Manus matus visi bērnībā apbrīnoja, jo bija kupli, spīdīgi, veselīgi, nekrāsoti un neveidoti. Citreiz pat neķemmēju un visu dienu nostaigāju ar dabīgi lokainiem matiem. (l) Taču tad sākās taisnotājlaiki. :D Taisnoju gandrīz katru, katru otro dienu. Par sevi manīt liek arī vairogdziedzeris, jo mati ātrāk taukojas, ir nespodrāki, lūztošāki. Mati jāmazgā katru dienu, un citreiz pat pēc mazgāšanas, zāvēšanas, taisnošanas mati izskatās taukaini. Tāpēc tagad esmu brīnumlīdzekļa meklējumos, neskaitot vairogdziedzera veselību. Matu saknes taukainas, mati un matu gali sausi. Nopirku kuponu un aizgāju uz salonu "Venerdi" uz matu galu griešanu ar karstajām šķērēm. Liels bija mans pārsteigums, ka pirms fēnošanas, taisnošanas, friziere neizmantoja nevienu līdzekli pret karstumu, bet es taču nācu, lai matus atveseļotu un turpmāk lietotu tādu līdzekli. Kad paprasīju kādu līdzekli jalieto pirms karstuma, man iegrūda sejā vienu pudelīti, neko nepaskaidrojot. :D Biju uz pakaļas, pat "uzredzēšanos" nepateicu izejot no salona. :D