es līdzīgi kā priori esmu no tām, kas māca..
man kaitina šīs drastiskās diētas un slimās meitenes, kuras nežēlīgi moca sevi.
Es esmu no tā sieviešu tipa, kurām jāseko līdz ko ēd un kad. Ja nesekošu - izplūdīšu.. Bet es nekad nemocu sevi ar tādām diētām. Ēdu pareizi, vismaz cenšos.
Brokastīs noteikti auzu pārslu putra ar kādu piedevu(rozīnes, kokosa skaidiņas, vienkārši medus utt), pa dienu augļi, kāds dārzenis, ja griķi tad ar salātiem.. ja gaļas gabals (vista) tad ar salātiem, dārzeņi, dārzeņi, dārzeņi!!! vakarā biezpiens, vai kaut kas cits viegls.
Man ir viena draudzene, kura dien dienā pārtiek no twixiem un enerģijas dzērieniem.. tad saēdas bulkas vai makaronus un čīkst ka palikusi resnāka, vēders sapūties utt.. un tad saka, ka neēdīs vairāk.. badojās 2-3 dienas...pirmkārt, sapūšas vēders no tā, ka kuņģis vispār nesaprot kā pareizi jāstrādā, netiek vienmērīgi apgādāts ar pārtiku.
Organismam ir jādod ēst vienmēr, vidēji ik pēc 2-3 h, mazās devās..
un atcerieties, lūdzu, ja organisms netiek apgādāts ar ēdienu, pie nākošās maltītes viņš visu ēdienu nepārstrādās bet noglabās rezervē(taukos) lai vēlāk būtu kāds enerģijas avots..
un badojoties nekad nepazūd tauki !!!! nekad.. ja Jums liekas baigi forši pēc 2 -3 dienu badošanās ir nokrituši kādi 3 kg, tad tie nebūt nav tauki, bet tieši kad organismam nav ko patērēt viņš noārda muskuļu masu un tiek patērēts organismā esošais ūdens, tā kā taukus ir iespējams zaudēt tikai sportojot!!!
izplūdu garā palagā, bet man šī tēma tik aktuāla, un kaitina klausīties par tām diētām (((