Bērna tēvs

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
Sveikas :)

Vēlos prasīt Jūsu viedokli.
Ja gaidu bērnu, bet bērna tēvs uzlicis ignoru, neliekas ne zinis un negrib neko zināt ne par mani, ne bērnu un ar visu to, izveidojis jaunas attiecības, vai neuzskatat, ka tomēr mans pienākums būtu informēt šo sievieti par to ar kādu vīrieti viņa dzīvo kopā? Ņemot vērā, ka viņa neko nezin, ne par mani, ne gaidāmā bērna eksistenci.
18.05.2012 13:06 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Vislabak vispar nepalikt stavokli pirms kāzām. Nebus tadu problemu un nebus jataisa aborti.
Meitenes, ja viriesi nedoma ar to galvu kas uz pleciem tad vismaz jus domajiet!
25.08.2013 20:08 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Informēt drauga jauno draudzeni? Zvanīt viņa vecākiem? Ienīst par nodarīto un mēģināt ieriebt? Uj, nu ar tādām emocijām diezgan droši var prognozēt nākamos soļus.

Nē, nevear. Pie tā arī palieku un vairs neko nekomentēšu.

peekaboo, a es pagājušajā gadā vēl dzīvoju.
25.08.2013 20:08 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Morgan, tas bija lieki, šī nebija tāda diskusija.
25.08.2013 20:09 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Ir lietas kuras nekad nav lieki atgadinat. ;)
25.08.2013 20:10 |

10 gadi
Reitings 832
Reģ: 02.10.2010
Manuprāt, muļķīgi uzskatīt, ka nemīlēs savu bērnu tēva dēļ. Protams, atrodas arī šādas sievietes, kuros nav mātišķo jūtu. Bet nekad nevar apgalvot, ka šajā gadījumā tā noteikti būs. Pat, ja es kādreiz ienīstu sava bērna tēvu, tik un tā skatītos uz savu dēlu (kurš izskata ziņā ir 99% tēvs) ar vislielāko mīlestību un sajūsmu.
25.08.2013 20:34 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Mrs.A
Pirmkārt, noteikti prasi alimentus, pati esmu uzaugusi bez tēva, bez alimentiem, un tā nav tā vieglākā dzīve. Un ja tu gribi tiešām pārmācīt šādu cilvēku, viņu tiesa pamācīs. Ir jāmaksā vai nu alimenti, vai piespriež sodu. Ar laiku saprot, ka vieglāk ir strādat un maksāt alimentus.

otrkārt, ja es būtu potenciālā sieviete, es vēlētos ,lai mani brīdina. Ja nu vienīgi viņa nav īpaša kaza, sapratīs, ka arī viņa var būt pakļauta riskam, ka uztaisīs bērnu un pametīs. Un, ja šis vīrietis tev pabojā dzīvi, kāpēc tu nevari viņam atgrizt pakalpojumu?
25.08.2013 20:43 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Pietam, es nezuskatu, ka ir godīgi pret citu sievieti, ka viņa nezin. Es negribētu dzivojot ar veci ilgu laiku, pēkšņi uzzināt, ka viņam ir 4 gadīgs bērns. nu tas tā , piemēram.
25.08.2013 20:46 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
Ja nu vienīgi viņa nav īpaša kaza, sapratīs, ka arī viņa var būt pakļauta riskam, ka uztaisīs bērnu un pametīs

Saprātīgi spriežot, tā protams ir. Taču dzīvē, šādi gļēvi pienapuikas (par vīriešiem saukt, mēle negriežas), sarunās pilnas ausis pasaku, lai brūti pie sāniem noturētu. Un vai zini, beigās "upuris" ir viņš, bet topošā māmiņa tā neliete.
Un sniegt tiesā uz alimentiem tikai tā iemesla pēc, lai gūtu atriebības saldo pēcgaršu nav pareizi, jo dārgo laiku veltīt bērniņam, dāvāt viņam mīlestību, nevis atņemot to skraidot pa tiesām, uzkrāt kārtējās negācijas, mazulīši visu to jūt!
25.08.2013 21:48 |

Reitings 130
Reģ: 22.07.2013
Mrs.A-te varbūt daudz un dažādu domu.

1.Tu viņa tagadējais pateiksi un...?Viņa aizies vai paliks tas nu būs viņas lēmums!Ko tu iegūsi..?Neko!
2.Sūdzēt tiesā vai nē atkal daudz un dažādi varianti?!
01.Iesūdzēsi un viņam būs tiesības vēlēsies braukt uz ārzemēm būs jameklē viņš lai dabūtu atļāuju utt.Un vēl viss kas.
02.Neiesūdzēsi un bērnam neko neteiksi būsi nokārtojusi savu dzīvo dzīvosi laimīga līdz bērnam būs pusaudžu gadi(kad viņi ir neizdibināmi).Tad ja bērns uzinās kad viņa tēvs ir pavisam cits cilvēks (ir kuri sapratīs māti,bet ir tādi kuri uzmeklēs tēvu aizskries pie viņa un tēvs pagriezīs faktus pret tevi un tu būsi vainīga). Un kas tālāk?

Tad man šķiet pasaki tēvam un ieraksti viņu apliecībā un kad bērns augs saki kad tēti neizveidojas kontakts un viņš aizgāja(ta lai nebūtu ne viņš sliktais ne tu).Jo pusaudži ir neizdibināmi.

Jo šādi gadijās manai paziņai šobrīd viņa ir pazaudējusi savu bērnu.
25.08.2013 22:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Diskusija veca-taisniiba!Tomeer jasaka ,ka saadi gadiijumi ir sastopami loti biezi!
Es laikam ieteiktu no pieredzes-piedomaat ar ko tiekamies,gulam utt.
Kaadreiz interesanti lasiit-tik liela miilestiiba abu starpaa veel pavisam nesen un peeksni-riebaas,ieniistu,nelietis uttEs laikam varu teikt godiigi,ka pilniigi nevienu neieniistu,neskatoties uz to ,ka ne vienmeer dziivee ir labi gaajis!Man liekas,ka taa negatiivaa attieksme pret cilveeku,pret kuru tomeer mums ir bijusas juutas,nav veseliiga mums pasaam!Te tomeer ir un paliek tas,ka mees nevaram mainiit otru cilveeku piespiedu kaartaa,pieprasiit lai vins miil muus ,pat beernu...Traki skan ,bet taa ir.Es esmu pilniigi pret visa veida artriebiibaam ,paari dariisanas utt.Nekad dziivee neesmu taa riikojusies-tu man ,es tev taapat...!
25.08.2013 23:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
neskatoties uz viedokliem vai tavu kadu slepto motivu(piemeram, vinu atgut, ieriebt utt), uzskatu, ka sievietei tas butu varen interesanti uzzinat sadu faktu, ja reiz virietis pats neko tadu nesaka.
25.08.2013 23:46 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
Uzskatu, ka sievietei tas butu varen interesanti uzzinat sadu faktu, ja reiz virietis pats neko tadu nesaka.

+
25.08.2013 23:50 |

Reitings 39
Reģ: 25.08.2013
būtu tikai godīgi, ja pateiktu
25.08.2013 23:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits