Vēlos uzsvētr to, ka uz katru organismu ietekme ir citāda, vienam der, otram neder!! Katram ir savs, vienam OK, otram gumijas!
Es sāku lietot ok pirms dzimumdzīves uzsākšanas, jo
1. nevēlos palikt stāvoklī. Uzskatu, ka ar zālēm ir daudz lielākas auglības iespējas nākotnē, nevis tad ja notiks nelaime (priekš manis) un palikšu stāvoklī - aborts bojā veselību vēl vairāk, un ja nu vēl kādreiz gumija plīst un nenoveicas - riskēt, ka būs jātaisa vēl nākamo abortu? Negribu seksu, kura laikā jāstreso. Bērnu nevēlos vēl vismaz gadus 5-10, spirāli likt nevar. Ar gumiju man neliekas ''pa īstam'', patīk sajust mīļoto vīrieti bez kaut kādām starpsienām!
2. Ļoti regulārs cikls. 21 dienu OK, tad MR. Viss zināms, kurā dienā sāksies, ja ceļojums, izlaidums vai kas cits svarīgs - var var pāris dienām MR aizkavēt.
3. Izzuda MR sāpes. Nemetas vairs pumpas. Man personīgi ģimenē nevienam nav bijusi nosliece uz liekajiem kg, tāpēc šajā jomā arī man tādu nav
4. Lietoju jaunās paaudzes OK, tās nav tādas pašas zāles, kā pirms gadiem. Hormonu deva ir daudz mazāka.
Ja bērns ir nevēlams un nav iespēj uuzturēt, vai tad labāk veikt abortus? Dzerot regulāri tabletes, grūtniecības risks ir ļoti, ļoti mazs. Arī izmaksas ir mazākas nekā prezervatīviem (var'but atskaitot tās, kam ar mīļoto tas ir reti).
Kā jau saku, katrai savs veids ;) Galvenais izsargāties vispār! Vienkārši daži cilvēki ļoti dramatizē, redz kāda draudzenīte apvēlas, tad nu paniskās bailes un visiem kladzina kādas šausmas notiek no ok. Gribētos ticēt, ka visas apvēlušās dāmas var vainot tikai ok, jo visu lietošanas laiku pārtikušas no salātlapiņām, paniņām uc viegliem, netaukainiem ēdamajiem!! Tabletes ir tik ideāls attaisnojums!! (Nenoliedzu, ka retu reizi ir arī daži cilvēki, kam OK izraisa +kg)