Viirietis un nauda...un es.

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011
Sveikas! Jau ieprieksh atvainojos par garumziimees,man kaut kas nobruka nupat. :@

Grasiijos jau iekomemteet teemaa par viirieshiem un daavanaam, bet izdomaaju uztaisiit savu teemu. Taatad. Nu jau paaris meeneshus esmu bez darba ( tas arii buutu komeneteeshanas veerts, bet ne shobriid ), dziivoju kopaa ar draugu. Savukaart draugam ir labs darbs,attiecigi arii alga. Labi,nav vinjsh Lemberga deels,miljonaari neesam, bet par finanseem nesuudzamies.
Vinjam ljooti patiik visaadi izbraucieni,celjojumi,jebkas,kas neliek seedeet maajas. Jau kaadu laiku domaajaam,kur pavadiit vinja juulija briivaas dienas. Vinjsh kaa visa organizeetaajs,protams, atrada visu - aarpus LV,nekur taalu gan. Viss transports ( uz-no-starppilseetu ) un viesniica 4 naktiim tuvu 300 Ls. Un te saakaas manas probleemas...
Reaali,kad vinjsh vilka savas kartes,lai maksaatu visas taas summas,jutos...nozheelojami. Jaa,prieksh manis 300 Ls skaitaas paliela nauda,savukaart zinu,ka vinjam kontaa tas reaali shausmiigu robu neizsitiis. Man reaali bija slikti...Es neesmu pieradusi,ka manis deelj izdod taadas summas. Es kodu pirkstos,ka shobriid man nav naudas,lai,teiksim, samaksaatu par viesniicu. Vinjsh par transportu,es viesniicu. Es laikam nemaaku priecaaties,par lutinaashanu,nezinu... Kaadi kompleksi man vai kaa?
Gribaas piekrist Lex komentaaram - Parādiet man kaut 1 sievieti, kas nepriecāsies par eksotisku ceļojumu, dimantu gredzenu, jaunu mobilo/laptopu/mašīnu? Ja Jūsu vīrietis var to atļauties, kura atteiksies?
Jaa,mans viirietis var to atljauties, bet kaapeec es juutos slikti par to? Reaali,kad ieraudziiju gala summu to 300 Ls man sametaas shkjeermi,ka es nevaru kaut dalju ieguldiit no sevis... :/ Tada....neforsha sajuuta, Jaa,prieks, bet....
10.05.2012 10:58 |

Reitings 312
DIO

Es to noveerteeju,ko vinjsh dara manis/muusu labaa. Nevajag jau domaat,ka manii nav ne kripatas pateiciibas. Esmu teikusi neskaitaamus paldies par to,ko vinjsh dara un kaa izturas pret mani, tieshi shajaa naudas zinjaa...
10.05.2012 11:42 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tik...Tok. meklē darbu kaut par minimālu samaksu vai pusslodzi, galvenais darbiņš, lai Tev ir nodarbošanās, un par pārējo gan nevajag satraukties, ja viņš grib, ļauj viņam maksāt :)
10.05.2012 11:44 |

Reitings 312
Gurri

Jaa,es mekleeju un skatos, draugs,protams,atbalsta un censhas paliidzeet ar mekleejumiem. Bet jaa, darbs,tas ir citaa teemaa.
Protams,ja pagriezh visu savaadaak - draugs visu var apmaksaat,kaada jeega man mekleet darbu,ja nauda taapat ir? Bet nee, es taa nevaru...
Lai gan esmu sieviete,man gribaas,ja dazhreiz naakot maajas arii es varu nopirkt pilnu maisu ar eedamo par savu naudinju...
10.05.2012 11:48 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tik_Tok

Ļoti labi, tad tikai tagad uz priekšu pucēties un plānot štātes ceļojumam! :)
10.05.2012 11:48 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tev kadi kompleksi.
vot iemacitu tu savam vecim, ka visu uz pusem vajag, pamestu vinu tu vai vins tevi...un zini nakama normala sieviete butu nelaimiga, jo tu butu vinu samacijusi, ka visu vajag uz p[usem utt...
nu netaisiet viriesus par lupatam.atlaujiet viniem but viriesiem, ja reiz dinozauri ir izmirusi!
10.05.2012 11:53 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Es arī kādreiz šādi uztvēru dāvanas / ceļojumus un tml. BET kopš esmu iepazinusies ar savu mīļoto cilvēku, viņš ir iemācījis man priecāties par visu, ja viņš var atļauties. Ir bijuši, protams, daudz gadījumi, kad ir otrādi - iepriecinu viņu.
Tev varbūt vienkārši ir jāizrunājas, ka jūties slikti, ka nevari palīdzēt, lai viņš saprot tavas izjūtas un cenšas tevi nomierināt. Šaubos vai tev būtu tik spēcīgas izjūtas tad, ja darbiņš būtu.
Īsāk sakot, man tomēr liekas, ka šādas izjūtas sievietei var izskaust tikai viņas pašas vīrietis! :)
10.05.2012 12:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
AK SIS SIEvietes. nekad nav labi! ja p[erk davanas, tad tur kas nav..ja vecim nav naudas nekam, ari nav labi...
ka dzivo studentini, skoliecini, kas padsmit gados draudzejas. mammukus iedod naudinu, aiziet uz veikalu kondominus noperk(sapratigakie, bet nesapratigakie "mauc" tapat, un tad brinas, ka problemas ir 9.klasite). grabina pedejos santimus biletei, bevar atlauties aiziet uz kafejnicu vai kur citur. bet tev-vecis ka vecis!nem, izmaksa celojumu savai milotajai, rupejas, gada. nav ka te citam-pasa pusi, lai samaksa ka tadi santimu piseji.
10.05.2012 12:33 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
neredzu problēmu , cilvēkam ir nauda, viņs ar prieku pērk ..te tiešām tiek meklētas problēmas , tur kur to nav
10.05.2012 12:37 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Tik...Tok,man ir līdzīgi.Situācijās,kad mans vīrietis izdomā,ka viņš par visu samaksās vai viņš man to vai to nopirks(un nav nekādi svētki),es jūtos briesmīgi.Es jūtos parādā viņam un jūtos tā,ka man iesviež sejā-re,tu pati nevari atļauties.Protams,ne jau viņš ar tādu mērķi izmaksā,bet manas sajūtas tas nemaina.Man patīk pašai par sevi maksāt,pašai sev pirkt lietas.Tad es zinu,ka tas ir 100% mans un pati esmu par to maksājusi.
Es gan strādāju,bet mana alga šobrīd ir ļoti maza salīdzinājumā ar viņa.Varbūt,kad man izdosies atrast labāku darbu ar labāku algu un es varēšu vairāk atļauties,tā sajūta mainīsies...
10.05.2012 12:41 |

Reitings 312
Varbuut probleema ir tajaa,ka man nekad nav bijushi ntie tuukstoshi kontaa,ka,jaa,man tie pashi 300 Ls,prieksh manis liekas paliela nauda.
Arii peec shiis 5dienu izklaides mees maajaas neediisim plikus kartupeljus vien, bet arii vinjam taa nauda nerodas no zila gaisa, arii vinja konts nav bezgaliigs... Taapeec varbuut es uz visaam taam naudas lietam skatos taa...piesardziigi.
10.05.2012 12:46 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Bet tas taču ir skaisti un tiešām cēli, ka tev ir tāds vīrietis :) Turklāt, ja neesat kopā pārāk īsu laika posmu (tiešām varētu būt neērti tā), tad jau patiešām ņem to, ko tev dāvā un pasakies, ka tev ir paveicies ar dāsnu un godprātīgu vīrieti!
Man arī ir līdzīgi, ka vīrietis uzņemās visus grandiozos tēriņus, bet lielākais, ko man atļauj- izmaksāt kādas pusdienas. Manuprāt, tomēr jebkurā situācijā vīrietim ir jāgādā par sievietes labklājību, turklāt ņemot vērā to, ka finansiālu problēmu nav :) Priecājies par dzīvi!
10.05.2012 12:47 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Nelasiju ieprieksejos komentarus-bet es nestradaju,neko nedaru, to kompenseju ar maziem darbiniem ko varu veikt-tiiru maju, kartibu vina skapii uuttt. Sakuma jutos divaini,ka par mani vienmer maksa,dod naudu shoppingiem, aarstiem, celojumiem utt. Tomer tagad esmu pieradusi un vinam patik,ka es nestradaju, rupejos par sevi,maaju un vinju!:)
Man ir velme darit kadu darbinu par samaksu-bet butu hobija limeni,dator to,kas man patik,nevis lai majas nestu naudu!
Pie ta visa tev vienkarsi ir japierod!:) Virietim tak ir prieks izmaksat un lutinat savu sievieti!:)
10.05.2012 13:07 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Te nu var piekrist visām meitenēm :)
10.05.2012 13:14 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Pievienojos Lex. :)
10.05.2012 22:25 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tas ir jauki, ka viņš tā tevi apčubināt vēlas. Un kā sievietei pieklājas,izbaudi. :)
10.05.2012 22:41 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
luugums visu sievieshu vaardaa - neizlaid viirieti ar savu pieticiibu. taa jau pa pasauli pietiekami klejo kadri, kurus sievietes ir izlutinaajushas taa, ka sie pat miesiigam beernam naudu eedienam nepieliks un bez probleemaam apeediis peedeejo pelmeni pirmsalgas nedeeljaa no sievietes ledusskapja un peec tam paprasiis samaksaat vinjam par benziinu.
10.05.2012 23:03 |

Reitings 188
Pirms kada laika biju tiesi tada pasa situacija - dzivoju kopa ar draugu, gadu (!!!) nevareju atradt darbu, savas lietas pirku no naudinas,ko man katru menesi konta ieskaitija mamma.
Un godigi... man ari bija dazreiz neerti. Labi,nav runa par davanam, ja virietis atnak majas un uzdavina kadu loti karotu lietu,vai apmaksa to pasu celojumu, bet es nevareju tikt par tam,ka, ja ieejam veikala,vins skatas sev drebes un saka man - nu,kas tev patik, nopirksu! Tas man likas tik absurdi!! Kapec virietim man butu japerk drebes? Pati esmu bez darba, pasai nav naudas,pati esmu vainiga, znacit kadu laiku jaunas drebes man nebus!
Likas tik dumja doma - kapec virietim man butu japerk drebes??
13.05.2012 21:29 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Man nav nēērti.Es gan naudinu ar ieguldu saimnieciba, partikā.Tacu 90% maksā vīrietis. Strādā ilgākas stundas ka es. Mājās visu daru tikai es, vins var atnākt un beidzot atpūsties. Nedelu biju prom, un diez cik labi viņš nejutās. Un uzskatu ka majas soli apdarot, perkot veikala paiku kas ar panek enerģiju, gatavojot,sekojot līdzi rēķiniem ari ieguldu darbu.
13.05.2012 21:36 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
nu netaisiet viriesus par lupatam.atlaujiet viniem but viriesiem, ja reiz dinozauri ir izmirusi!

Tieši tā, nost ar feminismu, un visu varu pati sindromu.
13.05.2012 21:44 |

Reitings 188
Un vel paturpinot no savas serijas. Kad gajam kopigi iepirkt partiku,tad vins vienmer teica, nu nem ko tev gribas,kas tev garso. Bet es nekad negaju un tiesam nenemu visu to,ko man gribas tikai tapec,ka es esmu sieviete un virietis var atlauties. Protams, nemu sev karumus un garsigas lietas prieks sevis, bet vienmer pieversu uzmanibu cenai un izvelejos letako.
14.05.2012 11:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)