Smaržu atmuitošana

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Sveikas!
Man pirmoreiz nākas saskarties ar muitas kontroles operācijām: pasūtīju smaržas no fragrancex.com, un te nu man jābrauc atmuitot preci. Galīgi neesmu zinoša šajos jautājumos, tāpēc, lūdzu, ja kādai nav grūti, apgaismojiet, kāpēc šī procedūra ir nepieciešama un kāpēc preci man nevarēja sūtīt ar pasta starpniecību, kā jau līdz šim bez problēmām saņēmu no citiem internetveikaliem sūtītās preces, vienkārši nomaksājot muitas nodokli (kaut gan smaržas pasūtu pirmoreiz). Un kas ir ar to 150 eiro limitu? Pasūtījums man bija divtik mazāks...
11.05.2012 21:17 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Anastasija, cik zinu, ja sūta ar DHL, tad ir jādodas uz Rīgu un tur čakars ir milzīgs. Tieši nesen par to lasīju.
06.05.2014 21:25 |

Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
Skaidrs, tātad nekad mūžā vairs nesūtīšu caur DHL! Labi, ka fragrancex.net ir iespēja sūtīt caur USPS, par to tik daudz slikta nav lasīts vismaz.
Vecmāmiņai arī neliks, ja vien uz pakas nebūs norādīta kaut kāda nesaprātīga vērtība, bet interneta veikalu klientus gan pa iestādēm padzenās.

Bet, ja vecmāmiņai atnākusi liela kaste, kur iekšā ir televizors, kurš maksā vairāk par 150 eiro, tad jau liks gan.
Ja uz pakas ir norādīts, ka tā ir dāvana, kā viņi mistiski var zināt vērtību?!
Un vispār - kas viņi pēc kastes lieluma uzreiz var noteikt preces cenu, vai? Tas jau arī ir muļķīgi, lielā kastē var būt parasts liels spogulis, kurš nu galīgi nemaksā 150 eiro.
06.05.2014 21:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits