Lasiiju sho diskusiju ar smaidu,tachu kad tiku liidz Mezhaazes komentaariem ,man acis iepletaas,pilniigi zheel sametaas,goda vaards,jo man ar ex attieciibaas arii bija tieshi taapat. Briizhiem jutos kaa taada mamma puisiitim,kursh nespeej uztaisiit sev eest ,omg.. Kaa man tas riebaas..atceros,kkad briivdienaa vnk atpuutos un veltiiju laiku sev ,izdomaaju negatavot eest un netiiriit maaju paarmainjas peec,mans ex atnaak maajaas un saak bez maz vai bljaut uz manis,ka redz es neesot uztaisiijusi vinjam vakarinjas.. man tagad smiekli naak. :D
Vinjsh arii bija pieradis,ka mamma uztaisa eest,izdara visu vinja vietaa un taa liidz gadiem 20. Drausmas. :)
Ar savu tagadeejo draugu naakammeenes buus gads kopaa..striidi ir taadi,ka es lamaajos un dusmojos,ka vinjsh man neljauj guleet biezhi,jo nenormaali kraac. :D Par eest taisiishanu nekas traks nav bijis,paarsvaraa es gatavoju,bet tas nav uzspiests,ja negribu-varu negatavot un paluugt ,lai vins shodien pagatavo eest mums. Vieniigi ,ja man traucee virtuvee un grib pamaaciit,tad es neizturu,saku lai labaak iet uzreiz projaam un ka es noteikti pati zinu,kas man virtuvee jaadara :D Tad beigaas protams,vinsjh atvainojas,jo vienmeer garsho viss ko uztaisu.
Par kaartiibu ir bijushi kashkjiishi.. vairaak par to,ka nenovaac aiz sevis,tagad ir labojies. :)
Veel ir taada kaa asa domu apmainja par dazhaadaam teemaam,saakot ar religjijaam,apgjeerbu,muuziku utt un taa joprojaam.. :D