Es dzivoju Anglija jau 2 gadus. Aizbraucu tadel, ka vienkarsi gribeju parmainas sava dzive. Taja laika biju sasniegusi pilngadibu, macijos, tacu izveleta programma man nelikas saistosa. Tad vel dzivoju kopa ar vecakiem, bet sapnoju par neatkarigu dzivi, nevelejos but vecakiem uz kakla. Iesakuma es stradaju fabrika. Tas, protams, nebija sapnu darbs, tacu stradaju caur agenturu, kura man zvanija un prasija, kad veletos stradat. No vienas puses likas labi, ka varu pati izveleties, kura diena stradat. Vispar man bija pietiekosi ar 40-48 darba stundam nedela. Kopuma apstakli bija labi ,ireju jauna, tira maja ar vel paris cilvekiem, sanaca gan iztikai, izklaidei, iekrajumiem, shopingam. Bija ari viens draugs no kura paskiros, tad parbraucu uz Birmingemu, nostradaju dazas nedelas kada restorana, kuru diemzel pardeva. Tagad esmu lankasiras grafiste. Anglu valodu zinu diezgan labi, stradaju kada draugiem piederosa veikala, paraleli apmekleju koledzu. Dzivoju kopa ar dieviem jauniesiem-sievieti un vinas masas delu no daudz aprunatas Pakistanas, abi ir Loti sakarigi cilveki, starp citu. Man iepatikas seit Apvienotaja Karaliste jau no pirmas dienas, tacu ari Latvija skiet mila. Angliem ir tads teiciens: "Your home is where your heart is". Es jutu, ka mana sirds ir gan Latvija, gan Anglija. Dazreiz ir ilgas pec Latvijas, bet iedomajos situaciju-ja gadijuma aizbrauktu atpakal uz Latviju, tik un ta ilgotos pec UK. Esmu pec dabas vienpate, nekad nav bijusi daudz draugi, bet zinu tadus cilvekus, kuriem seit ir grutak iejusties, ipasi, ja ir gimene, draugi Latvija. Es uzskatu, ka jamegina tomer saskatit pozitivais katra situacija. Man pasai patik, ka seit ir maigakas ziemas, interesanta daba. Sajas rindu majas un kalnu pakajes ar aitam tomer ir sava romantika ari. Ir vel tada patikama lieta, ka cilveki seit ir pieklajigi, atvainojas par katru sikumu, liekas pozitivaki, atvertaki. Varbut tas smaids un "you allright","How are you" ir uzspelets, bet tapat pacel noskanojumu. Latviesi tomer ir noslegtaki, rezerveti. Vel prieksrociba, ka apgerbus var nopirkt letak, ir dazadas atlaides, izpardosanas, elektronika, datori, i-phone ari ir letaki. Es ilgojos pec karuma desertiem, garsigajiem latviesu rupjmaizes jogurtiem, lacu maizes, saldejumiem vafelu glazite, gotinas konfektem, rigas miesnieka pelmeniem, fazer sokoladem. Seit man loti garso galaxy sokolade, pasties, mullers jogurti, cheesecakes, custard, sundae, curry, cottage pie. Man patik ari daudzie take-aways. Sabiedriskais transports seit gan ir dargs, ipasi vilcieni, masinu ari uzturet nav lets prieks.