Au,vai tieveejot,zaudeejot svaru var arii samazinaaties rokas/plaukstas locitavas apmers?
Staigaaju ar sudraba kjeediiti,kas peedeejaa laikaa saakusi krist nost no rokas,gadu gadiem viss bija kaartiibaa, peekshnji sajuuta,ka par lielu,visu laiku shljuuk nost,bail pazaudeet... Sudrabs jau nevar izstaipiities....
&body=ZIŅA: Smiekliigi,bet nu... %0D%0Ahttps://forums.dieviete.lv/forums/topic/116808-smiekliigi-bet-nu-d%0D%0ADieviete.lv - sievišķība kurai var pieskarties">
pirmo reizi ko tādu dzirdu... varbūt tas ir iespējams, bet tad ir jāsver nu arī manuprāt pie 100 un jānokrīt svarā vismaz līdz 70.. lai gan negribas samelot.. ko tādu dzirdu pirmo reizi.
Ha ha,man nav nedz tuklu pirkstu, nedz arii resnas roku lociitavas, vienkarshi gribu zinaat,kaapeec vinja visu laiku sliid nost.
Ar gredzeniem taadu problemeu nav,neesaaju ikdienaa kaa parasti.
Interesanti. Plaukstas locītava ir gandrīz vienīgā vieta ķermenī, kura nemaina savu izmēru kopš brīža, kad ir pilnīgi attīstījušies kauli. Uz šim vietām liekais svars var rasties un pēc tam krist tikai ļoti stipras aptaukošanās gadījumā. Pirksti gan var palikt resnāki un tievāki.
DIO - palasot pēdējās diskusijas rodas sajūta , ka Tu dzīvo kkādā pasaku namiņā , kur viss ir tikai un vienīgi perfekti . Neko nekad neesi redzējusi.
( tas ir tikai mans novērojums )
bet es arī dzīvoju pasaku namiņā, kur viss ir perfekti. Un jā, pēdējos gadus es daudz ko dīvainu, interesantu un absurdu neesmu redzējusi. Tev ir loti pareizs novērojums.