Augstskola man prasa nolikt 4 CE eksāmenus.
Pagaišgad noliku eksāmenu informātikā. Tādēļ šogad lieku tikai nepieciešmos trīs eksāmenus latviešu val, matemātikā un angļu valodā.
BET - īsti nesaprotu vairāk.. Eksāmens informātikā skaitās CE?
Ja pareizi atceros, tad mums 11. klasē bija valsts ieskaite informātikā, nevis eksāmens. Tā bija jāliek visiem bez izvēles iespējām. Vienīgais eksāmens, ko bija iespējams 11. klasē kārtot bija ģoegrāfijā.
Ir gan! Pāris mani klasesbiedri šogad liek gan informātiku, gan ģeogrāfiju un tie skaitās CE!!
12.klasē vari viņus pārlikt, ja nepatika atzīme, bet jārēķinās ar to, ka tajā gada laikā visu aizmirst!
Kad es mācījos, liekas, 10.klasē bija valsts ieskaite informātikā, tad 12.klasē skolas obligātais eksāmens informātikā-programmēšanā, kas noteikti nebija CE.
Informātika noteikti neskaitīsies kā CE, jo to labo skolās.
Kad es mācījos, 11.klasē visiem obligāta bija ieskaite informātikā, savukārt gribētāji varēja arī kārtot eksāmenu, bet tas eksāmens neskaitījās kā CE, bet gan kā viens no moduļiem datorprasmju sertifikāta iegūšanai. Tā ka nederēs vis.
Aizej labāk un skolā noskaidro,jo domāju,ka te īstā skaidrībā netiksi.
Man pirms vairākiem gadiem tas bija eksāmens,bet ne CE!Droši,ka tagad ir kas mainījies.
Ieej www.visc.gov.lv un palasi,varbūt tur ir kas vairāk teikts!
Nu labi, skaidrs, ka informātika nav CE. Baigi stulbi, patiesībā. Iesi stāties augstskolā, pateiks, ka vajag 4 CE, kā šajā situācijā, un ko darīt? Gaidīt gadu, lai noliktu vēl vienu CE?