Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par daudz

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Zinu, ka diezgan debīls un stulbs jautājums, bet... kā Jūs sevi atturat no seksa? Ja agrāk tā nebija, tad tagad no Janvāra krītu gultā gandrīz ar jebkuru, alkohola un sava neprāta pēc. Vienas nakts sakari bijuši neskaitāmi pēdējo mēnešu laikā, bet pēc tiem jūtos loti tukši un morāli slikti, tāpēc... Kā lai arī šnabja ietekmē varētu no atturēties? Jums arī tā ir? Vai tikai man tā gribēšana tik liela... :D
09.05.2012 13:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
seit neiet runa, ka cilveekam gribaas seksu kaa taadu, sekss tiek izmantots kaa aizmirshanaas liidzeklis un tas ir kljuvis kaa narkotika.
narkomaans arii biezji vien saprot, ka ir purvaa liidz ausiim, vinjsh ir pieaudzis cilveeks un apzinaas, kas ar vinju notiek. narkomaans arii zina to, ka narkotiku lietoshana ir slikta un godu nedara, bet nespeej tikt pats saviem speekiem aaraa. vinju nevajag zeelot, jo tas neliidzees, bet arii klajsh nicinaajums neglaabs situaaciju.
nekur neesmu teikusi, ka galeejiibas ir norma, bet diemzeel vaajaaka rakstura cilveekiem gadaas, ka pasliid kaaja. un te ir divi varianti - vai nu sabiedriiba noveershaas no taadiem un vinji iekriit veel dziljaak bezdibenii, vai arii meegina no saakuma paliidzeet.
10.05.2012 02:13 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Man ir patiesi žēl, ka tā notiek, bet nevar taču visu laiku nelikties ne zinis, ignorēt vai žēlot tos, kas paši ir vainīgi pie sava "netikuma". Ja nebūtu šeit tādu komentētāju, kas reizi pa reizei iedur "dunku", tad arī turpmāk šādas situācijas tiktu uzskatītas par "nekas traks tas nav". Ir jāatgādina ik pa laikam, ka tas nav "tikums"... Neuzskatu, ka es izdarīju kaut ko sliktu, pasakot, ka brīžiem ir situācijas, kur būtu "amorālas rīcības" jānosoda. Ja visi tagad ignorētu visu un galvas smiltīs ieraktu kā strausi (kas diemžēl LV jau notiek, paskaties sabiedriskajos un uz ielām), tad vispār pazustu tas mazākums par to standarta morāli vai kaut kādām pieklājības un ētikas normām...
Nu tak, nevajag arī tik asi uztvert to kritiku. Ne jau kleitu vai matus kritizē, bet gan patiesi to globālo sabiedrības problēmu, kas ne tik reti sabiedrībā sastopama :)
10.05.2012 02:19 |

Reitings 9169
sajaa gadiijumaa sarunas autore pati labi apzinaas, ka tas, ko vinja dara, ir nepareizi un ciesh deelj taa. un vinja to dara ne jau baudas vai prieka peec.
ja kaadu kritizeet par taadaam lietam, tad jau taas, kuras par savu elku ir izraudziijushaas samantu no sex and the city vai idi no biistamajaam maajsaimnieceem. jo vinjaam nav ne mazaako sirdsapzinjas paarmetumu un moraales veertiibas atstaajushas kaut kur parkaa uz solinja. taadas sievietes lepojaas ar savu dziivesveidu un to tieshaam var saakt saukt par moraalo degradaaciju.
10.05.2012 02:31 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
krista, sāksim ar to, ka diskusija sākumā nemaz netika pasniegta kā sāpināta cilvēka kliedziens pēc palīdzības, bet gan pirmie teikumi izklausījās pēc "hei, man patīk regulāri iedzert klubiņos un gulēt ar pirmo kurš pagadās, jo man liela gribēšana un šņabis to veicina". Izlasot padomāju, ka kārtējā uzmanību alkstošā padsmitgadniece.
Bet nu tas tā, neaizskarot autori, jo turpmākajos komentāros jau viņa izklausījās krietni vien sakarīgāka un pieaugusi.
Pie tam, es personīgi sākumā neiesaistījos diskusijā, jo nav manās interesēs kādu nosodīt. Man ir vienalga kā katrs konkrēti rīkojas, jo neticu, ka varu mainīt viņa dzīvesveidu. Taču man patīk diskutēt par šādiem jautājumiem, ja tie ir par/ap tēmu, nevis konkrēto cilvēku. Domāju, ka daudzas darīja tieši tāpat, varbūt tikai pirmie komentāri izskatījās pēc uzbraucieniem tieši autorei un arī - tikai daži, varbūt.
10.05.2012 02:35 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
krista, tad būdama "sos tālruņa" un empātijas speciāliste, palīdzi autorei, uzraksti privāti un reāli kaut ko viņai iesaki vai sniedz atbalstu nevis diskutē ar "svētuli". Ja tev tā kremt tas, ka savas attiecības augsti vērtēju ņemot vērā iepriekšējās diskusijas, tad varu paskaidrot, ka gribēju tikai un vienīgi padalīties ar to, ka mūsdienās šodien pastāv vēl tādi retie pāri un attiecības, par kurām daudziem ir "šaubas", un "neticās". Vai tad nedrīkst pastāstīt savu pozitīvo pieredzi, man par to būtu jākaunas vai jāklusē?... tā diezgan dīvaini...

Arlabunakti tev arī :)
10.05.2012 02:38 |

Reitings 9169
man viss gan tas vairaak atgaadinaaja kaut ko no seerijas - viena sieviete zaudee darbu, seezj depresijaa bez naudas, atnaak otra sieviete un vinjai pasaka - njaa, tu gan esi neveiksminiece. vot man gan ir izcils darbs un nupat mani paaugstinaaja ar pamatiigu algas pielikumu. tai vietaa otra sieviete vareeja pateikt savaadaak - nenokar degunu un turpini mekleet jaunu darba vietu. paskaties uz mani, esmu labs piemeers tam, ka var atrast labu darbavietu ar izaugsmi. ir dazaadi veidi, kaa padaliities ar pozitiivu pieredzi un tavs veids ir paskarbs.
lab, esam te pietiekami laikam piemeeslojushas diskusiju.
arlabunakti arii tev.
10.05.2012 02:52 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Spotorno, cik var uzsvērt to, kas un kā LV notiek? Nu katrā komentārā... Pati taču LV nemaz neuzturies.
10.05.2012 03:45 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
krista, pilnīgi piekrītu.
Redz, autore arī atbildēja uz savu jautājumu, tā kā komentāri lieki.
Spotorno, un tāpat būtu bijusi moralizēšana kā var vienu cilvēku "turēt" seksam.Priecājies, ka tev viss kārtībā un ir labi...baudi savas attiecības un nekritizē citus.
10.05.2012 07:57 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Cilvēks jau apzinās savu likstu, grib cīnīties, bet, vot, vajag bļaut, cik "manuprāt" tas ir stulbi, degradējoši utt!
Sekoju šai diskusijai līdzi un domāju - cik ilgi neapniks kladzināt bezjēgā jau?

krista vienu komentāru,manuprāt, labi uzrakstīju-par to aizmiršanos..
Varu tikai ieteikt mēģināt nedzert, tad tai gribēšanai būs vieglāk turēties pretī. Un censties būt pašpietiekamākai. Smaga cīņa, Tavu veidu kā to uzvarēt, nepateikšu, bet novēlēt varu,lai izdodas :) Pati taču gribi justies labāk ;)
10.05.2012 09:54 |

Reitings 2230
Nelasīju komentārus, bet noprotu, ka te ir liela daļa tādu, kas bļauj autorei virsū un sauc par ma*ku. Mans viedoklis- dažkārt cilvēkiem vajag iziet cauri mēslu bedrei, lai saprastu kā rīkoties tālāk. Meiteni nenosodu, nav ne vēlmes ne tiesību. Autore tā rīkojas tādēļ, ka atkal grib justies iekārojama un gribēta, meklē mīlestību. Bet laikam vēl nav sapratusi, ka mīlestībū šādi diez vai atradīs. Nekas, jau ir uz pareizā ceļa, jo par to aizdomājas.. ar laiku sapratīs :)

Tām dievgosniņām iesaku iet pačivināt citur. Kāda Jums daļa ar ko meitene guļ? Lai tik izmanto prezervatīvus, lai visādas haļeras neievazā un neizplata. Jūs tas neskar, ne tā?

Autorei jāsāk piestrādāt pie sevis. Tu to savu pašcieņu uzlabo tikai uz brītiņu, kamēr ir sekss, pēc tam attopies un saproti, ka tas arī viss un atkal esi pie sākumpunkta. Nenoliec sevi, saņemies un saproti, ka Tu esi vērta vairāk par vienas nakts sakariem! :) Tagad siltais laiks sācies, cilvēku uz ielām un pludmalēs būs daudz, tā ka iepazīšanās veidu tik pat daudz. Esi TU, nevis pēc īslaicīgas uzmanības izsalcis zvērs un viss būs kārtībā.
10.05.2012 10:13 |

10 gadi
Reitings 302
Katrā gadījumā, zinu, ka tā neturpināšu. Patiesībā, es jau nesaku, ka bija slikti. Pieredze šajā laikā iegūta liela un es nerunāju tieši par pieredzi seksā. Nē, es runāju par dzīves pieredzi. Es jau pat neesmu cilvēks, kas var bezkaislīgi nodoties vienas nakts sakariem, jo nākamajā dienā, arī pat vēl pēc nedēļas man galvā vēljoprojām sēž tās nakts puisis. Un tā ar katru... Es pieķeros.

Katrā gadījumā zinu, ka kādu laiku neiešu ballēties, pat uz privātām ballītēm vairs nē. Jāuzvelk visraibākā kleita un jāiet ārā atrast sevi. Jūs mani pamudinājāt uz savādāku iepazīšanos, un jā, kaut kā vairāk man prātā pašlaik ir nākamā mīlestība, nekā pagātne. Un tas jau ir solis uz priekšu. Paldies :)
10.05.2012 10:41 |

Reitings 2230
runaway, lai izdodas! ;)
10.05.2012 11:11 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Man arī šitā bija un, ja dzertos vēl, tad droši vien turpinātos, es arī sevi šaustīju, bet, ja tas neko nepalīdz tikai liek Tev justies slikti, tad nešausties, galvenais, ka ir drošs, labāk tagad, nekā nākotnē, kad būs bērni un ģimene, gribēsies kaut ko jaunu pamēģināt..
Bet man vispār nav interese par attiecībām stabilām, jo netieku ar sevi galā, tāpēc arī nedzērumā vienkārši mainu kā zeķes, un šaustīšanas vietā pasmejos, jo gandrīz katrā ir kaut kas unikāls
10.05.2012 12:16 |

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Nu tu esi mauka! (apkārtējo cilvēku uzskatos)
10.05.2012 13:35 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vnk nedari to, ko aksies nozelot. jaiesledz vairak logiska domasana, nevis vnm japalaujas uz jutam!
10.05.2012 14:32 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Bet, ja no tā gūst baudu, tāpat tas ar laiku beigsies.
Protams, ja Tu morāli jūties slikti tad nav laba ideja turpināt, bet, a jūties likti tikai tāpēc, ka domā, ko tā nav labi darīt, jo grāmatā rakstīts, ka tā nav labi..
Es neredzu neko maucisku, ja no tā gūst baudu, izsargājas, vienīgais, kas slikti, ka alkohola reibumā, tad iespējams aptumsums, bet visādi citādi. es to nesauktu par maukošanos, manuprāt tas termins ietver sevī tādu kā piespiedu nodarbošanos kādu materiālo labumu vārdā
10.05.2012 15:14 |

Reitings 275
Reģ: 02.12.2010
vairs nedzer un neballējies :D
10.05.2012 17:06 |

Reitings 394
kam negadas :D ir bijusi ari tadi posmi dzive-nu ne tik traka limeni,bet tomer!!!:D
Galvenais nenoraut slimibu kadunsada veida! Atradisi iisto,tad atkritis visas sitaas trakaas balliites un kad gribeesi seksu tad ar to konkreto ari varesi pi**** uz nebedu un nebus jazvana kadam lai nak ciemos!:) cheers !!:D
12.05.2012 01:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits