julenok, pamēries pie spoguļa un tad tiešām izlem. Jo citreiz ir tā, ka prātā jau saģērbies, bet, kad apģērbies reāli - neizskatās tā, kā iedomājies :)
Es gan esmu ar krāsu kombinācijām uz tu, manuprāt, nedrīkst apģērbu kombinēšanā pielietot to krāsu paleti. Krāsu palete der dizainos, interjēros, bet ne jau apģērbā, kur visu nosaka toņi! Jebkuru krāsu toņus var salikt tā, ka var izskatīties gan it kā saderīgi - bezgaumīgi, gan nesaderīgi - interesanti, ekstravaganti un gaumīgi. Tāpat uz plašas auditorijas prezentācijām, darbu aizstāvēšanām nācu saģērbusies "lietišķi-ekstravaganti".
Uz maģistra darba aizstāvēšanu - melna žakete (atpogāta), apakšā spilgti rozā krāsā blūze ar garām piedurknēm, kur manžetes atstāju redzamas ārpus žaketes robežām, melni zīmuļveidasvārki, kurpes - melnirozā krāsā + mape ar špikeri rozā krāsā. Izskatījās patiesi ekstravaganti, jo man gribējās, lai es esmu nevis viena no, kura aizstāv darbu, bet pirmā un pēdējā vismaz šogad (giggle).
Tagad tieši izkopju eleganti-ekstravagantu stilu, tādu smalku, bet ne klasisku...