Es savejam diezgan biezi taisu,sajusma ir. Vins man ari taisija,ellu nedaudz mazak lika un nekada vaina. Intimajas vietas vins man gan nelika un ar nevajadzeja ipasi :)
P.S. vienigi masazas karstumaa visi mati arii bija ar ellu, pectam kadas 3dienas to ellu nevareju izmazgat :D Vienigi tas johnsons diezgan atri aada iesuucas, zinu ka sex shopos var nopirkt ellu uz udens bazes,kura tik traki ada neiesucas un var maset ilgak :P
Nu pēc tādas masēšanās pēc tam jāpārceļas uz putu vannu :D
Klau, a kā ir ar olīveļļu? Visu pārējo ķermeņa daļu masēšanai olīveļļa man patīk vislabāk. Bet ko par to teiks vāverīte? :D
Tur jau tas trakakais, ka izmanto. Palasi sastavu, ja nemaldos tur viena no pirmajam vietam bija minerallella, kas izveido uz adas neredzamu pleviti, kas bloke poras un piekluvi skabeklim utt... :)
Minerāleļļa sausina ādu. Man science klasē stāstīja,ka šis visiem iemīļotais bērnu pūderis, satur vēža pastiprināmas sastāvdaļas, kopš tā laika atturos,un bērniem neizmantošu.
Santa, man ir si http://iherb.com/p/3111?rcode=tib189 turpat ari pirku. Miiiilzu bundulis pa 6,50Ls. Ir ari letakas, bet si ir ar jauku, maigu smarzu. Viena cita ko ieprieks esmu sutijusi bija ar ne tik forsu aromatu.