Nesen biju Londonaa, abi ar draugu vienkarshi bijaam shokaa, cik lielaakaa dalja gjeerbjas kaa lupatas vai meitenes vakaros kaa, atvainojos, mau*as. Protams, protams ir arii labi gjeerbushies cilveeki, bet, saliidzinoshi ar bezstila cilveekiem, ljoti maz.
Francijaa savukaart ir taa, ka tie tipiskie francuuziishi ir ljoti maz. Visi paareejie puishi gjeerbjas kaa nuugji. Nevis hipsterstiliigie nuugji, bet tieshaam ljoti ljoti negliiti. Turklaat esmu noveerojusi, ka apavu gaume franchu viirieshiem ir drausmiiga. Es tieshi katru reizi, kad atbraucu uz Latviju, mazliet pasiekalojos uz muusu puishiem. Atkal jau procentuaali suudiigi gjeerbtie/labi gjeerbtie pie mums tie labie ir vairaak nekaa Francijaa. Un tad veel, protams, ir hipiji aladinu biksees, kas ir negliituma kalngals gan sievieteem, gan viirieshiem. Un taadu Francijaa ir tuukstoshiem.
Sievietes smuki gjeerbtas arii procentuaali ir mazaak sheit, nekaa smuki gjeerbtaas Latvijaa. Tad ir ljoti daudz araabu meitenes, kas gjeerbjas vienkaarshi ljoti prasti, pilniigs centraaltirgus stils. Atkal ir daaaaudz aladinhipij chikses. Un tad taada videejaa aritmeetiskaa ir vienkaarshi gjeerbta nekaadi. Nu viss taads vienkraasains, bezformiigs, katraa zinjaa nesmuki.
Saliidzinoshi ar Franciju, Latvijaa man ljoti patiik kaa gjeerbjas cilveeki. Un nezinu, kur taada lieta, ka latvietes taadas peleekas. Nu atbrauciet pie manis, redzeesiet peleekus cilveekus.