Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ģērbšanās stils Latvijā vs Ārzemēs

Reitings 57
Reģ: 05.09.2010
Tagad mācos UK un esmu ievērojusi, ka cilvēki šeit ģērbas pavisam citādāk.Man ļoti patīk puišu stils.Rīgā neesmu manījusi nevienu tādu eksemplāru.Patīk, ka ne tikai meitenes domā par izskatu,bet arī puiši.Nav tā kā Latvijā tas ko mamma nopērk,tas arī ir.
Šeit esmu ievēroju,ka meitenes ikdienā VISPĀR nevalkā augstapēžu apavus,tikai ejot ballēties.Man varbūt,mazliet tas pietrūkst,jo ikdienā agrāk bieži valkāju augstpapēžu kurpes,bet negribās lai visi uz mani skatītos kā uz vieglas uzvedības meiteni:D
Tās kuras dzīvo ārzemēs kā jūs domājiet,kur cilvēki labāk ģērbjas Latvijā vai ārzemēs.Es pilnīgi noteikti varu teikt,ka ārzemēs.Atbraucot uz Rīgu ieeju jau lidostā šķiet,ka esmu nokļuvusi dziļos Krievijas laukos-spīdīgi topi ar milzīgim izgriezumiem,saplēsti džinsi,zelts,sudrabs,nagliņ kurpes brrrrrrrrrrr
23.05.2012 14:34 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lou, kāpēc tu to neraksti jebkurai citai, kur arī apcēla tos pašus "blogerus"? Es nekur nerakstīju, ka tieši visiem jāstaigā tā un ne savādāk, tieši otrādāk ļoti lojāli uzrakstu savu viedokli, paužot gan savu redzējumu, gan to, ka katrs redz katru stilu savādāk. Tas, ka es redzu šos street-fashion par copy-paste variantiem nenozīmē, ka tamdēļ uzstāju, ka visiem jāstaigā eleganti apģērbtām. Nevajag krist galējībās.
25.05.2012 17:30 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
ļoti lojāli uzrakstu savu viedokli

hahah labs :D man jau patīk, kā te meitenes raksta, tādas pērles citreiz var sastapt, galvenais, ka labi skan :D
25.05.2012 19:11 |

Reitings 1602
:D nu tak...!
25.05.2012 19:16 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Latvijas sieviešu mīnuss, manuprāt, reizēm mēdz būt baigais provinciālisms, bet ārzemnieču - nevīžīgums. Jā, latviete reizēm pārpucēsies vai riskēs izskatīties smieklīga ar savu pavedinātājās tēlu, bet ne noplukusi. Latvijas sievietes kopumā ļoti domā par savu izskatu un cik nu esmu ceļojusi, uz latvietēm man biežāk gribas atskatīties vai nodomāt:skaisti! nekā ārzemēs uz sievietēm ielās. Tiešām ļoti bieži ceļojumos jūtos ka skaistākā vistiņa apkārtnē, un ne dēļ dekoltē vai svārku īsuma. Vīrieši gan Latvijā bieži ģērbjas tā nekā, lai gan arī - nu nevar tā vispārināt.
25.05.2012 20:16 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Dzīvoju Īrijā un te var novērot visdažādākās tautības un visdažādākos stilus, arī bezstilus.

Bet vienu esmu ievērojusi- īrietes lielākoties ģērbjas vai nu treniņbiksēs vai tieši otrādāk- pārspīlēti cacīgi. Un puse no viņām nemaz nepiedomā pie tā, vai apģērbs piestāvēs viņu ķermeņa formām...
Savukārt, ārzemnieces (latvietes, krievietes, polietes, āzietes utt) daudz vairāk piedomā pie apģērba.
26.05.2012 04:07 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Lou, kāpēc tu to neraksti jebkurai citai, kur arī apcēla tos pašus "blogerus"?

Ko tu tā uztraucies par to, ko citas teica? Atbildi par sevi. :)
Galējība ir nosaukt cita cilvēka apģērbu par "dīvaini saskaņotu", kad vairs nav ko teikt.
26.05.2012 04:35 |

Reitings 1602
Lou, ko tu tā uztraucies par to, ko es domāju? :) Tātad tu nespēj pieņemt atšķirīgu viedokli. Jā, es uzskatu, ka daudzas blogeres dīvaini kombinē apģērbus, kaut vai tajos linkos, ko tu iedevi. Viss.
26.05.2012 09:48 |

Reitings 2304
Spotorno, ko tu tā uztraucies par to, ko es tev saku? Bet nu nekas, turpini domāt, ka es vienkārši nepieņemu citu viedokli, nevis uzskatu, ka nosaukt cilvēku apģērbu par dīvainu kaut gan es iemetu visvienkāršākos paraugus un vispārināt līdz šādam līmenim, paziņojot, ka visi, kuri neģērbjas tā, kā tu (jo tu redz, "izaugi") dara to sliktāk ir jocīgi. Viss! ;)
26.05.2012 09:57 |

Reitings 1602
Lou, atkal tu neko neesi sapratusi. Nu manis pēc, domā ko tu gribi, man tavs viedoklis pilnībā neinteresē, bet brīnos, ko tu tā sāki uztraukties par to, ko es rakstu un, ko domāju. Ja jau tu uzskati, ka es nedrīkstu domāt, ka tavi "visvienkāršākie paraugi" ir dīvaini, tad tas nozīmē, ka tu tomēr nespēj pieņemt, ka tavi "visvienkāršākie" piemēri arī kādam var šķist dīvaini :D Un es nekur neesmu vispārinājusi, palasi kārtīgāk. Vispārini tu nevis es. Samierinies :D
26.05.2012 09:59 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Spotorno, ko Tu kašķi sacēli un turpini? Minēji, ka viss, bet nē, tik un tā vēl ārdies bezjēgā. Šī jau nav pirmā diskusija, kur neieklausies citu viedoklī, bet tikai stūrgalvīgi atkārtojies. Jā, Tu esi modes guru, bet visi pārējie ir dīvaiņi:) Vienīgi interesanti, ka Tu, kurai citu viedoklis neinteresē, ātri vien pēc mana komentāra bildi nomainīji...
26.05.2012 10:01 |

Reitings 1602
Līva, es uzrakstīju savu komentāru, bet redz Lou sāka baigi kasīties par to, ka uzskatu viņas bildes par dīvainām. Kurš cel kašķi? Es atbildu uz komentāriem. Un tev, Līva, ieteiktu rakstīt par tēmu nevis iejaukties citās sarunās un turpināt kašķi. Jā, nomainīju bildi, lai tādas kā tu neskaustu. Manai bildei nebija ne vainas. Ārstē kompleksus savus, bye bye :)
26.05.2012 10:04 |

Reitings 2304
Spotorno, es gan redzu to pašu, ko minēja Līva. Es diskusiju izbeidzu jau pirms tava pirmā komentāra šajā lapā un brīnījos, ka atbildēji, bet tu man katrā komentārā turpini iestāstīt, ka tevi neinteresē mans viedoklis, taču nespēj nomierināties un turpini.
26.05.2012 10:06 |

Reitings 1602
Lou, ja tu vari atbildēt uz manu komentāru, kāpēc es nedrīkstu atbildēt uz tavu? :D Nepaliec smieklīga, ja jau tev būtu tā pie kājas, ko domāju, tad jau necenstos atbildēt uz katru manu komentāru un pārliecināt mani par pretējo :D
26.05.2012 10:11 |

Reitings 2304
Spotorno, redzi, tur tā lieta, ka es neteicu, ka man ir pie kājas, ko tu domā. To teici tu. ;) Nekļūsti pārāk smieklīga.
26.05.2012 10:12 |

Reitings 1602
Nu ļoti labi :D
26.05.2012 10:12 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
pff,man kkada UK jau vispar vairs neliekas kaa 'aarzemes'
28.05.2012 11:11 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Vispār, ja kāda ierunājās par to, ka "Rīga nav visa Latvija", prātā ienāk, ka lauki/mazpilsētas VS. Rīga ir pavisam atsevišķa opera.
Skatos mazo radinieču bildes no žetonvakariem provinces skolās un pilnīgi mati gaisā ceļas no šausmām. Neviena Rīgas krievuška tur klāt nestāv - tiem ruļļiem un puķainajiem atlasiem, kas vēl šleifē pa grīdu velkas.
Un sākot studēt, arī novēroju, ka meitenes, kas nāk no laukiem ģērbjas tā košāk un jā...bezgaumīgāk. Interesanti, ka daudzām tas stils tagad ir izveidojies labāks.
Man vispār šķiet, ka rīdziniecēm patik vienkāršība. Vēl leilāka vienkāršība, tikai ar odziņu, būs francūzietēm, Anglijas meitenes, savukārt, nebaidās no visa jaunā.
Taču jāpiekrīt, par nabadzības - bezgaumības un viltojumu saistību. Gan te, gan Baltkrievijā, gan Polijā smučči somiņas iet uz urrā!
28.05.2012 13:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits