Šodien man čīkstāmais - recenzija BD atnākusi, labāk nebūtu vērusi vaļā. Biju morāli ļoti labi nobriedusi aizstāvēšanai, bet tagad raudāt gribas. Kā jau recenzija - minētas gan labas, gan sliktas lietas, bet es protams krītu uz tām sliktajām, kur varu vainot savu BD vadītāju, jo es viņai 100 reizes visādus sīkumus jautāju un par tiem man piesienas, ai, nez, ko šī man teiks ceturtdien, kad jātiekas un rādīšu viņai recenziju :D Bet nu jā - labi, ka komisijā cilvēki, kam blogošana ir morzas ābece un gan jau uzdos tādus jautājumus - vai Jūs blogojat un par ko, ja blogojat? Uz ko es lepni varēšu atbildēt - NĒ! Heh.
Vēl man vilšanās, nopirku šodien Maybelline Colorama nagulaku mint tonī, bet tik šķidra, ka burtiski notek un žūst stundu. Neviena nav bijusi tāda, nez vai brāķis vai kas, bet man ir gan sarkana, gan nude, tās izcilas :/ Ja kas, šīm nagulakām drogās atlaides, maksā 96 sant.
Queen, Tu esi redzējusi vai interesējusies par Drop dead diva seriālu? Man šķiet, ka Tev varētu patikt, tāds pozitīvs.