Matu krāsa

Reitings 963
Reģ: 08.05.2010
Sweikas 6dienā :)
Jums nav bijis tā,ka piem. esiet blondīnes,bet ļoti gribas tumšus matus,bet nevarat saņemties un matus nokrāsot tumšus un otrādāk?

esmu blondīne...ļoti gribas tumšus matus,lai mati atkoptos,izaugtu garāki un vienkārši gribētos sev tumšus matus, bet liekas,ka tas,ja viņus nokrāsošu,tad nebūšu es pati un būšu nesmukāka :D
12.05.2012 10:49 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
neesmu gan mamma, pagaidaam vismaz veel ne, man ir tikai 21 gads
Man vienkaarshi ljooti patiik dabiigas meitenes, kaa arii pati taada esmu.
12.05.2012 16:04 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Fuj, man tieši nepatīk ne sava, ne arī citu dabīgā matu krāsa. :D Īpaši Latvijā daudzi nevar lepoties ar glīti piesātinātu ne blondo, ne brūno toni. Ja mēdz runāt par tiem latviešu pelēkajiem, ar kuriem parasti domā gaišus un blondus, tad man ir latviešu pelēkbrūnie, jo tonis ir brūns, bet līdz glītai, piesātinātai šokolādes krāsai ir ļoti, ļoti tālu.
Krāsoju gan es vispār rudus, bet ja man būtu brūni, tad gribētu tiešām tādu ļoti sulīgu toni.
Bet nu jā, gaumes atšķirās. :)
12.05.2012 16:08 |

Reitings 17
Reģ: 19.04.2012
Hmm....manupraat tie gaishi bruunie mati, kuri saulee izskataas pilniigi zeltaini ir pashi skaistaakie.Es arii kaadreiz balinaaju matus tik lai atbilstu tam standartam slaida blondiine ar garaam kaajaam!:D
Liidz man vienaa dienaa apnika kaa izskataas tie blondie tik maaksliigi un neveseliigi un vienmeer ataug taas saknes, ka vienkaarshi saaku taas saknes vispaar vairs nekraasot un audzeet laukaa savu kraasu.Jaatziist ka pirmo gadu man no maajas negribeejaas iet laukaa.Bet peec tam jau nogriezu nost visus blondos.Tagad man ir biezi spiidigi mati liidz dibenam.Un es juutos tik atvieglota ka nav vairs par vinjiem vispaar vairs jaadomaa, pie friziera vispaar neeju un vinji vienmeer izskataas tik veseliigi un kupli bez nekaadas piepuules.Un veeljovairaak kaadelj dabiigais tonis ir labs, jo parasti cilveekiem uzacis arii ir vienaa tonii ar matiem, un man ir biezas uzacis, un nekad nevareeju saprast ko lai ar vinjaam daru un tiem gaishi blondajiem matiem!
12.05.2012 16:17 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Uznāk uznāk, esmu reizes 3 krasi samainījusi no blondiem uz tumši brūniem/melniem, piestāv labāk, bet pēc pusgada sākt nomākt un eju atpakaļ.
Tagad ilgi jau gribētos dabisku karameļu toni, kaut kas starp konjaku, bet ne rudu, vairāk vēsi sudrabotu, bet to ļoti grūti uzķert, tāpēc neesmu saņēmusies riskēt.

12.05.2012 16:18 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Jā, arī man uznāk brīži, kad vēlos radikāli mainīt matu krāsu, bet pagaidām tās ir bijušas tikai vēlmes. Šobrīd vēlos blondus. Pirms kāda laiciņa ļoti gribēju ogļu melnus matus, tagad - blondus. Pašlaik mani apmierina mani mati, jo ir ļoti gari, taisni un veselīgi. Varbūt, kad uznāks vēlme nogriezt, tad arī paeksperimentēšu ar krāsām. Tagad skatos uz saviem matiem, domāju... Man ir gaiši brūni? vai tomēr tie Latvijas pelēkie?
Varbūt kāda varētu ielikt linku , kur meitenei ir izteikti Latvijas pelēkais matu tonis.
12.05.2012 16:27 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Pastāstīšu par sevi.. pirmo reizi nokrāsoju matus 19gados.. no pelēkbrūniem uz izteikti tumši brūniem.. pēc pusgada man apnika un teju gadu pavadīju, tiekot pie saviem dabīgajiem atpakaļ, kad vienu dienu atkal izdomāju nokrāsot. :D Tagad esmu ar izteiktāk brūniem atkal! :D Tā kā.. tā tas vienkārši ir - visu laiku kaut ko vēlamies.. kaut ko citādu.
12.05.2012 18:29 |

10 gadi
Reitings 1698
Angela, tad Tev vienkārši ļoti paveicās ar matiem, ja var neko nedarīt un tāpat izskatās lieliski. Piemēram, man mati arī nav krāsoti (vienīgais mēģinājums bija tālajā 8.klasē :D), jo man ļoti patīk sava krāsa - viņi man ir blondi, ne pēlekblondi, bet gaiši-blondi, tādā krāsā, kādā bieži vien redzu matu krāsas veikalā. Bet neskatoties uz to, ka neesmu matus bojājusi nedz ar krāsošanu, nedz ar taisnošanām/ilgviļņiem utt., par viņiem tāpat baigi jārūpējās, t.i. apmēram reizi 3 mēnešos eju pie frizieres, cītīgi ķemmēju un izmantoju dārgus šampūnus un maskas, jo savādāk viņi man izskatītos nepavisam ne tik labi. Kādu laiku man bija ļoti gari mati, kā Tu saki, līdz dibenām, es ķemmēju viņus katru reizi ar asarām acīs, tik ļoti paspēja sapīties pat pa pāris stundām :D
Runājot par tēmu, vairākkārt bijusi vēlme pārkrāsot uz kādu laiku gaišu brūnus, apmēram tādā tonī kā karinjo ieliktajā bildē, bet kad iedomājos, kā tas viss izskatīsies ataugot, vēlme ļoti ātri pazūd :D
12.05.2012 18:51 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
buza, uzacis ir tieši tādā krāsā kā intīmais apmatojums :D
12.05.2012 20:10 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
narkotika, latvijas pelēkais, un patiesībā latvijas pelēkie mati ir viens no blondu matu toņiem... tātad, esi blondīne, ja tev ir latvijas pelēkie mati.

12.05.2012 20:15 |

Reitings 466
zili_rudzi, paldies par bildi. Nu jā, man tomēr savādāki tie mati. Tumšāki.
12.05.2012 20:55 |

Reitings 466
Pārlasījos šito diskusiju, un tagad nesaprotu - ir man pelēki vai tomēr nē.
Kaut kā sāk likties, ka neatšķiru toņus, bēdīgi. :D
12.05.2012 21:06 |

Reitings 1080
Pēc dabas esmu blondīne, bet vienmēr patikuši tumši mati...
Nu jau kādus padsmit gadus esmu tumša brunete, pa starpai ir gadījies blondai tapt, bet tā vienmēr atgriežos pie tumši brūnā vai melnā toņa. Vienmēr,kad nokrāsoju blondus, pēc pāris mēnešiem atkal gribas tumšus :D Neko nevar padarīt, nejūtos kā blondīne, jūtu,ka vienkārši nav mans! :P
12.05.2012 21:16 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
pirms kāda laika izbalināju tādus riktīki "latvju pelēkos", bet ātri vien nokrāsoju atpakaļ piesātināti tumši brūnus (kāda mana dabīgā krāsa). nu nepatika man tie pelēkie, sajutos tik neizteiksmīga un prasta! ;/
12.05.2012 21:53 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
narkotika, mani dabīgie ir kaut kādi tādi

Vispār tehniski jau tie varbūt neskaitās pelēki, bet es viņus tā saucu, jo man tā krāsa šķiet tik šausmīga. Saprotu, ka citiem varbūt patīk, bet nu man ir un tiklīdz sāku krāsot, tā vairs nevēlējos nekad atgriezties, jo kaut kādas milzīgas antipātijas pret šo toni. + vienmēr bērnībā likās, ka tie mati dažādos apgaismojumos izskatās pat zaļgani. :D
12.05.2012 22:43 |

Reitings 466
Lou, zaļgani. :D sasmējos. Man it kā patīk mana matu krāsa, bet vairāk gribētos, lai ir tādi - šokolādes brūni.
12.05.2012 23:01 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Biju bērnībā brunete, bet man nekad nav patikusi brūna matu krāsa principā. Atzīstu tikai blondus vai melnus matus, vai arī ar blondām šķipsniņām. Kā nokrāsoju blondus pirms daudziem gadiem ,tā arī pieturos pie šīs krāsas. Sapnis vienmēr ir bijuši melni mati, bet to nedarīšu, jo tas ir nelabojami - bez nogriešanas/sabojāšanas nekas maināms vairs nav, Vienīgais, kas mainījies, ir matu tonis - no platīnblonda, līdz kviešu tonim. Man personīgi šķiet, kad meitenes nokrāso no blondien atpakaļ brūnus, vairums neizksatas vairs tik forši, daudzām tiešām gaišie piestāv labāk!
12.05.2012 23:23 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es 22 gadus biju blondiine, bet tad uznaaca veelme samainiit sevi visu un nokraasoju tumshi bruunus... brunete esmu veel tagad, tik mazliet gaishaaka par tumshi bruunu... nozheelojusi neesmu, patiik daudz labaak un nekad vairs negribu atpakalj blondos... gribas tik veel kreemiigi rudu toni pameegjinaat :)
12.05.2012 23:41 |

Reitings 328
Reģ: 27.07.2010
Man ir dabīgie tumši pelēki, bet krāsoju blondus, ļoooooti gribas pamēģināt ombre style matus, kā piemēram šeit http://whitneyportlongblendedhighlightshairstyle :)
13.05.2012 00:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)