Pirmkārt, esmu viena no tām, kura nav dzīvojusi ārzemēs, bet bijusi tur ne vairāk par 2 nedēļām, otkārt, man Rīga nav visa Latvija. Vīrieši ārzemēs ģērbjas labāk, šo nemaz nav vērts komentēt, jo tas, ko un kādu vīrieši velk LV, ir biedējoši. Ak, jā, ejot pa Vaļņu ielu, var redzēt kādu vietējo, kurš labi izskatās, bet tas arī ir tikai tāpēc, ka viņam darbā obligāti jāierodas uzvalkā. Neesmu ārzemēs es ko tik "nekādu" redzējusi. Šeit vīriešiem nav ne stila, ne kāda noteikta principa, izvēloties apģērbu, jā, ārzemēs viņi var izskatīties pārāk sievišķīgi, jā, varbūt man arī nepatīk apspīlētas bikses vai sportiskais apģērbs, bet tur vismaz viss ir vienots. LV vīrietis mierīgi var sporta bikses ar garpurnu kurpēm izvēlēties...
Par sievietēm. Uzskatu, ka mēs pārāk ilgi dzīvojam, pieminot "gaumes mantojumu", ak, varbūt pirms gadiem 10-15, bet ne jau tagad, jo LV kas īsti gaumīgs redzēts. Vecrīga nav mana uzturēšanās vieta 24/7, tāpēc tās, kuras meklējas klubos vai vienkārši izrāda sevi ārzemniekiem, neskaitās...ja ņem viduvējo LV un ārzemju meiteni, jā, latviete būs ģērbusies labāk, bet tad, ja pameklē kādu tiešām gaumīgi ģērbtu, nebūs te Latvijā spilgtu piemēru, bet ārzemēs gan. Es spriežu pēc studentiem, kurus ikdienā redzu. Jā, meitenes pucējas, bet viņas labāk apskatās to, kas ir modē, ne spogulī, lai saprastu, kas viņām piestāv+absolūti nesaprot to, ka nevar ierasties kleitā, ja Tev jāmaisa betons būvlaukumā. Viņai jau galvenais, lai skaisti! Cik daudzas meitenes es mēneša laikā esmu pamanījusi LV, kuru apģērbs šķitis tiešām gaumīgs+stilīgs+harmonijā ar viņām pašām? 2!