Cik liela nozīme viņa profesijai?

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Sveikas!
Šeit jau ir līdzīga diskusija par puišu profesijām, bet šoreiz no nedaudz cita skatu punkta. Iedomāsimies, ka iepazīstaties ar puisi. Puisis ļoti patīk, ir abpusējas simpātijas, viss , ko vien var vēlēties, bet viņa profesija... tā nav tik atalgota, cik jūs vēlētos. Ja ņem vērā, ka jūsu profesija nedod lielus ienākumus, drīzāk kā vaļasprieks (pedagogs), tad ko darīt, ja blakus vēl viens tāds pats? Divi pedagogi ir galīgi garām, ja negribas knapināties un skaitīt santīmu pie santīma.
Ko jūs darītu?
15.05.2012 21:59 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Mēs pelnam abi līdzīgi ( LV algām virs vidējā, bet ne arī ļoti daudz ) un mani tas apmierina. Vēl vairāk apmierina tas, ka kopīgi sāksim veidot savu biznesu pavisam drīz un netaisot tur domāt, ka vīrietim tiks izmaksāta lielāka alga vai kkā tā, jo tā ir pieņemts :D Vienkārši peļņu savāksim sev un viss, nav nekas jādala.
16.05.2012 19:17 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Kaut gan, ja tā padomā, tad uzskatu, ka pie situācijas ar LV vīriešiem ir vainojams naudas trūkums - tu strādā vaiga sviedros, lai tiktu uz priekšu (visi nevar būt direktori), saņemtu liekāku algu, bet tā vietā - varbūt arī amata nosaukums mainās, bet algas pielikums jau pie tās mazās algas ir smieklīgs. Tas ir milzīgs sitiens pa pašapziņu, ja nevari nodrošināt ģimeni neknapinoties, vīrietis krīt depresijā, sāk kļūt apātisks, tad seko dzeršana, no kuras izkļūt ārā ir grūti, jo alkoholismis ir atkarība, turklāt depresijas stāvoklī griba ir kā pusmiegā. Joks par pusaudžiem - naudas nav, bet pudelei vienmēr varēs sagrabināt. Atcerēsimies, ka tieši vīrieši ir tie, kas ir iedomājušies, ka visas sievietes skrien tikai pie miljonāriem, naudīgajiem ārzemniekiem, blā blā blā... Tas ir komplekss, ko radījis naudas trūkums un nav nekas briesmīgāks par pašapziņu zaudējušu vīrieti. Nerunāju par visiem vīriešiem, jo LV arī ir daudz vīriešu, kas ir pat ļoti OK, bet lielā daļā sabiedrības, tā ir problēma.
16.05.2012 19:19 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Es esmu viena no tam retajam, kas negrib, lai virietis pelna vairak. Jo es pati esmu varaskara un mantkariga :D un pati gribu daudz pelnit.
Man bija dzive periods, kad es pelniju vairak. Nesaku, ka gribetu ta visu dzivi. Bet es patiesam izbsudiju to... Patiesiba ta ir tada vara... :)
16.05.2012 19:21 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Hmm, bet man palasot šo diskusiju radās iespaids, ka te visi pelna milzīgus ciparus. Vai tiešām visām vīrieši pelna vismaz teiksim 1000 - 2000 un pat vairāk? Un cik tad jūs pašas pelnat - 200ls? Man pieņemsim ir pilnīgi vienalga, vai abi pelna 600 un kopējais budžets ir 1200, vai vīrietis 1000 un sieviete 200, man pat labāk patīk pirmais variants, bet būtībā svarīgs ir kopējais budžets manās acīs :) Negribētu lai tas būtu uz diviem mazāks par teiksim 800ls. Tad laikam man sāktu šķist svarīgi, cik pelna vīrietis.
16.05.2012 19:22 |

Reitings 1550
Ā, protams, tos depresīvos tēvus redz arī dēli un tad tas dzīves veids pārkopējās, vai arī puisis neapzināti izvēlas neveidot ģimeni, lai nepieļautu dzīvē tās pašas kļūdas, ko tēvs.
16.05.2012 19:23 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Bet kas tas ir, ka visas grib sludināt savu patiesību kā vienīgo pareizo? :D
Cilvēki taču ir dažādi! Prioritātes, prasības pret dzīvi katram savas! Ir pilnīgi normāli, ka ir sievietes, kuras apmierina vīrieši ar 400Ls algu, ir tādas , kurām vajag 1000Ls un tādas, kurām der tikai bagāti vīrieši, nevis ar pāris tūkstošiem kabatā!
Un visām ir iespēja nodibināt laimīgas un veiksmīgas attiecības , kurās viens otru dara laimīgu!
Un, ja pāris ir laimīgs, tad ir pilnīgi vienalga, ko Zane un Milda par šo pāri domā un ka viņām tas neliekas "normāli".
16.05.2012 19:30 |

Reitings 1550
Cataleya, bet kura te ir minējusi, ka mans viedoklis ir tas vienīgais un pareizais? Neviena! Forumā katram ir tiesības izteikt savas domas. Neviena te nesaka, ka pareizi jādzīvo ir tikai tā un tā :D
16.05.2012 19:35 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
man ir vairāk tieksme uz to, ka es pati gribu daudz pelnīt un par sevi parūpēties, nodrošināt. otra cilvēka alga varētu būt lielāka, vai līdzvērtīga, bet es tam cilvēkam makā nelīstu un nepaļautos uz to, ka varu strādāt kaut kādā darbiņā un man tāpat piemetīs, ja pietrūks kaut kam. :) tā apmēram!
16.05.2012 21:18 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Pats, pats galvenais, lai puisim galva strādā, lai ir tas draivs iet dzīvē uz priekšu. Ja arī šobrīd ir tā, kā ir, tad tas viss ir ok, ja redzi, ka cilvēks nav muļķis un šī brīža situācija ir šī brīža situācija.
Un man tiešām liekas ideāli, ka vīrietis pelna vairāk. Tas ir aptuveni tāpat, kā būtu forši, ja puisis ir garāks par meiteni, ka viņš var pacelt un panest, un saskrūvēt vairāk, ka viņš sēž pie auto stūres un ka atver meitenei durvis. Tajā pašā laikā meitene sniedz savu sievišķo mīlestību, maigumu, rūpes. Harmonija, sadarbība, iņ-jaņ... Man patiešām patīk cilvēkus dalīt sievietēs un vīriešos.
16.05.2012 22:47 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Ir jau teiciens - tāds tādu atrod, ja Tu cilvēkus vērtē pēc maka biezuma un savu nākotni plāno, ka TU pati neko nevari un pelnīsi maz, tāpēc meklē cilvēku, kas pelna daudz to jūt un tas nepiesaista
18.05.2012 08:43 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Man jau vispār LV ir tāda profesija - bagātu veu veču zvejotāja :)
Ja tā padomā, tad baigi daudz tas meitenes arī sevī iegulda, ja man viņu gribasspēku, tikai citā gultnē :)
18.05.2012 08:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits