Uzskatu, ja matus nebalina, katru dienu nefēno ,netaisno utt - ir iespējas ataudzēt savējos dabīgus! Tikai šādu meiteņu ir salīdzinoši maz, lielākā daļa savējos jau ir nobojājušas un staigā īsām, spurainām, krāsotām astelēm, tad nu atliek pieaudzēt, ja konkrētajā bīdī gribas garus, jo no dabas tādus var dabūt kādu 3-5 gadu laikā, ja vairs nekā neapstrādās ķīmiski un termiski :D
gari mati ir lielākais skaistums, kuru ne katra var uz sitienu dabūt. Man ļoti patīk pieaudzētie, bet ar piebildi:
1. Pietiekams šķispnu daudzums, lai neredz pāreju + kvalitatīvi mati
2. Ne līdz dibenam :D Man optimālais garums šķiet līdz viduklim!
Cik redzu meitenes, lielākā daļa pielikt grib, bet naudas pietrūkst - tad nu ir 20 šķipsnu varianti. Visdabīgāk izskatas tumšāki mati, jo nerada tādas šaubas par ataudzēšanas iespējamību!
Pati jau daudzgadus lieku uz kapsulām. Kopš bērnības man vienmēr bijuši biezi, gari mati, bet ar balinātājiem tā sabeidzu, ka palika tikai pakulas. Pieaudzētie dod iespēju būt skaistais uz doto brīdi, kamēr apakšā pakāpeniski ataug savi dabīgie matiņi! :) Vienīgasi mīnuss ir padārgas izmaksas. Un visu laiku rūpīgi jākopj!