Kleita & puķe

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
rīt gribu uzvilkt sarkano kleitu. Kā jums šķiet, vai ar to ies kopā violēta puķe matos?
15.05.2012 22:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Julenok-es arii neliktu to puki...Sarkanie toni var buut dazaadi arii,bet liekas,ar violeto vajag uzmaniities...ka nav par daudz!:)
16.05.2012 07:11 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man pēdējā laikā dikti iepaticies likt kopā toņus, kas teorētiski un pēc likumiem neiet kopā (vismaz manā konservatīvajā prātiņā), bet noteikti skatītos, kāds ir sarkanais un kāds - violetais. Ar tiešām violetu un tādu tīri sarkanu man patiktu, kā izskatās, taču ja uz lillā pusi, tad gan nē. Un, protams, viss ir ļoti atkarīgs no pašas kleitas un pašas puķes, jo sarkana kleita pati par sevi jau ir pietiekami, manuprāt.
16.05.2012 08:34 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
eh...tagad tā mode tāda,ka reti kurš baigi tagad kaut ko skatās, pēc krāsām utt..
es pati nesen pirmo reizi izgāju ārā ar ziliem svārkiem, zaļu kurtku, sarkanām balerīnām un melnu somu...jutos labi un stilģi..:D
kāda starpība,kā uz to skatās citi?
16.05.2012 09:44 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
zilbuliite:

kad vnk eju pastaigāties - man arī vienalga, ko padomās citi. Bet šodien man ir plakāta prezentācija un tur būs profesori utt. Negribās viņus šokēt :)
16.05.2012 09:50 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
ja tu saģērbtos kā Kašers vai Gaga, tad tas šokētu visus..nedomāju,ka violēta puķe kādu spētu nogāzt no kātiem...;)
16.05.2012 09:52 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
julenok, pamēries pie spoguļa un tad tiešām izlem. Jo citreiz ir tā, ka prātā jau saģērbies, bet, kad apģērbies reāli - neizskatās tā, kā iedomājies :)

Es gan esmu ar krāsu kombinācijām uz tu, manuprāt, nedrīkst apģērbu kombinēšanā pielietot to krāsu paleti. Krāsu palete der dizainos, interjēros, bet ne jau apģērbā, kur visu nosaka toņi! Jebkuru krāsu toņus var salikt tā, ka var izskatīties gan it kā saderīgi - bezgaumīgi, gan nesaderīgi - interesanti, ekstravaganti un gaumīgi. Tāpat uz plašas auditorijas prezentācijām, darbu aizstāvēšanām nācu saģērbusies "lietišķi-ekstravaganti".
Uz maģistra darba aizstāvēšanu - melna žakete (atpogāta), apakšā spilgti rozā krāsā blūze ar garām piedurknēm, kur manžetes atstāju redzamas ārpus žaketes robežām, melni zīmuļveidasvārki, kurpes - melnirozā krāsā + mape ar špikeri rozā krāsā. Izskatījās patiesi ekstravaganti, jo man gribējās, lai es esmu nevis viena no, kura aizstāv darbu, bet pirmā un pēdējā vismaz šogad (giggle).

Tagad tieši izkopju eleganti-ekstravagantu stilu, tādu smalku, bet ne klasisku...
16.05.2012 12:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits