Skaidrs, ka manā garderobē ir drēbes/aksesuāri vecāki par 3-4 gadiem, bet tās ir mantas, ko esmu uzvilkusi ne senāk kā gadu atpakaļ. 10 gadi nu gan ir smieklīgi, ja vien kādam vintage aksesuāram, jo, paskatoties kā esmu mainījusies kaut vai pa 6-7 gadiem, tādas drēbes nešķiet vairs atbilstošas vecumam un statusam.
Manuprāt mūsdienās, lai labi izskatītos galīgi nav nepieciešami lieli līdzekļi. Savādāk, ja līdzekļu īsti nav, tad arī 10 gadus vecas drēbes ir jāsaudzē.
Vispār jau atkarīgs ar ko nodarbojas un kādā sabiedrībā uzturas. Nedomāju, ka jaunai sievietei gaumīgi būtu 2 gadus iet uz darbu (zolīdu) vienā un tai pašā kostīmā kleitā. Ja ikdienà var staigāt džinsos, tad ir ok arī 2-3 gadus veci kvalitatīvi džinsi, ja garderobē tie nav vienīgie.
Vispār jau žurnālu raksti ir orientēti konkrētai mērķauditorijai, tāpēc 17 gadīgas meitenes var pasmieties par to pašu kvalitatīvu kostīmu, klasiska piegriezuma kleitu un pieklājīga garuma mēteli. Es atkal nesaprotu tās, kas uzvelk tumšu vakarkleitu un pa virsu baltu īsu dūnu jaku. Garderobē var būt maz drēbju, katram savas iespējas, tomēr tām jābūt saskaņotām un atbilstošām dažādām situācijām.