši to pašu. Man reizēm tik ļoti pietrūkst kāds, ar ko kārtīgi izrunāties, tamdēļ es pat ar kādu draudzeni varu riktīgi "aizrauties" ar to sarakstīšanos.
24.05.2012 10:37 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man jau liekas ,ka taa ir airaushanaas... Nenosodu,katram var gadiities, Bet izdomaa kartigi vai tieshaam veelies paartraukt savas attieciibas aizraushanaas deelj? Izdomaa visu kaartigi pirms runaa ar savu puisi. Un ja saproti ka tas taa nevar turpinaaties, paartrauc shiis sms,skyp sarunas. Labi tas nebaigsies
24.05.2012 10:39 |

Reitings 4129
Kurai sievietei gan nepatīk citu vīriešu uzmanība-pašapziņa paceļas. :) Ja vēl tā uzmanība tāda abpusēja, bezrūpīga, uķi puķi un savādāka nekā ar savu vīrieti... Skaisti, bet iesaku pieslēgt racionālo domāšanu un tā reālistiski uz to visu paskatīties. Ja saķersies par daudz, izjauksi savas esošās attiecības. Pat, ja pieņemam, ka izveidosies jaunas ar tagadējo uķi puķi, tad a) draudzene būs dusmīga, b) arī uķi puķi attiecības paliks par attiecībām bez rozā brillēm un, ja nu atkal uzrodas kāds nākošais draudzenes bijušais draugs-atkal viss uz riņķi. :)
24.05.2012 10:57 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Abalone, man noteikti nepatiks, ja vīriešu uzmanības pievēršana būtu šāda, tas nevis paceltu manu pašapziņu, bet drīzāk gan nosistu... tas tikai parādītu, kā tas vīrietis mani novērtē, par vieglu sievieti, kurai ir draugs/vīrs, bet kura noteikti varētu ielaisties šadās sarakstēs vai iespējams vieglās attiecībās... varbūt šausmīgi vecmodīgi izklausās.. taču nu tā es domāju... cita lieta, kad vienkārši ejot pa ielu vīrieši atskatās, bet redzot uz pirksta rinķi, momentāli pat atmet domas..nu jā arī vecmodīgā valstī dzīvoju :D
24.05.2012 11:11 |

Reitings 4129
* DIO, katrai savas uzmanības izpausmes šķiet simpātiskas-arī šajā jomā gaumes jautājums. :) Bet te redzams, ka meitenei patīk tieši tāda veida uzmanība, kādu viņa apraksta.
24.05.2012 11:17 |

Reitings 58
Un tad kad diskuss par puišiem kur puisis sarakstās ar citu meiteni, tad visas iesaka lai tiek no tāda babņika vaļā, bet neviena neraksta, ka attiecībās ir trūkumi, ka pati meitene neapmierina puisi, tāpēc viņš sāk uzmeklēt citas. Vainojam vienmēr citus! :D
24.05.2012 11:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits