Jo brūnāka āda, jo skaistāks cilvēks.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Zinu, ka daudzas apmeklē solāriju, vasarā cepinās uz nebēdu...tomēr aicinu būt piesardzīgākām, visu dzīvē darīt ar mēru!

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/421132-saulosanas_beidzas_ar_navi_21_gada_vecuma
11.05.2012 17:03 |

Reitings 110
Reģ: 15.06.2009
ja skatās uz augstās modes industriju, tad pa mēli arī nestaigā "normāli" cilvēki (domāju miesasbūvi, brr), tā ka labāk nesalīdzināt.
Par tēmu - labāk vienmēr ievērot mērenību. Es eju uz solāriju 2x mēnesī (pat vasarā, sorry esmu biroja žurka, nav man daudz laika ķert sauli pludmalēs), neizskatos kā grillēta vista. Dzimumzīmes ir vairāk parādījušās. Pie ārsta pārbaudīt dzimumzīmes nevaru aiziet sava slinkuma pēc. Man arī tāds riktīgais albīnu bālums neliekas foršs, sorry :D Kad atrodu laiku pacepties dabīgajā saulītē, vienmēr iesmērējos ar krēmu, arī LV un arī, ja sauļojos kaut vai stundiņu.
11.05.2012 23:02 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
expedition, nu jā, žēl, ka tā. Bet dzīvo jau sev, kā te Salllija rakstīja un, ja gribēs, atradīsies par ko piesieties jebkurā gadījumā.
Ja man kāds arī to teiktu, zinu, ka man būtu vienalga, jo nevērtēju tādu cilvēku viedokli, kuri citiem piekasās tad, kad viņiem nelūdz to darīt.
11.05.2012 23:07 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Maiklam Džeksonam labāk patika būt bālām nekā brūnam. Neesmu iedziļinājusies, kā viņš to dabūja gatavu, bet tas jau ir cits līmenis - no tumšādainā kļūt par ļoti bālu. Kas tiem cilvēkiem (protams, ne visiem) ir, ka tik ļoti neapmierina viņu ādas krāsa?
11.05.2012 23:09 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Jā, es agrāk par to satraucos. Bet man vēl pagājšvasar tā garāmejot, nepazīstams cilvēks uzjautāja - vai es esot vesela, ka tik bāla!!! Bet es pat nebiju TIK bāla, nedaudz iesauļojusies jau biju. Es varēju krist depresijā un domāt, ka ar mani kaut kas nav kārtībā, bet patiesībā jau nevis ar mani nebija kārtībā, bet ar viņu... kāda viņam daļa? Es saku, man ir aristokrātiskais bālums, un viss. :D Sarkans, kāds man saulē paliek, noteikti neizskatās labāk par bālu... tāpēc neķeru kreņķi. :)
11.05.2012 23:11 |

Reitings 6037
Un, godīgi sakot, es pat nesaprotu, kāpēc tā. Nu, man teorētiski nevajadzētu būt tik bālai. Jau teicu - tumši mati, tumši brūnas acis.. laikam tāpēc, ka pagājušajā dzīvē biju zaļacaina rudmate. :D
11.05.2012 23:12 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Jap, piekrītu, kas te teica, par to piekasīšanos pie bāluma. Kāda vispār citiem darīšana gar manu ādas krāsu? Tiešām tracina, ka dažs nez ko no sevis iedomājas, ka var atļauties piekasīties par to, kas ir manis pašas personiskā izvēle un itin nekādi neietekmē citus! Esmu bāla un man patīk mans bālums, speciāli nekad nesauļojos un netaisos to darīt, tikai tāpēc, ka kādam mans bālums nepatīk. Vasarā ārā ejot vienmēr ieziešos ar aizsarglīdzekļiem ar augstu SPF un itin nemaz nejūtos neglītāka par brūnajām meitenēm!
11.05.2012 23:14 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Seleste, viņam taču bija slimība - vitiligo. Protams, var neticēt, tā katra paša darīšana, bet arī vienkārši cilvēki, kuri sirgst ar to slimību un tieši tāpat kļūst tikpat bāli. Vēl nesen lasīju interviju ar vīrieti, kurš izslimoja un no melnādaina vīrieša kļuva par balto. Bildēs izskatījās tā, ka nekad nepateiktu ar kādu ādas krāsu vinš piedzima.
Vispār es varētu saprast kādēļ melnādainie komplekso par savu ādas krāsu bērnībā un tīņu gados, jo ja mācās balto skolās, tad var tikt izsmieti. Jo īpaši afroamerikāņu meitenēm ir šādi kompleksi skolas gados.
Ar balto vēlmi iesauļoties protams, ir savādāk un tur jau nu kaut kāda preses un popkultūras ietekme, droši vien.
11.05.2012 23:16 |

Reitings 6037
+ Paskatieties uz aktrisi Rozu Makgovanu. Viņa arī - tumši mati, tumšas acis.. un piestāv taču ta bālums! Mēs katrs esam atšķirīgi un nav vajadzības pielāgoties citiem. :)
11.05.2012 23:16 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Dabiski brūnie cilvēki domā savādāk - jo gaišāka āda, jo skaistāks cilvēks un lieto ādu balinošus līdzekļus. Cilvēks laikam reti kad jutīsies ar sevi apmierināts, tāds kāds dabiski ir. Manuprāt, cilvēkam jāizskatās tādam kāds viņš ir. Mūsu platuma grādos dzimušiem cilvēkiem vēl ir pieņemama gaiši brūna ādas krāsa, bet ne jau pārmērīgs brūnums Rimi grillēto vistiņu stilā - tas, manuprāt, izskatās graujoši. Nekādu skaistumu tur neredzu.
11.05.2012 23:22 |

Reitings 140
Reģ: 29.01.2009
no pilnīgi svešiem cilvekiem dzirdēt visādus uzsaucienus un piezimes,ka esmu kā biezpiens,līķis...kas vēl? ....kur tik bāla,utt........es nesaprotu vsp tadu uzvedību...arī paziņas un radi,kas mani vasaraa redz svārkos vai shortos( pēdēja laikā pavisam reti,jo nepatīk tā negatīvā uzmanība,ko saņemu) parasti taa paskatās un saka- ak,vai ,ko tad tik baala?!Vai tad nemaz nesauļojies?Kā citas tādas iedegušas,smukas,bet Tu?! -.....nu lūk....tas vnk ir ļoti nepatīkami un aizvainojoši,man sava baltā āda patiktu tīri labi,bet taa kaa spiedienu attiecība uz āda krrāsu ļoti izjūtu,tad ir diskomforts

man tieši tas pats. bet es tik un tāa neeju uz solāriju - nav naudas, mazliet uznāk klaustrofobija, un man tāpat īsti labumā neiet, vai nu apdegu vai nekas. esmu no bālajiem cilvēkiem, un man riebjas tas sabiedrībā pastāvošais uzskats (kas laikam izveidojies to solārijos pārtusējošos blondīņu dēļ), ka visiem tagad jābūt brūniem.
11.05.2012 23:22 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti loti patiik cilveeki no Tahiti,Etiopijas ,Fidzi...es laikam esmu seit tik daudz redzeejusi bruunus dabiigus cilveekus ar loti skaistu ,spiidiigu aadu-bez krunkaam- liekas,laikam baltam cilveekam savi labumi-buut citaadam-noteikti nepaarspeet tos dabiigi bruunos cilveekus!Kaut kas tacu jaaatstaaj mums...!
Esmu taapat viegli iesaulojusies seit dziivojot,bet noteikti stundaam saulee negulu,jo gribu saglabaat aadu,cik vien var -veseliigu!:)
11.05.2012 23:23 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Esmu bāla, bet nekad neesmu dzirdējusi kādu to pieminam, tiešām pārsteidz tie teksti par biezpienu vai līķi. Solārijā esmu bijusi 1x, jēgas 0, man tur bija garlaicīgi un tas bija vairāk, lai vienkārši saprastu pašu procesu.
Arī saulē cenšos minimāli uzturēties, jo praksē visu to, ko ārsti man solījuši, izbaudīt nevēlos.
11.05.2012 23:26 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ar dzeltenu aadu arii ir jautriiba. paareejais kermenis man ir oliivkraasaa, bet seja pa ziemu deelj visaam maskaam un mana paraduma to mazgaat vairaakas reizes dienaa, paliek tik jauki dzeltena, ka deelj ta 2x mans gimenes aarsts nosuutiija paarbaudiities uz dzelteno kaiti. :S
11.05.2012 23:28 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Viegli brūns tonis ir skaisti, taču meitenes, kuras ar solāriju ir stipri pāršāvušas pār strīpu, izskatās netīras, it kā ar kvēpiem būtu noķēzījušās.
11.05.2012 23:28 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kad atpakal biju lasijusi interviju ar amandu seifildu(laikam uzvads ta rakstas, isti nezinu). un vina teica, ka pusaudzu gados sevi uzskatija par neglitu, jo bija gaisi, vilnaini mati, gaisa ada, a tad smukas skita tumsas adas krasas meitenes, bruniem, taisniem matiem. un ziniet, man tas pats bija tina gados. padsmit gados gaju cepinaties solarija, krasoju tumsakus matus neka man dabiski ir, kaut berniba biju dabiski blonda(tagad ir peleki istie mati:/ )...nu ja...vnk japienem sevi tads ka esi. nu nevar cilveks dabiski gaisiem matiem, adu klut par negeriti.pietam,man ari ir cilveki teikusi-ada ka piens, vai, ku tu bala esi, sauliti maz redzejusi! nu jaa. esmu es tada...a ko es vainiga, ka cilveki del si modes buma ir aizmirsusi ka patiesiba izskatas latvija dabiska adas krasa???:D
11.05.2012 23:37 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Nespēju iedomāties, cik tupam cilvēkam ir jābūt, lai otrus apsaukātu dēļ viņu dabiskās/gaišās ādas krāsas!
11.05.2012 23:40 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
hah,nu tad laikam vajadzēs viņiem to atgādināt!!! :D
11.05.2012 23:40 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Cilvēks sevi mākslīgi nevar pataisit par to, kas viņš nav. Nekad neaizmirsīšu meiteni, kuru bieži nācās redzēt vienā veikalā. Acīmredzami viņa sevi gribēja uztaisīt par melno meiteni - mati nokrāsoti melni, galīgi pārsauļojusies solārijā un ādas stāvoklis katastrofāls priekš viņas vecuma (viņai varēja būt līdz 25). Āda izskatījās veca, plus vēl to bija sākuši rotāt melanīna pigmenta plankumi, kas izskatījās kā netīrumi.
Starp citu, arī pienbalta āda izskatās fantastiski, ja tā ir veselīga un labi kopta.
11.05.2012 23:54 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Labi, es šoreiz vienkārši nenoturējos. Cenšos nekomentēt cilvēku izskatu, bet tomēr... Mīļā Heartkiller, vai Tev pašai nešķiet, ka Tu izskatītos krietni labāk, nevelkot tikai tumšas krāsas apģērbu un kaut nedaudz pasauļojoties? Nepārproti mani, lūdzu, bet Tu jau tāpat esi pietiekami acīs krītoša..
12.05.2012 00:00 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
kiwi,nē,man nešķiet,ka izvēloties gaišas,spilgtas vai savādākas drēbes es izskatītos labāk.Es izvēlos tādas krāsas,kas man patīk un kurās es jūtos labi.Man patīk manas tumšās drēbes.Tāpat man patīk mana ādas krāsa un es neizjūtu vajadzību speciāli sauļoties.
Varbūt pēc kādiem 5 gadiem pienāks brīdis,kad man gribēsies ģērbties spilgtās krāsās vai tikai baltā un vasarās gulēt pludmalē,taču šobrīd nav tas brīdis.Ja kādam tas nepatīk...nu,man ir svarīgāka manis pašas pašsajūta un patika,nevis citu domas par to,kas man labāk piestāvētu vai ko man labāk vajdzētu darīt.
12.05.2012 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)