Tas,kas nelieto OK,kapec?

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
Kads ir jusu iemesls,kapec nelietojat tabletes,protams, ja esat nopietnas,ilgostas attiecibas un sekss ir regulars.
17.05.2012 13:35 |

Reitings 33
Reģ: 29.01.2009
Ak tu dieviņ.....Tās,kuras kā vienu no iemesliem min,ka vēlāk,viņām pazīstamām sievietēm ir problēmas ar bērnu ieņemšanu,kā jūs zināt,ka problēmas nebija pirms tam? OK galvenokārt sāk lietot lai nepaliktu stāvoklī.Neviens jau pirms tam neveic auglības testu.Tāpēc vainot OK neauglībā ir tumsonība. Man ir pazīstamas sievietes,kas gadiem lietoja OK un tagad ir laimīgas māmiņas.Vēl pieminēšu,ka pirmo bērniņu visas dzemdēja pēc 30 gadu vecuma.Un mazuļi ir perfekti.

souljagirl +++
17.05.2012 23:33 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
mans organisms nepanes nekaada veida hormonus. esmu meeginaajusi dazaadas tabletes, rinkji, plaaksteri. stundas laikaa man saakaas nelaba duusha un griezjaas galva. aarste pateica, ka esmu no taam retajaam, kuraam ir nepanesamiiba. un labi vien, ka taa. tolaik biju jauns skukjis un tagad priecaajos, ka neesmu barojusi savu organismu daudzus gadus ar maaksliigiem preperaatiem.
17.05.2012 23:48 |

10 gadi
Reitings 563
Mani vairāk uztrauc tas,ka tabletes iejaucas dabiskajā ciklā,organisma funkcionēšanas sistēmā,un,ka bendē aknas,nevis tas,ka ķīmija vai kkas tml. Nevar salīdzināt E vielas pārtikā,toksīnus cigarešu dūmos ar to,ka organismam tiek liegtas funkcijas,ja tā būtu vnk. ķīmija,organisms iemācītos tik ar to galā,attīrītos utt,bet te jau tiek traucēti norises cikli organismā,tas būtu tas pats,kas izdomāt,jāpadzer tablete,lai pārtika nepārstrādājas un nevajadzēs nedēļu iet uz tualeti. salīdzinājums protams pārspīlēts,bet pati doma,ka tiek jaukts dabisks process.
18.05.2012 00:25 |

Reitings 535
OK galvenokārt sāk lietot lai nepaliktu stāvoklī.Neviens jau pirms tam neveic auglības testu.Tāpēc vainot OK neauglībā ir tumsonība.
Tā izteicās viena ,domāju ka pati nesaprati ko uzrakstīji,savā teikumā arī saki ka ok lieto lai nepaliktu stāvoklī ,tātad ja sieviete daudzus gadus lieto ok un organismam visulaik dod info lai nepaliek stāvoklī un tad pēkēši izdomā sieviete ka nu grib bēbi kapēc tad organisms nevarētu turpināt domāt nē bēbim ja jautik kadus bija nē
18.05.2012 08:54 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
OK ir bizness vai tiešām? :D Zināt cik ir pašizmaksa vienai(jebkurai) RESERVED drēbītei? 50sant! Tāpēc tas ir mazliet muļķīgs arguments. Par peņemšanos svarā - nu nevajag savu negausīgo ēšanu novelt uz OK, tieši lasīju žurnālā VESELĪBA, ka no OK var pieņemties par max 2kg, pārējais ir tavs uzturs! Par pārējo varu piekrist, ka organimu "piepačkā" ar tabletēm, bet es tomēr lietoju, man tam ir vairāk plusu kā mīnusu.
18.05.2012 09:00 |

Reitings 3
Reģ: 22.04.2012
es arī esmu lietojusi kādu nepilnu gadu, nebija nekāda vaina, nebija ne par ko jāuztraucas, palielinājās krūtis, mēnešreizes vieglas, kkur 3 dienas, pumpas pazuda kā nebijušas, svarā vispār nepieņēmos, praktiski, bija ideāli. :) BET par to libido gan viņas nogalina, tur nav ko noliegt!
18.05.2012 09:57 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Par peņemšanos svarā - nu nevajag savu negausīgo ēšanu novelt uz OK, tieši lasīju žurnālā VESELĪBA, ka no OK var pieņemties par max 2kg, pārējais ir tavs uzturs!

Ja uzturs nemainās un meitene ēd veselīgi pirms tabletēm un pēc,bet pēc viņai klāt pēkšņi nāk 15kg?Tad kāda vēl negausīgā rīšana?Es pēc vienas no savām draudzenēm spriežu.Viņa ievēroja veselīgu uzturu gadiem,bija slaida,bet kā sāka lietot tabletes,tā...15kg klāt,bet viņas ēšanas paradumi nebija mainījušies.
18.05.2012 10:04 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Ticiet vairāk visādiem populārzinātniskiem rakstiem. :D:D:D

Protams, Ok ir arī laba ietekme, bet pētījumi liecina par ko citu. Veicina osteoporozi, veicina vēža attīstīšanos, izraisa galvassāpes utt.

Un vēl tas, ka daudzas vielas var ietekmēt OK.
18.05.2012 11:31 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
indie - nu tad laikam rakstā intervētie ārsti ir meļi. Katrā ziņā mazāk vajag draudzenēs klausīties, nu nevaram mēs zināt cik "veselīgs" tas viņas uzturs bija, man bija draudzene - veģetāriete, kas pa naktīm lavījā ēst desu :D Labāk balstīties uz savu pieredzi un tad skatīties, nāk svars klāt, nenāk.
18.05.2012 15:03 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
man bija draudzene - veģetāriete, kas pa naktīm lavījās ēst desu

labs :D
18.05.2012 15:05 |

Reitings 535
lasot un komentējot šo diskusiju ,atcerējos vakardienas sarunas ar mammu ,runājām par to ka pēdējā laikā ļoti bieži piedzimst slimi bērni un domājam kas to varētu ietekmēt ka veseliem vecākiem bēbis ar kādu vainu ,skumīgi .Bet tagad domāju ,ka varbūt kāds procents pie vainas ir ok ,protams nezinu vai viņas ir lietotas tajos gadījumos ,bet nu lika aizdomāties
18.05.2012 15:28 |

Reitings 677
Reģ: 05.02.2010
Nekad neesmu lietojusi tās tabletes, jo man māte mediķis..
ir izstāstījusi par visām blakusparadībām utt..
Un pie tam, tas, ka samazinās auglības faktors.
Pašlaik vēlamies bērniņu..
Bet laikam pagaidām vēl nespīdz, jo 4xdzīves laikā esmu lietojusi AK. :(
nu lūk, tas arī dzīvs pierādījums, ka.. bojā visu.. :(
18.05.2012 15:35 |

Reitings 143
Lietoju jau sis tabletes kadus 5 gadus, sobrid pargaju uz implantu... nav bijusas nekadu problemu, ne svara pieaugums, ne ari libido trukuma. uzskatu, ka viss ir galvaa, klausit sev nevis kadam citam vajag:) un nav problemu ari ar auglibu bijusas, jo kad velejamies berninu, tad partraucu lietot un pec 2 menesiem jau biju stavokli :)
18.05.2012 15:47 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Ārsti ir dažādi.Ne jau visi,ko intervē prese ir tie labākie,gudrākie un viņu teiktais ir kā dieva vārdi.
Es ar to meiteni kopā 2 gadus dzīvoju un,lai cik grūti būtu noticēt,ir uz pasaules meitenes,kas nemelo un pieturas pie saviem uzskatiem.Viņa ēda veselīgi pirms un pēc,sportoja utt.Iedvesmoja arī mani pievērsties veselīgākam uzturam.Es to redzēju ikdienā un arī svētkos.Katrā gadījumā,viņa bija tikai piemērs,ka ne jau visas,kurām nāk klāt kg sākot lietot tabletes,ir rīšanas mānija un ir mulķīgi apgalvot,ka visas tik negausīgi rij un mēģina vainu uzvelt pilnīgi nevainīgajām tabletēm.Varbūt kādai tas ir iemesls,bet ir arī tādi gadījumi,kā mana draudzene,kurai tā svara problēma bija tikai un vienīgi tablešu vaina,nevis nenormālās norīšanās vaina.
18.05.2012 16:01 |

10 gadi
Reitings 631
taste - kas tas tāds ir par implantu?
18.05.2012 16:01 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Esat ievērojušas, ka Cosmo katrā žurnālā ir kāds raksts par OK? Kā lietot, kāds labums; vismaz man liekas, ka mīnusi tur pārāk maz uzsvērti. Šoreiz raksts ir par implantējamo aizmāršām, ko taste pieminēja.
18.05.2012 16:07 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Vēlos uzsvētr to, ka uz katru organismu ietekme ir citāda, vienam der, otram neder!! Katram ir savs, vienam OK, otram gumijas!

Es sāku lietot ok pirms dzimumdzīves uzsākšanas, jo
1. nevēlos palikt stāvoklī. Uzskatu, ka ar zālēm ir daudz lielākas auglības iespējas nākotnē, nevis tad ja notiks nelaime (priekš manis) un palikšu stāvoklī - aborts bojā veselību vēl vairāk, un ja nu vēl kādreiz gumija plīst un nenoveicas - riskēt, ka būs jātaisa vēl nākamo abortu? Negribu seksu, kura laikā jāstreso. Bērnu nevēlos vēl vismaz gadus 5-10, spirāli likt nevar. Ar gumiju man neliekas ''pa īstam'', patīk sajust mīļoto vīrieti bez kaut kādām starpsienām!

2. Ļoti regulārs cikls. 21 dienu OK, tad MR. Viss zināms, kurā dienā sāksies, ja ceļojums, izlaidums vai kas cits svarīgs - var var pāris dienām MR aizkavēt.

3. Izzuda MR sāpes. Nemetas vairs pumpas. Man personīgi ģimenē nevienam nav bijusi nosliece uz liekajiem kg, tāpēc šajā jomā arī man tādu nav

4. Lietoju jaunās paaudzes OK, tās nav tādas pašas zāles, kā pirms gadiem. Hormonu deva ir daudz mazāka.

Ja bērns ir nevēlams un nav iespēj uuzturēt, vai tad labāk veikt abortus? Dzerot regulāri tabletes, grūtniecības risks ir ļoti, ļoti mazs. Arī izmaksas ir mazākas nekā prezervatīviem (var'but atskaitot tās, kam ar mīļoto tas ir reti).

Kā jau saku, katrai savs veids ;) Galvenais izsargāties vispār! Vienkārši daži cilvēki ļoti dramatizē, redz kāda draudzenīte apvēlas, tad nu paniskās bailes un visiem kladzina kādas šausmas notiek no ok. Gribētos ticēt, ka visas apvēlušās dāmas var vainot tikai ok, jo visu lietošanas laiku pārtikušas no salātlapiņām, paniņām uc viegliem, netaukainiem ēdamajiem!! Tabletes ir tik ideāls attaisnojums!! (Nenoliedzu, ka retu reizi ir arī daži cilvēki, kam OK izraisa +kg)
18.05.2012 16:13 |

Reitings 433
Hmmm... varbūt jautājums nevietā, bet gan jau arī citām interesē, ja jau tik tiešām visām, kas lieto OK, ir samazināts libido, tad kas būtu jādara, lai to tomēr paaugstinātu...turpinot lietot OK :o :) internetā lasīju, ka selerija paaugstina, varbūt kāda zin citas metodes :))
18.05.2012 16:35 |

Reitings 143
Implants ir tas pasas hormonalas tabletes, tikai tev vinu ievada roka zem adas un tu ar vinu staiga 3 gadus. Ja velies vari iznemt atrak. nu ka jau te mineja - aizmarsam :) un man liekas loti erti, man gan tikai menesi vinjs ir, bet pagaidam nekadu blakusparadibu nav. es tikai nhezinu vai LV vins ir pieejams.
18.05.2012 16:35 |

10 gadi
Reitings 1088
Reģ: 25.04.2010
Zinot,ka tabletes nav vienīgais izsargāšanās veids,kurš pastāv uz šīs planētas,es izvēlos tās nelietot.Citu izteiktie slavinājumi manu izvēli neietekmē.Mana iepriekšējā ginekoloģe bija kā apsēsta ar domu,ka man jālieto šis tabletes-katrā vizītē izdarīja mēģināja iesmērēt.Es nomainīju ginekoloģi uz tādu,kura respektēja manu izvēli.Mūsu izvēle ir par labu prezervatīviem un es nesūdzos ne par aizsradzību,ne par baudu.
18.05.2012 16:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)