nespēju aizmirst puisi no viena nakts sakara

Reitings 6
Reģ: 20.05.2012
lieta tāda, ka nevaru aizmirst puisi ar kuru man pirms trim mēnešiem bija vienas nakts sakars. viņš ir no manas augstskolas. taču problēma ir tajā, ka viņš uz to brīdi, kad nolaidām, bija šķīries no savas meitenes jau kādu krietnu laiciņu.(viņa bijušo meiteni labi zinu, taču man nebija ne jausmas, ka tā ir tā meitene) viņš tajā vakarā bija pamatigi piedzēries, gruzījās par to meiteni, un es centos viņu žēlot un biju mīļa pret viņu,un tā mēs nolaidām. no rīta viņš mani bija atradis vienā sociālajā portālā un atvainojās par to, kā ir sanācis, un vēl šo un to. es atbildēju, ka gribēju satikties, taču nekādas atbildes nebija!!!!!! zinu, ka viņš visu ir izstāstījis savai bijušajai meitenei jau nākošajā rītā tā meitene bija mani izdzēsusi no visiem sociālajiem portāliem, kā arī augstskolā pat nepaskatās uz mani, jo iepriekš sveicinājāmies. no citiem drošiem avotiem zinu, ka viņi pēc kāda laiciņa ir sagājuši atkal kopā!!! meitenes, ir kādas iespējas, kā varu to puisi dabūt sev, jo es nespēju par viņu aizmirst... ja jau viņš ar mani gulēja, tad jau viņam ir jūtas pret mani saglabājušās? :( varbūt man viņam uzrakstīt un pastāstīt par savām jūtām?
20.05.2012 22:39 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ja vīrietim ir slikti, ir attiecībās problēmas, ir izšķīries ,pašķīries, tad var gadīties, ka pārguļ ar citu sievieti,lai mēģinātu ,kaut kā aizlāpīt tukšuma sajūtu,kas valda iekšā, lai slāpētu sāpes, vientulības sajūtu. nevajag līst pie večiem,ja viņi gruzās par bijušajām,jo tad bieži vien viņiem ir galvenais savs ego neviss patiesas jūtas ,kā jutīsies meitene pēc tā visa.
viņam bija vientuļi..tu patrāpījies pa ceļam, biji mīļa ,jauka, iespējams mazliet uzmācies un rezultātā viņš izdomāja-man ir struntīgi, gribās seksu,tad kāpēc neizmantot iespēju ,ja jau viņa arī grib. var būt paliks labāk pēc visa šī pasākuma.
ja vīrieties atvainojas par notikušo tas vien nozīmē,ka viņš neko tādu nav gribējis, tā netīšām sanāca, negrib turpinājumu tikties vairs.
ja neatbild aicinājumam satikties -100% tu viņu neinteresē. izskatās,ka viņam tā cita sieviete ir daudz aktuālāka par tevi. viņam tās attiecības ir svarīgākas.
neuzdrošinies tur līst, neko rakstīt, jo vienīgais ,ko vari panākt ir padarīt sevi par muļķi. nekas tev tur nespīd!
nekādas jūtas nav saglabājušās un bijušas.
20.05.2012 23:45 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Sniegpulkstenīte trāpīgi pateica:)

Manuprāt, viņam bija tikpat spēcīgas "jūtas" pret Tevi, kā pret savu roku tajos brīžos vai gumijas sievieti.
20.05.2012 23:53 |

Reitings 6
"paldies" par labajiem vārdiem.!
20.05.2012 23:56 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Lakayla, bet, ko tu tagad visu dramatizē? Tu uzdevi jautājumu un mēs atbildējām kā ir.
Varbūt tu gribēji dzirdēt saldus melus par to, ka, `jā, droši raksti viņam. Viņam noteikti vēl joprojām ir jūtas pret tevi`. Neliekas muļķīgi mānīt pašai sevi?
21.05.2012 00:01 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Cik meitenes tomēr var būt naivas...
21.05.2012 00:02 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Brīnos, ka esmu pirmā.
BĻIN, VIŅŠ IR AIZŅEMTS, ROKAS NOST!

Un cieni sevi, neskrien pakaļ.
21.05.2012 08:39 |

Reitings 362
Reģ: 29.01.2009
Man gan liekas, ka viņam "bišku" varēja būt jūtas, citādi jau nemeklētu forumos un neatvainotos, vienkārši izliktos par beigtu, bet varbūt ar tikai pieklājīgs, ka uzrakstīja. Būtu jau arī jāskatās, ko viņš tieši uzrakstīja...
Bet, ja viņš neatbildēja tavam piedāvājumam, otreiz nepiedāvā, ja gribēs pats uzrakstīs!
21.05.2012 09:20 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Viņš bija pašķīries no draudzenes jau krietnu laiciņu, kā pati saki, bet joprojām par to meiteni gruzījās. Tātad viņam pret to meiteni ir bijušas diezgan stipras jūtas, un ja reiz viņi tagad ir kopā, tad viņam viņa joprojām daudz nozīmē. Domāju, ka viņš ar tevi pārgulēja tikai, lai aizmirstos. Ja viņam būtu kādas jūtas pret tevi, tad sen būtu tevu uzmeklējis ( ne jau lai atvainotos), un nebūtu tagad kopā ar bijušo meiteni. + vēl tas, ka viņš ar tevi pārgulēja alkohola reibumā. Izmet viņu no galvas, un nepazemo sevi rakstot viņam kaut kādas jūtu pilnas vēstules. Ja viņš tevi atkal ignorēs un neko neatbildēs( kas, visticamāk tā arī būs), tad pēc tam vispār būs kauns augstskolā viņu satikt.
21.05.2012 09:39 |

Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
meitenes jau te visu pareizi pateikušas, tikai vēlreiz piemetīšu klāt:
NERAKSTI viņam neko!!
21.05.2012 09:54 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Nesaprotu, kamdēļ sievietes piekrīt vienas nakts "attiecībām", ja labi jūt, ka pēc tam nevarēs otru aizmirst? Laikam jau tamdēļ to arī sauc par vienas nakts sakaru, jo nav nekādu saistību.
Domāju, ka pusis Tevi meklēja soc.portālos, lai atvainotos, tamdēļ, ka viņš nav tāds cilvēks, kuram ir n-tāki nakts sakari un jutās vainīgs, ka ir Tevi savā ziņā nekrietni izmantojis.
Atver acis un sāk meklēt tiešām sevis cienīgu draugu!
21.05.2012 10:11 |

Reitings 6
apskatīju viņu draugos, viņš pat neapskatījās pretī... netērēsu savu laiku.
21.05.2012 12:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)