Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kāzu ielūgums

Reitings 183
Reģ: 27.05.2009
Nesen saņēmu ielūgumu uz attālas māsīcas kāzām. Lieta tāda, ka ielūgums ir adresēts tikai man, lai gan man ir nopietnas attiecības un māsīca par to zin. Nezinu, kā tad rīkoties - jāsniedz atbilde, vai būšu, bet es bez sava vīrieša neiešu un sniegt atbildi, minot, ka nu tad mēs būsim 2 nevis tikai es, ja ielūgumā tas nav minēts, kaut kā neērti. :/
23.05.2012 17:43 |

10 gadi
Reitings 1033
Reģ: 29.01.2009
Varbūt nezina otras pusītes vārdu.
Piezvani un apjautājies - pajautā vai var iet kā pāris.
Tas būts pieklājīgi!
23.05.2012 17:48 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Tu sen jau ar savu vīrieti kopā ? Māsīca zina par viņa eksistenci? - Ja tomēr nē, es arī nevēlētos, lai manās kāzās tusē pilnīgi nepazīstams cilvēks, kaut gan apzinos, ka ir pieklājīgi ielūgumos pajautāt vai ieradīsies viens vai ar kādu kopā..

Bet vēl varbūt līdzekļi ir ierobežoti?
Pašai Tev jāskatās, zvanīt, nezvanīt.. Nezinu es tavu māsīcu un kādas jums atticības :D un domājams ,ka citas arī nē ..
23.05.2012 18:06 |

Reitings 826
Reģ: 27.04.2012
es uzskatu, ka , ja ielūgumā esi minēta tikai tu, tad viņa aicina tikai tevi. kā jau pati rakstīji, viņa tev ir attāla māsīca un tādēļ, iespējams, neaicina attālu radinieku otrās pusītes, lai samazinātu izdevumus, jo , cik zināms, par katru cilvēku, ir jāmaksā konkrēta summa, protams, ja kāzas taisa kāda firma.
nedomāju, ka viņa ir aizmirsusi , ka tev ir puisis. ja jau tevi atcerējās, tad arī droši vien atceras, ka neesi viena.

es tavā vietā ietu viena vai neietu nemaz. diez gan stulbi sanāktu, ja es uzplītos ar to, ka ņemšu vēl līdzi puisi, kaut gan nav lūgts. tas būtu diezgan nepieklājīgi.
23.05.2012 18:07 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Man šķiet,ka ja ielūgums ir tikai tev adresēts,tad viņa aicina tikai tevi.Ja aicinātu arī tavu draugu,tad noteikti būtu adresēts abiem,vai minēts,ka tiec aicināta tu un tava otra puse.
Iespējams,viņa aicina tikai radiniekus un būs mazas svinības.
Es ietu viena vai nemaz.Neuzstātu,ka man obligāti vajag vīrieti ņemt līdzi utt.Nav jau manas kāzas,kurās varētu savus noteikumus un gribēšanas diktēt.
23.05.2012 18:16 |

Reitings 183
Tas ir diezgan dīvani, jo ar savu vīrieti esmu jau ļoti sen kopā, esam saderinājušies un nākamajā vasarā paši plānojam precēties, un esam bijuši kopā arī pārs dažādās svinībās līdz šim kopā ar to māsīcu .Uzplīties, lai ļauj man iet divatā - protams, nē, bet bija doma kaut kā pieklājīgi pajautāt, vai ielūgums ir arī paredzēts otrai pusei.
Skaidrs, tātad jautāt nav diez ko pieklājīgi. To arī principā vēlējos zināt.
Paldies!
23.05.2012 18:29 |

Reitings 183
Leksus, piekrītu Tev, ka diez vai viņa būtu aizmirsusi , ka neesmu viena, tāpēc droši vien tā arī ir, ka vienkārši ir paredzējuši konkrētu cilvēku skaitu un ja katrs ies ar otru pusi, summas dubultosies, tā kā jāiet vien būs vienai, vai neiet nemaz.
23.05.2012 18:40 |

Reitings 227
Reģ: 26.09.2011
Nu ,ja viņa zin,ka tev otra pusīte,tad tas ir neētiski no viņas puses adresēt ielūgumu tev vienai, jo ,ja viņai nebūtu līdzekļu neaicinātu arī tevi, jo tu taču esi attāla māsīca. Tāpēc es ietu kopā ,vai neietu nemaz.
23.05.2012 19:00 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kā jau kāzu ielūgumos, laikam ir arī aicināta tava ģimene, ne tikai Tu? Aprunājies ar vecākiem, vai viņi zina kāda ir situācija. Savukārt, ja esi saderinātās lomā, tad būtu dīvaini, ja māsīcai nepaziņotu, ka ieradīsies ar savu līgavaini kopā.
23.05.2012 19:04 |

Reitings 1531
Manam ex bijaa ielūgums viņam vienam no otrās pakāpes brālēna un viņš piezvanīja, pastāstīja par mani un brālēns teica, ka droši var ņemt mani līdzi. Tiesa gan, brālēns nezināja, ka ir draudzene :)
Dīvaini patiesībā, ja māsīca tiešām skaidri zin, ka tev ir vīrietis blakus jau daudzus gadus.
Ja nu neērti uzprasīties, tad pasaki, ka būsi tikai uz oficiālo daļu un uz to ierodies kopā ar savu puisi. Tā man šķiet labākā izeja ;)
23.05.2012 19:30 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Nesaprotu,kur traģēdija.Tas,ka tevi vienu uzaicināja?Kāpēc nevari viena iet?Iespējams,mani jautājumi izklausās stulbi,bet es tiešām nesaprotu problēmu.Mans vīrietis pirms gada arī bija uzaicināts uz attāla radinieka kāzām,kuru es biju redzējusi vienu reizi.Aizbrauca viens un man nemaz nelikās,ka vajadzētu obligāti vilkties līdzi.Tas būtu stulbi pret jauno pāri,jo viņiem ir tiesības izvēlēties savu kāzu viesus.Ja viņi mani neaicināja,tātad negribēja,lai es tur būtu.Nav nekāda traģēdija.
23.05.2012 19:37 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Es jau nu piezvanītu un pārjautātu, vai ielūgums domāts vienai personai. Ietu jebkurā gadījumā, ja viņa nevēlētos tevi redzēt savās kāzās, tad neaicinātu vispār. Es būtu apbēdināta, ja neierastos kāds cilvēks, jo redz es nevaru apmaksāt arī otru pusīšu vietu pie galda. Kāzas tomēr ir liels pasākums, un paņem daudz naudiņas. Mēs visi esam tikai cilvēki, domājams arī tava māsīca saprastu, ja tu par to ar viņu parunātu.
23.05.2012 20:01 |

Reitings 1873
Es esmu uzaicināta uz drauga drauga kāzām, kuru neesmu pat redzējusi- tas man liekas stulbi. Ja godīgi nav intereses pat iet,jo ne līgavu, ne līgvaini nezinu. Varēja jau iet viens, riebjas šitāda vazāšanās līdzi tikai skata pēc :-D
23.05.2012 20:12 |

Reitings 5395
godīgi sakot, priecājos, ka man attālie radi diez vai precēsies un vēl apšaubamāka ir aicināšana uz kāzām. Tāpat es ķeksīša dēļ nevienu nelūgšu, ja tiešām man būtu interese redzēt savu 7-tās pakāpes māsīcu, tad aicinātu ar otru pusi. Cilvēki ir dažādi, attiecības ir dažādas. Cik nav redzēts, ka tādi vientuļie vilki kāzās jūk prātā, nonāk depresijā un garlaikojas.
23.05.2012 20:17 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es arī biju uz drauga drauga kāzām, un jutos kā aita tur, jo nevienu nepazinu. :D

tavā vietā pazvanītu un apjautātos, vai tiešām vienai personai domāts.
23.05.2012 20:17 |

Reitings 1873
Renē, Tu mani iepriecināji ar savu pieredzi :-D
23.05.2012 20:20 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
mana draudzene gan aicināja manu draugu , kaut gan nebija redzējusi ne reizi
23.05.2012 20:20 |

Reitings 180
kas es precējos, tad ielūgumā ar rakstīju tikai ģimenes locekļiem, kaut gan zināju, ka māsīcai ir draugs. bet viņa pati man pajautāja vai var ņemt līdzi un arī draudzene pajautāja par savu puisi (nesen tik sāka tikties, tāpēc es viņu nelūdzu). Nekas briesmīgs jau nav ja pajautā, es protams, viņām atļāvu. Nesmuki bija no vīra māsīcas puses, kura paņēma puisi līdzi, viņš ieradās pirmkārt neaicināts un mums nezinot un kaut kādās nošļukušās džinsenēs un kreklā. Ja man viss ir sarezervēts, galda kartes sataisītas, tad nav smuki. bet nu mēs kā galvenie pasākuma varoņi nezinam, kā galda klājēji tika galā un dabūja viņam vietu.
23.05.2012 21:05 |

Reitings 183
Jasmin, Es nemaz arī netaisu no tā traģēdiju ;) Un nesaku arī, ka nevaru iet viena. Te vienkārši pakonsultējos kā būtu pieklājīgāk.

DIO, vecāki ir aicināti, nesen arī pastāstīju par ielūgumu. Mamma arī nevar īsti saprast, kāpēc tā, ja jau aicina un zina, ka esam kopā un nav viņš svešs cilvēks.

René, man arī tā ir gadījies, sajūta tiešām ir visai aitiska, sevišķi pašā sākumā. :D

Paldies meitenes par ieteikumiem!!:))
23.05.2012 21:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits