Vainīga ir nevis meistare, bet kliente, kas grib pieaudzēt, bet kā lētāk, un liek pārāk maz šķipsnu! Es saviem matiem pērku 100 šķipsnas uz kapsulām, un bieži procesā prasās pielikt vēl 10-40, lai smuki saplūstu! Ja uz šito iet, tad jārēķinas ar palielām izmaksām. Kādu laiku pati veicu pieaudzēšanas, bet ātri atmetu - bija dažas smukas reizes, bet pārsvarā meitenes zvana ''vēlos pieaudzēt par 40 ls'' utt, nu tādā naudā pat matus labus nevar pietiekami daudz dabūt, kur nu vēl ieskaitīt darbu, un kāds prieks strādāt ja jātaisa tādus tizlus putnubiedēkļus, daudzas nāca, lai pieliek arī ap 20 šķipsnām :D :D Tas nav nopietni!
Un vēl profilakses ik pēc 3-4 mēnešiem.. Es to daru sev pati, bet kas nemāk, tām jāiet pie meistara, izmaksas apm 45 Ls. Paši matiņi, ja labi kopj, ir smuki apm 6 mēnešus. Jārēķinas arī ka pa dažiem krīt laukā, ar laiku kļūst plānāki utt Paši mati arī dārgi - es pērku pati frizierveikalā un maksāju ap 65-80 Ls, par pieaudzēšanu darbiņa cena ap 30 Ls. Dārgs prieks. Un visu laiku matiņi jākopj, jābaro ar eļļiņām, maskām, jārūpējas lai nesaveltos! :) Es ieteiktu tikai tām, kurām skaistums ir pāri visam - man dēļ smukiem matiem nav grūti ar viņiem ņemties un paciest kādas kapsuliņas galvā!