Sveikas! Jau ieprieksh atvainojos par garumziimees,man kaut kas nobruka nupat. :@
Grasiijos jau iekomemteet teemaa par viirieshiem un daavanaam, bet izdomaaju uztaisiit savu teemu. Taatad. Nu jau paaris meeneshus esmu bez darba ( tas arii buutu komeneteeshanas veerts, bet ne shobriid ), dziivoju kopaa ar draugu. Savukaart draugam ir labs darbs,attiecigi arii alga. Labi,nav vinjsh Lemberga deels,miljonaari neesam, bet par finanseem nesuudzamies.
Vinjam ljooti patiik visaadi izbraucieni,celjojumi,jebkas,kas neliek seedeet maajas. Jau kaadu laiku domaajaam,kur pavadiit vinja juulija briivaas dienas. Vinjsh kaa visa organizeetaajs,protams, atrada visu - aarpus LV,nekur taalu gan. Viss transports ( uz-no-starppilseetu ) un viesniica 4 naktiim tuvu 300 Ls. Un te saakaas manas probleemas...
Reaali,kad vinjsh vilka savas kartes,lai maksaatu visas taas summas,jutos...nozheelojami. Jaa,prieksh manis 300 Ls skaitaas paliela nauda,savukaart zinu,ka vinjam kontaa tas reaali shausmiigu robu neizsitiis. Man reaali bija slikti...Es neesmu pieradusi,ka manis deelj izdod taadas summas. Es kodu pirkstos,ka shobriid man nav naudas,lai,teiksim, samaksaatu par viesniicu. Vinjsh par transportu,es viesniicu. Es laikam nemaaku priecaaties,par lutinaashanu,nezinu... Kaadi kompleksi man vai kaa?
Gribaas piekrist Lex komentaaram - Parādiet man kaut 1 sievieti, kas nepriecāsies par eksotisku ceļojumu, dimantu gredzenu, jaunu mobilo/laptopu/mašīnu? Ja Jūsu vīrietis var to atļauties, kura atteiksies?
Jaa,mans viirietis var to atljauties, bet kaapeec es juutos slikti par to? Reaali,kad ieraudziiju gala summu to 300 Ls man sametaas shkjeermi,ka es nevaru kaut dalju ieguldiit no sevis... :/ Tada....neforsha sajuuta, Jaa,prieks, bet....