Hmm, interesanti, lielākā daļa te runā par pavisam citu apģērbu, par vienkārši elegantu un gaumīgu ģērbšanos. Nu, man šķiet, ka tas, ka sievietes ir gatavas ikdienā staigāt augstpapēžu kurpēs vēl par gaumi neliecina, bet lai nu kā, pati šādus cilvēkus nepamanu, interesē kaut kas...uzmanību piesaistošāks. :)
Kā Gurri teica par to ielumode.lv, ka tiek fotogrāfēti tie, kuriem viss pēc kārtas mugurā uzvilkts. Bet tur jau tā lieta, ka ne es, ne citi negrib redzēt vienkārši gaumīgi ģērbtus cilvēkus. Tādu uz ielām varbūt arī ir daudz, bet ielu modes blogi parasti tiek veidoti lai iedvesmotu citus. Te nu arī ir kā ir, Latvijā paliek pāri tikai šādi eksemplāri. Ir Helsinkos tas hel-looks.com, kur arī ir daudz cilvēku, kuriem visādi kankari mugurā un ļoti bieži man nepatīk, tas ko tur redzu, bet kaut kā vismaz var redzēt, ka cilvēks centies un kaut ko ar saviem jocīgajiem kankariem tomēr gribēja panākt, bet nu Ielu Modē pārsvarā izskatās, ka tās drēbes mugurā uzmestas sakritības pēc. :D Tas arī ir tas, ko redzu Rīgas ielās. Interesanti ģērbtu cilvēku nav, tie daži kuri ir, ir saskaitāmi uz vienas rokas pirkstiem, un pārējā valda bezstils.
Man personīgi, nekas nav pret tām Lookbook redzamajām UK meitenēm. Man patīk tāds stils. Labāk tāds, nekā nekāds, tiešām.