Bērna tēvs

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
Sveikas :)

Vēlos prasīt Jūsu viedokli.
Ja gaidu bērnu, bet bērna tēvs uzlicis ignoru, neliekas ne zinis un negrib neko zināt ne par mani, ne bērnu un ar visu to, izveidojis jaunas attiecības, vai neuzskatat, ka tomēr mans pienākums būtu informēt šo sievieti par to ar kādu vīrieti viņa dzīvo kopā? Ņemot vērā, ka viņa neko nezin, ne par mani, ne gaidāmā bērna eksistenci.
18.05.2012 13:06 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Alimentus pieprasīt vajag.Taču,es nesaprotu,kāds sakars alimentiem ar viņa tagadējo draudzeni.Viņai nav pilnīgi nekāda sakara ar tavām bijušajām attiecībām vai bērnu.Es uzskatu,ka alimentus iespējams pieprasīt arī neviesojoties pie viņa draudzenes un neapgrūtinot viņu ar jūsu pagātnes atstāstu.Viņa to visu tāpat uzzinās,bet tev nevajadzētu tur jaukties.
18.05.2012 16:24 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
Mrs.A
Sveikas
Sakiet, kā Jūs no malas vērtējat-
ja sieviete ir stāvoklī palikusi un par to uzzinājusi pavisam nesen pēc šķiršanās no bērna tēva,
vai vīrietim tomēr nav pienākums būt kopā ar šo sievieti, atbalstīt un uzņemties atbildību it visos veidos?
08.05.2012 18:22 | nosūdzēt | saite

Skatos, ka tu domā, ka pateiksi tagadējai viņa drraudzenei, ka esi stāvoklī, tad uzreiz viņš aizskries pie tevis ? un cik izskatās, tad tu biji viņam tikai aizraušanās ..
tu esi tikaij viņa ex .. viņam taču tagat ir citas attiecības, nekas tāpat nemainīsies, un vajadzēja domāt par izsargāšanos ..
Dzīvo tāpat, iesniedz alimentos un viss, gan jau pienāks laiks, un atradīsi tādu, kurš tevi būs pelnījis ..
18.05.2012 16:25 |

Reitings 87
Reģ: 27.04.2012
paldies :)
18.05.2012 16:26 |

Reitings 48
Reģ: 13.04.2012
Es domāju, ka puisim jādod iespēja pašam pateikt savai draudzenei tādus jaunumus, ja viņš to kādreiz vēlēsies. Čalis, protams, nav lielisks puisis, bet cilvēki var mainīties. Nav jau arī zināms, ka viņa meitene jau to nezina vai to uzzinās no kādas jūsu kopīgas paziņas.
Novēlu tev ātrāk tikt pāri šim aizvainojumam un lai tev vesels mazulis!
18.05.2012 16:41 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Ak Dievs, viena sīka zaļa gurķene un tas "vīrietis" arī tikpat zaļš. Un kaut kadu pagasta piegulētāja "mana vīrieša jaunā draudzene"!!!
Autorei tas berns šobrīd tiešam neinteresē- galvenais tam "vīrietim" (iedomājos,ka vins varetu but stipri lidzigs Bredam Pitam) ieriebt! nabaga bernins:( sitadas nenobriedusu, neizglitotu cilveku attiecibas vins ir tas, kurs cietiis! Bus jauna zina par baby box izmantosanu
18.05.2012 18:05 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Es gribetum zinat ka mana draugam pa pasauli metajas berns. Bezatbildigs gajiens, pat prezevativu nevar nopirkt. Kam man tadu?
18.05.2012 18:52 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es domāju,ka ir jāpasaka...
ceru,ka tu būsi tik prātīga un iesi uz tiesu,lai "tēviņš" maksā uzturlīdzekļus tavam bērnam. vismaz būs lieka nauda tev..rēķini - līdz 7 gaud vecumam 50ls un vecākam 60ls...
ja pats labprātīgi negrib audzināt (nav jau obligāti jādzīvo kopā ar bērna māti) un apgādāt savu mazuli, tad lai tiesa lemp par šitajiem sēklotājiem.
es uz šitādiem skatos diendienā...riebjas vienkārši - 5 bērnu saražo, bet redziet maksāt negrib...
nē, nu var jau valsts maksāt, bet nu Uzturlīdzekļu garantiju fonds prasīs naudu atpakaļ daudz sālītāk...
18.05.2012 19:07 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
karoče - domāju,ka ir jāpasaka jaunajai draudzenei....ganjau,ka viņa negaidīti būs gaidībās, arī aiztīsies.
18.05.2012 19:10 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Kāpēc tev kāds vispār būtu jāinformē par kaut ko? Tev labāk paliktu, ja aizskrietu un pasūdzētos? Domā, ka viņš tad ceļos rāpodams, nāktu lūgt tev mūžīgu mīlu?
Esi taču reāla. Man šajā visā vairāk žēl ir mazuļa, kuram, man liekas, ka vel daudz būs jāpārcieš jūsu abu dēļ.
Tev vienkārši grauž, ka džeks izlēma, ka negrib tevi un sāk veidot citas attiecības. Protams, nesaku arī, ka viņš ir baigais malacis un kaut visi džeki būtu tādi :D , bet nevienu ar varu ne uz ko piespiest nevar un es domāju, ka ar savu "glābšanas misiju", tu diez vai ko panāksi!
20.05.2012 09:19 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Atri atrada gan jaunu draudzeni, ja reiz tikko gaidi mazo! Vaks. Pasaki gan! Man masai bija otradi,virs uztaisija manai masai un paraleli savai darba kolegjei ar kuru ar palika kopa! Un ziniet, tai miljakajai nebija kauna ierasties pie manas maasas ar vederu! Tev noteikti ir tiesibas, jo Tu biji ar vinu kopa!
20.05.2012 09:41 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Virago! Cik Tu laimiga justos,ja gaiditu bernu, bet vinjam ne ar ausi. ne jau evchiem japarciesh sliktas dusas,reiboni,arsta vizites-dzemdibas! Tikai mazakums vispar sajedz ka tas ir!
20.05.2012 09:44 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Ienīstu tādus vīriešus, kas atsakās no atbildības!
22.05.2012 18:23 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
nezinu, nezinu par tiem alimentiem. tēvi ļoti izvairās no to maksāšanas, vai maksā minimālo summu. Bet pēc likuma, kad bērns sasniedz 18 gadus, tēvam ir tiesības prasīt alimentus no bērna (noteikti kādos gadījumos, kad tēvam nav naudiņas, bet tik un tā - es negribētu, lai mans bērns strāda, lai naudu atdot citam cilvēkam).

Citai sievietei gan pateiktu.
22.05.2012 18:28 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
jāpasaka.
manuprāt, viņai ir tiesības zināt, ka vīrietim gaidāms mazais no citas. domāju, ka tas liktu nopietni visu apsvērt..

un alimenti arī jāprasa, ne jau tev vienai mazais jāuztur...
27.05.2012 15:41 |

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
Mana berna istais tevs vispar nekad nav redzejis savu bernu,jo izskiramies,kad tikko biju palikusi stavokli. Savu bernu vins atzist,vienkarshi nevelejas but kopa ar mani. Lai cik divaini ari nebutu,vins visam savam draudzenem ir izstastijis,ka vinam ir berns,kautgan pats nemaz nav redzejis. Bet vismaz taisnigi pret tam citam sievietem :)
27.05.2012 15:59 |

Reitings 1
Reģ: 06.07.2012
Nejauši uzdūros šai diskusijai sapratu, ja jānovēl Mrs.A turēties!
Pati esmu līdzīgā situācijā (cik noprotu), vienīgi ar bērna tēvu bijām kopā gadu un pēc tam sākām atkārtoti satikties, bet šobrīd neesam kopā tieši domstarpību dēļ grūtniecības jautājumā.
Es ļoti labi spēju iztēloties, kā Tu jūties, tā pat arī to bezspēcīgo sajūtu, ka esi pamesta viena pati šajā situācijā un gribas tās dusmas, sāpes, pārdomas, skumjas un visu citu kaut kur likt, lai atrisinātu situāciju un varētu gluži vienkārši priecāties par gaidāmo mazuli, jo katras sievietes dzīvē tas ir tik īpašs notikums.
Piekrītu tām dāmām, kas saka, lai liec negatīvās emocijas pie malas un sūti maziņajam labas domas, lai viņš piedzimst un aug mierīgs un prātīgs.
Bet par tēviem runājot, arī lielākā daļa man pazīstamo vīriešu snieguši atbalstu šajā situācijā, piekrītot, ka
1) piedāvājums apmaksāt abortu nenoveļ atbildību no vīrieša pleciem, jo bērniņš IR JAU "UZTAISĪTS" - viņš ir māmiņas puncī, viņa sirsniņa pukst un viņš jūt gan māmiņas ēdienkarti, gan noskaņojumu,
2) diemžēl grūtniecības saglabāšanas jautājumā nav kopromisa iespēju - arī viedokļu nesakritības gadījumā, iznākums būs tikai viens - vai nu būt vai nebūt bērniņam, tāpēc
3) tām dāmām, kas saka, ka vīrietis ir pateicis savu viedokli, ka bērniņu nevēlas, jāņem vērā, ka bērniņš ir jau klāt un nevar sagaidīt, ka katra sieviete ir gatava veikt abortu, jo galu galā tā ir sieviete, kuras ķermenim un psihei jāsadzīvo ar sekām, neatkarīgi no lēmuma.

Tādēļ, novēlu Tev turēties, dot tēvam laiku pārdomām, nekrāt dusmas un sarūgtinājumu, iespējas gadījumā apjautāties, kā bērniņa tēvs iztēlojas savu ieguldījumu, paskaidrot par paternitātes testu utml.

Un nekādā gadījumā neklausies dāmās, kas saka, ka karjera, mīlestība un ģimene ir pagalam - vientuļām māte apkopēja ir novecojis stereotips, kas uz Tevu neattiecas - viss ir vēl priekšā!
06.07.2012 01:21 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Ceru, ka Tev viss izdosies, bet no manas puses neuzskatu, ka tas ir prata darbs skriet un ardities tagad. Labak Saglaba draudzigas attiecibas ar tevu, lai bernam nav jaciesh nakotne un pashai ari vieglak bus.

visticamak, ka pashai sirsninja grauzh ka nu esi nolikta pie vietas uz labu laiku, grutnieciba, pirmie meneshi, dzemdibas un viss parejais. Tas viss bus japiedzivo vienai. Nebus prieka dubulta, bus tikai klapatas un uztraukumi. Bet pec pieredzes varu teikt, ka labak dzivo vienai ar mazo , neka ar virieti kuru nu jau neieredzi, tikai delj berninja.

Un ari dusmas un viss pareijai neparies uz vinju kamer mazulis nebus izaudzis. Jo es kad shkjiros ar berna tevu, ernam bija jau 2,5 gadi, un tapat man nepatika kad vins sagajas ar citu. Es nespeju tikt pari tam ka man tagad japavada visa dzive uztraukumos un planos bet vins tikai ieskaitis naudinju konta reizi menesi un dzivos laimigs apkart pa pasauli.
06.07.2012 01:51 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Lai gan ''uztaisijam'' un sagaidijam berninju kopa.
06.07.2012 01:52 |

Reitings 69
Reģ: 29.01.2009
piedod par to ko teiksu, jo nezinu kopeejo staastu un liidz ar to man varbutu nav taisniiba. tomeer man biezi ir neizprotama sieviesu veelme peec beerniem, nepajautaajot viiriesu viedokli. un peec tam briinaas, ka viirietis aiztinaas?
31.07.2012 00:08 |

Reitings 213
Reģ: 14.08.2013
Šī situācija ir man pazīstama. Es ar biju vientuļā grūtniece, kamēr bērna "papiņš" baudīja dzīvi pa klubiem un iepazīšanās portālos. Viņš nelikās ne zinis, tādēļ arī es stingri nolēmu - nemeklēšu, neuzbāzīšos un pat apliecībā nerakstīšu.
Viņam jaunas attiecības - viņai neko neesmu teikusi, gan jau ka uzzināja no "kopīgiem draugiem". Tā notiek parasti.
Tikai nedomā, ka tādiem "papiņiem" nav savas pasakas, ko šām sastāstīt. Ko tik neesmu par sevi dzirdējusi, dažādus stāstus, kā piemēram populārākais "Tas nemaz nav viņa bērns", "Es jau centos satikt bērnu, bet viņa nelauj!", "Mēs izšķīrāmies, kad nezināju, kad viņa stāvoklī". u.t.t Tāpēc manā gadījumā, labi vien ir, ka pārāvu visus kontaktus ar tādu cilvēku.
25.08.2013 16:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits