Sapnī redzu,kā nogalina draugu, bet vēlāk viņš tomēr izrādās dzīvs...

Reitings 88
Reģ: 20.12.2010
Šorīt .. redzēju jokainu sapni,kā manu vīrieti nogalina no mugurpuses divi nepazīstami vīrieši, un nogalina vnk drausmīgi... pārgriežot rīkli...pēc tā momenta,ko tieši redzēju visi trīs pazuda, es ļõti raudāju( viss tas sapnī) pēc tam pamodos ārprātā, nomierinājos un aizmigu atkal.. un atkal šis sapnis klāt.. es viņū atrodu guļam zem koka dzīvu... un tad noskanēja modinātājs.

visu dienu esmu šokā no šī sapņa, vai tiešām būtu jāsāk uztraukties,ka kaut kas slikts notiks??
Vai Jums tā ir bijis? Vai kkas no tā ir piepildījies?
14.05.2012 16:43 |

Reitings 282
Reģ: 25.02.2011
es esmu pati mirusi sapnos daudz,daudz reizes, loti divaina un biedejosa sajuta, tiesam sajuta, ka tu pazudi, izgaisti un tevis vairs nav, to pat nevar aprakstit..
divas reizes nosapnoju, ka toreizejais puisis nomira, pec tam visu dienu raudaju un nevareju nomierinaties, bet draudzene sapnu tulka samekleja, ka tas nozime ilgu un laimigu muzu, ta kas tad nomierinajos...bet no rita pamodos tricosa un pirmais, ko dariju bija keru tekefonu un zvaniju draugam, vai viss kartiba..
jauztraucas ir tad, ja zobi sapni krit lauka,man ta daudz reizes ir bijis, un tas nozime, ka kads mirs, bet ne vienmer, atkarigs kadi zobi krit lauka un kaa vini izkrit..

nesatraucies, nekas slikts nenotiks :)
14.05.2012 18:47 |

Reitings 1
Reģ: 26.06.2012
Šodien redzēju sapni, kā pasūtīju 2 ļoti tuvu un tuvu cilvēku slepkavību. Vienu cilvēku sapnī jau slepkava nogalināja un līķi man nācās noslēpt, bet pārējie palika dzīvi jo pamodos. Varbūt kāds var izskaidrot pēc sapņu tulka? Jo tiešām jūtos ļoti slikti un visu laiku par to domāju un nespēju vairs šiem cilvēkiem skatīties acīs.
26.06.2012 10:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits