Grr!

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Negribu but no ta, sievietem,kas visu sarezgi un taisa problemas,bet aizdomajos...
Mans draugs nekad nav mani pozicionejis ka savu draudzeni. Kopa esam mazliet vairak ka gadu, dzivojam kopa. Kad sakam satikties, bijam pie vina gimenes,draugiem, ta...passaprotami. Labi,nevajag lielas ceremonijas, bet to vini pasi saprata, ka esam kopa.
Biju aizgajusi reiz uz vina darbavietu,satikam kolegi, vina pec tam esot prasijusi,vai es esot vina draudzene. Satiekoties,ja. Ne varda par to,ka JA, esmu draudzene. Un ja, man patik,ja mani uzskata par draudzeni,kaut vai darba kolegi, nevis "meitene,ar ko satiekas".
Tapat ari vinam darba ir iespejas sanemt atlaides uz dazadiem pasakumiem,biletem utt. It ka varot ari uztaisit man to karti,lai es ari tieku pie atlaidem ;) .....bet,ai...vinam negriboties prasit un jautat....Vins tapat noperk un izmanto savu karti. Nu ja,prasit vinam negribas,jo lai sanemtu to karti jauzrada mana adrese,kas ir,protams,ari vina.
Grrrr, ta mums attiecibas ir lieliskas, bet dazreiz ir tads - seriously? :D

Ne, es negruzos un neraudu, vnk aizdomajos.
22.05.2012 16:05 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
nu un kā kāds pazīstams parādās, tā rauj rokas nost un skrien uz otru ielas pusi?
es savamkonkrēti jautāju attiecīgajās ituācija - ja tev ir kauns,ka tev nāk draudzenes līdzi,vai kauns,ka esmu tā apģērbusies utt..(nu mazums,kas var gadīties :D) un tad saņemu apstiprinājumu,ka nav kauns,lai arī es būtu mājas drēbēs ar kartupeli uz vēdera...
tev ieteiktu skaidri un gaiši paprasīt,vai viņam ir kauns no tevis? ja nē,tad kāpēc tā izturas,utt..ja jā,tad nu...kam tev tāds?
šāda spriešana ir bezjēdzīga,jo viņš pats zin lbk...tiešām..izrunājies ar viņu.
nav savas smukās galvas jānoslogo ar domām,kuras mēs nevaram izdomāt.;)
23.05.2012 11:49 |

Reitings 188
zilbuliite

Ne gluzi skrien uz otru ielas pusi, bet, ja iznem savu roku no manas,piemeram.
Pirms paris menesiem devamies celojuma, vajadzeja nokartot paris papirus. Ar tiem papiru veciem,ja vins var teikt - ar draudzeni dodamies celojuma. Prasitu kads kolegis, tad butu - eee, jaa, dodamies. Kas dodas,ar ko? Vins ar kaut ko... ?
23.05.2012 11:54 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tu visp\ar esi kaut ko viņam prasījusi par šo?
tiešām kaut kāds frīks...es ganjau apvainotos un nodomātu,ka kauns no manis..bet es noteikti paprasītu kāpēc un tā..
23.05.2012 11:58 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es ar sabiedrībā domāju arī zināmo cilvēku sabiedrību.
Bet, ja izrauj roku ārā... nu nez... Vai tik tiešām viņam nav kauns no Tevis? Vai nav kāda paralēlā dzīve?

Mēs jau te spriedelējam, bet nez kas viņam par to sakāms...
23.05.2012 12:00 |

Reitings 188
Nez...Mos ta vaina mani nevis vina? Varbut es esmu tada peleka pele, kaut kads nepieminesanas verts eksemplars. :D
23.05.2012 12:05 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es nesaprotu, kamdēļ vienmēr sievietes mēģina attaisnot vīriešus... Lai cik stulbi viņi nerīkotos, sieviete savā galvā būs jau vismaz kādus 3 attaisnojumus viņam izdomājusi. Meitenes, nu beidzot sākat sevi cienīt! Savādāk pēc vairākiem gadiem būs kārtējā čīkstēšana, ka "viņš mani neprec", "viņam laikam ir vienkārši ērti dzīvot ar mani kopā" utt. utt.
23.05.2012 12:34 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
kāpēc nevar pašam draugam šito visu pajautāt - to es nesaprotu, visu laiku pašai domāt kāpēc tā ir stulbi, ja var konkrēti pajautāt. Un tiešām jājautā tiešā veidā, nevis caur puķēm, jo vīrieši mājienus nesaprot - ja tev kaut kas nepatīk, tad pasaki viņam visu.

Visstulbākais ir vainot sevi, tev nav problēmas ar sevi, bet tavam draugam, tad vaina ir viņā, vai nu tu visu pārspīlē.
23.05.2012 12:57 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Es šādu situāciju neizprotu - kāpēc ir jābūt zem drauga tupeles? Iesaku steidzīgi nomainīt lomas :)
Kā saprast, ka baidies jautāt, noskaidrot lietas? Vnk ņem un runā!! Vai tiešām tu tik ļoti baidies to puisi pazaudēt? Ja aizies, tad aizies! Bet pazemoties nevajag. Salieciet visas lietas pa vietām, lai paši zinat, kas ir kas.

Ps - man attiecībās patīk pašai skaldīt un valdīt, tāpēc mazliet nesaprotu tās sievietes, kuras pacieš, samierinās vai ļauj sevi padarīt nevērtīgāku.
23.05.2012 13:07 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Teksta autore tikko atsauca atmina pirmo MANU milu. Bija tapat,identiski, tik nabags neizvilka ilgak par menesi,, megjianja otro reizi pec gada un?- Vins mani NEMILEJA un neredzeja ka NEKO. Esot es labs cilveks,bla bla. Es ceru,ka kljudos, bet mans ieprieksejais ex visiem kladzinaja-ta mana meitene,ta mana meitene,toposa sievinja. Bet ok, ari tur nebija rezultata :D tas gan cits stasts, vnk atskiribas.
23.05.2012 16:09 |

Reitings 10
Reģ: 23.05.2012
Manuprāt, attiecības viņam ir ļoti svētas un viņš vēlas, lai viss, kas jūsu starpā notiek lai arī paliek tikai starp Jums abiem. Iespējams viņš uzskata, ka apkārtējo iejaukšanās (padomi, pamācības kā rīkoties utt.), varētu tikai visu sabojāt, ko viņš tik tiešām nevēlās.
23.05.2012 17:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)