Dzīvoju centrā, esmu apmierināta. Dažu minūšu gājienā divi parki, pie mājas zied ceriņi, tā kā par zaļumu trūkumu sūdzēties nevaru. Patīk, ka visur var aiziet ar kājām, kā arī sabiedriskais brauc uz visām debespusēm. Aizdomīgu tipiņu gan centrā, manuprāt, ir visvairāk. Pašai gan nekad nav sanākušas nekādas aizķeršanās, bet cik no draugiem, radiem, paziņām dzirdēts, visas aplaupīšanas, somiņu izraušanas un pa muti sadošanas notikušas tieši centrā.
Esmu dzīvojusi arī Purvciemā, ļoti patika, sabiedriskais transports, veikali, bērnudārzi, skolas, cilvēku daudz, par drošību nekad nenācās uztraukties. Ir jau tur visādi urļiki ar divlitrenēm, bet viņi attiecības pārsvarā savā starpā kārto, cilvēkus no malas neaiztiek. Vismaz laikos, kad es tur dzīvoju, tad tā bija, nav jau šiem arī nekādas jēgas uzbrukt, kad viss rajons zin, kā viņu sauc un kur viņš dzīvo. Purvciemā man gan riktīgi nepatīk blokmāju dzīvokļi. Ja tiktu pie kāda jaunā projekta, nopietni apsvērtu domu pārvākties :D
Cik pēc ciemošanās pie radiem, draugiem, paziņām varu spriest, labprāt dzīvotu arī Teikā. Galējas nepieciešamības gadījumā izskatītu variantus arī Pļavniekos, Mežciemā, Mežparkā un Juglā.
Pārdaugavu nepārzinu, nepatīk jau tas vien, ka jākratās pāri tiltam. Man visas darbavietas un izglītības iestādes vienmēr bijušas Daugavas labajā krastā :D Zolitūdē nekad negribētu dzīvot, pēc skata vien nepatīk. Un Purvciemā nav tik daudz krievu un urļiku. Vēl ļoti nepatīk Vecmilgrāvis. Katru reizi, kad pie draudzenes braucu ciemos, uzraujos uz kkādiem narikiem.