Par daudz

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Zinu, ka diezgan debīls un stulbs jautājums, bet... kā Jūs sevi atturat no seksa? Ja agrāk tā nebija, tad tagad no Janvāra krītu gultā gandrīz ar jebkuru, alkohola un sava neprāta pēc. Vienas nakts sakari bijuši neskaitāmi pēdējo mēnešu laikā, bet pēc tiem jūtos loti tukši un morāli slikti, tāpēc... Kā lai arī šnabja ietekmē varētu no atturēties? Jums arī tā ir? Vai tikai man tā gribēšana tik liela... :D
09.05.2012 13:04 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es arii lasu visu diskusiju ,kaa interesantu graamatu...:)!Taa aprunaasana ir "pupu mizas",ja taa labi padomaa!Nebuus sii teema ,aprunaas par ko citu...!Es domaaju ,ka te ir jautaajums,kaa sieviete pati juutas , jutiisies peec gadiem...!Te vareetu buut seksa atkariiba un taadi cilveeki ir -ir taadi cilveeki ,kuri ir loti apmierinaati saadi dziivojot,bet ir cilveeki ,kurus tas traucee...tad noteikti ietu pie seksopataloga !
Tas var buut loti trauceejosi naakotnee gimenee...iipasi ,ja viiram nebuus tik liela veeleesanas miileeties bez apstaajas...!
09.05.2012 18:14 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
kaut kā izraisa smaidu dažu meiteņu pārliecība, ka viņu morāle ir tā augstākā un vislabākā...

bet tēmas autorei -- man šķiet, problēma nav ne sekss, ne alkohols, bet gan kaut kas dziļāks. vienā periodā izgāju cauri kaut kam līdzīgam (kaut arī tie bija ilglaicīgi fuck-buddy'i, nevis vienas nakts sakari, lai gan milzīgas atšķirības tur nav). tagad, to atceroties, man šķiet, ka iemesli bija vairāku apstākļu sakritība -- visas iepriekšējās attiecības bija pilnīgi izgāzušās, visai auksta un atsvešināta ģimene jau no dzimšanas, draudzības pajukšana ar labāko draudzeni un nespēja tādā līmenī atrast kopīgu valodu ar kādu citu, nepārliecinātība par saviem talantiem, kompleksi... vajag tikt galā ar sevi. un agresīvajām moralizētājām ieteiktu pamācīties empātiju, jo bez tās no jūsu morāles ir maz jēgas -- tikai pašausmināties un justies labākām par visiem citiem, nevis reāli kaut ko uzlabot vai palīdzēt
09.05.2012 18:19 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Kā jau minēju, arī man patīk pamatotas domas un pašpārliecināti viedokļi, tomēr apzinos, ka, lai cik īpašas mēs sev neliktos, mēs neesam pārējo cilvēku mērauklas it visās dzīves jomās. Ja kāds dzīvo citādāk, tas nenozīmē, ka sliktāk un tas nenozīmē, ka es un tikai es zinu, kā ir pareizi. Un tam nav nekāda sakara ar bezraksturu vai nepārliecinātību par sevi. Man šķiet, ka tieši par sevi, saviem uzskatiem pārliecināts un drošs cilvēks nekļūst kategorisks un augstprātīgs, jo viņš apzinās, ka viņam citi ne par ko nav jāpārliecina.

Bet diskusija ir tiešām interesanta un protu cienīt arī citādus viedokļus. Tas arī viss, kas man sakāms. :)
09.05.2012 18:27 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es neko labu nedomaaju ne par viirieshiem, ne sievieteem, kuraam ir neskaitaami daudz vienas nakts attieciibas, bet, protams, katrs var dziivot, kaa veelas. Manupraat cilveeks tomeer atshkjiras no parasta dziivnieka, lai speetu savus instinktus kaut nedaudz tomeer apspiest.
Un ir tas nedaudz jociigi, ka, ja kaads/kaada pateiks, ka ir 20+ gados nevainiigs saaksies lielaa kritizeeshana, ka nav ko gaidiit tik ilgi, bla, bla, bla, tachu, kad tiek runaats par vienas nakts sakariem, tad neviens nedriikst nosodiit, jo tas taksh ir normaali. Redz, ka katram savs.
Teemas autorei - vai Tu maz esi dzirdeejusi kaut ko par vibratoriem, vai pashai sevis apmierinaashanu? Nav taksh jaaliekas gultaa ar katru pretimnaaceeju, tikliidz kaajstarpe ieniezas.
09.05.2012 18:49 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Es nesaprotu kaa var shaadaa situaacijaa LV sabiedriibu saukt par aizspriedumainu? Situaacija ir amoraala peec buutiibas.
Besii man shitaas peedeejaa laika muljkjiibas ar seksu un sksapiilu, jo beigaas mees tikai vairojam pedofiilus un 14 gadiigas jaunaas maaminjas. Driiz laikam uz katra ielas stuura kaads nodarbosies ar seksu un to, kursh shaadu nodarboshanos sauks par amoraalu, visi zaakaas par aizspriedumainu un veel nez kaadu.

Meitene ar mauc****m tieksmeem vareetu kaut vai padomaat par savu naakotnes gjimeni... Kaa diez vinji jutiisies, kad tevi visa tuvaakaa apkaime sauks par ieleni un shljushku.
09.05.2012 20:02 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
aaa un taas, kuras domaa, ka mediji, muuzikji un filmas neko neitekmee, neredz kas notiek muusdienu sabiedriibaa... shobriid jaunieshi ir saaugushi ar visiem superstaariem un audzinaashana kaa taada vairs tikpat kaa neeksistee, jo vecaaki ir paaraak aiznjemti ar tusinjiem un karjeraam...
Man pazinju lokaa ir spilgts piemeers - vieglas uzvediibas maate ar savu nepilngadiigo meitu vazaajas pa Vecriigu un copee dzhekus, kameer teevs aarzemees pelna naudu... Super veertiibas un perfekta audzinaashana.
09.05.2012 20:12 |

Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Bija mums viena meitene skolā (pavisam maziņa skola), mana vienaudze, kas 13 gados pirmo reizi pārgulēja. Tad ik pa laikam izklaidējās ar dažādiem puikām. Lai arī pagājuši padsmit gadi, visiem viņa asociējas un, izskatās, vienmēr asociēsies kā vieglā priekšiņa, kura visiem dod.

runaway, padomā, ko dari, pirms nav par vēlu (ja vien jau nav par vēlu ko mainīt). Ņemšanās ar visiem pēc kārtas, nav nekas labs.
09.05.2012 20:21 |

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Runaway,atrodi, ko citu, kas novērš vientulību un tu jūties vajadzīga. Tu jau daži minēja piemerus. Atrodi kādu ar ko izrunāties un saprast, kas pietrukst, kāpēc sevi nevērtē. Draudzeni, psihologu utt.

Negribu moralizēt, bet nesanāk. Vai tu vispār padomā, cik ļoti tu ar to nodari pāri sev, savām nākamajā attiecībām/vīram, bērniem nākotnē?

Dmitris, apruna. Ir dzirdēti stāsti.
09.05.2012 21:16 |

Reitings 85
Reģ: 15.05.2009
Es piekrītu Spotorno puritāniskajam viedoklim. :D
Manuprāt, sekss der tikai kopā ar mīlestību. Pilnībā esmu PRET vienas nakts sakariem, fakbodijiem, par pusaudžiem vispār neizteikšos.
09.05.2012 21:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
man sho te vispaar zoklis atkaaraas, lasot. pirmkaart, lielajaam moralizeetaajaam atgaadinaashu, ka ne visi cilveeki ir vienaadi un dazaam sievieteem tik tieshaam seksu gribaas tieshi taadaa pashaa meeraa kaa 20 gadiigam puishelim un dazaam to labi ja reizi pusgadaa vajag un ja to nedabon, jumts saak braukt prom. pati piederu pie taam aktiivajaam un bezseksa periodi mani noved parasti liidz veelmei raapot pa sienaam un naida izvirdumiem. taa kaa varu saprast daljeeji taas, kuras nevar vairs iztureet un metaas one night stand.
otrkaart, autorei ne jau mauciskais geens traucee dziivot, savaadaak vinja mieriigi dziivotu kaa samanta no sex and the city un ne par ko nenozeelotu.
Bija man nopietnas attiecības. 2 gadus. Kad izšķīrāmies, šķiet kaut kas manā galvā notika un kļuvu.. par citu cilvēku. Nopietnām attiecībām vēl neesmu atkal gatava.Sirds jau vēljoprojām sāp un sekss reizēm palīdz vismaz kaut uz brīdi aizmirst to, ka man viņa vairs nav blakus. Tas jau arī šķiet, ka ir iemesls, kamdēļ sanācis pēdējos mēnešus... tā pavieglāk dzīvot.

seit arii sleepjaas atbilde, kaapeec vinja taa dara. un ne jau taapeec, ka vinja ir izlaidusies m***a, kaa te dazas meegina apgalvot. vinja gulj ar daudziem tikai taapeec vien, lai pieraadiitu sev, ka vinju veel jo projaam kaads iekaaro, un vinja meklee caur seksu izkropljotaa veidaa miilestiibu un atziniibu, jo veel jo projaam nav tikusi paari skirshanaas saapeem. kaa arii censhaas taadaa veidaa ieriebt bijushajam.
runaway - es tev ieteiktu izvairiities no taadiem tusinjiem, kuros notiek dzershana uz laiku, kameer savaaksi kopaa savu saskaidiito pasapzinju, jo vienas nakts sakari izraisa tieshi preteejo. ja esi izskiirusies no drauga, tas nenoziimee, ka neesi vairs pievilciiga un uzmaniibas veerta. velti laiku sev, centies peec iespeejas vairaak smelties pozitiivas emocijas un neiesaisties jaunos flirtos kameer neesi iemiileejusi sevi no jauna.
09.05.2012 22:05 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Es pievienojos tam Kristas sacītajam, ka pašapziņu šādi neatgūsi, brauksi tikai dziļāk purvā, jo reāli jau tam nav vērtības, tie džeki jau grib tajā brīdī tikai miesu. Gars tāpat paliek iežmiegts tajā sāpē, kompleksos, neapmierinātībā, bailēs. Es palieku pie uzskata, ka pamatā tam tomēr IR vēlme pēc mīlestības, nedomāju nosodīt, man drīzāk ir žēl, kā cilvēki sačakarē savus prātus...
09.05.2012 22:19 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Varbūt jau ka ir vīriešu suga,kas ļoti augstu vērtē sievietes,kas izvārtījušās pa desmitiem vai simtiem gultu,bet man šķiet,ka lielai daļai par tādām ir viens vārds sakāms.Turklāt,šī slava pielīp.To,kura,kad es vidusskolā vēl mācījos,gūlās apakšā visiem vēl tagad tikai tā atceras,lai gan tagad viņa precēties plāno un šādu uzvedību nepiekopj.
Es būšu klostermeita un citādi apsaukājamā,jo man nešķiet,ka vajadzētu baigi lepoties-hei,es drāžos apkārt un tas ir baigi forši.
Es esmu bijusi brīva un tolaik man bija vibrators,jo es labāk izvēlējos šādu ierīci,nekā desmitiem svešu daiktu.
runaway,tavai rīcībai liekas ir daudz dziļāki iemesli.Noteikti mēģini sevi izprast,izrunājies ar kādu.Diez vai tu gribēsi,lai visi tevi vēlāk atceras kā to,kura papleta kājas visiem.
09.05.2012 22:47 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Pilnīgi piekrītu gan kristai, gan karinjo. Un pride and prejudice:)
Tikai kaut kā ironiski, ka daža laba agresīvā komentētāja citās diskusijās vārdos bijusi nu tāāāda iecietības karognesēja, gatava vai līdz ģībonim strīdēties par mazpazīstamu vīrieti, kas nēsā zeķubikses un augstpapēžu kurpes utt., bet diskusijā, kur ir acīmredzami sajūtamas zemūdens straumes un ievainota cilvēka sāpes, gatava nobakstīt un iedzīt otru cilvēku vēl dziļāk zemē...Jā, es arī negulētu ar neskaitāmiem vīriešiem, jā, es arī nevaru pārgulēt bez mīlestības vai vismaz dziļām simpātijām, vienalga, cik dziļi sāpīgi konkrētājā dzīves brīdī justos, bet katrs mēs kritiskos dzīves mirkļos rīkojamies citādi.Kas zina varbūt pat vēl nejēdzīgākos veidos. Turklāt pati šī meitene raksta, ka pat pēc kārtēja one-night-stand saprot, ka tā vairāk dzīvot nespēj, tā ka nevar teikt, ka viņa apzināti propagandē izlaidīgu dzīvesveidu...
Protams, daudz patīkamāk ir izmantot diskusiju, lai kārtējo reizi parotātos -"Es, es,es, skatieties uz mani, pareizo, tikumīgo un stipro..."
09.05.2012 22:56 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Es nemaz necentīšos apstrīdēt to, ka tas ir slikti un esmu sevi degradējusi. Jā, tā tas varētu pat būt. Divus gadus mīlošas un veiksmīgas attiecības, kurās šķita, ka nekad nebūs gals... Bet vienā dienā visa mīlestība beidzās un es paliku ne vien ar salauztu sirdi, bet ar pilnīgi zemē iemīdītu pašapziņu un sevi. Es sev vairs nepatiku. Es ienīdu jeb ko, ko darīju. Es badojos. Es trenējos vairāk. Strādāju vairāk. Un tad... tad tā viena neveiksmīga reize, kad aizbraucu ciemos pie tā teikt "vecas" mīlestības. Bijām kopā pirms apmēram četriem gadiem. Tā nu es aizdevos janvārī pie viņa uz vīna glāzi. Viss beidzās gultā un es sapratu... Sapratu, ka es vēljoprojām varu būt gribēta. Tā tas arī sākās. Sākumā tikai ar viņu, līdz... līdz izbaudīju arī parastus vienas nakts sakarus un apstāties es vienkārši vairs nevarēju. Gluži tāpat kā narkomāni, man to gribējās vēl un vēl. Kaut gan iekšēji jutos tukšāka nekā jebkad. Mani vairs nekas nespēja iepriecināt. Beidzu trenēties. Beidzu strādāt tik daudz. Es kļuvu par pilnīgi prastu meiteni. Es tikai gribētu saprast, kā savā galviņā nospiest to vienu pogu, kas ļautu man tikt ārā no sevis. Vai arī es mainīšos tikai tad, kad iemīlēšos?

Nesen izlasīju šo tekstu:
There's A Chemical in girl's brains which is only released three times in her life; when she has sex, gives birth and when she breastfeeds her child. it's called Oxytocin. this chemical emotionally connects her to the other person for the rest of her life. men only release this chemical when they bond with their children. even if you are lucky enough to stay friends with a girl after having sex, a girl will always have feelings for you because of the chemical. so if you think sex is a game, remember that you can mentally mess up a girl for the rest of her life. it explains why humans were only created to have sex with one person. doing it with multiple people usually has a strong negative effect on the relationship you plan to have with the person you choose to spend the rest of your life with. keep that in mind next time you decide to hit it and quit it.

Kad es to izlasīju es savā ziņā sapratu, ka esmu pārāk messed up. Un jā, runājot par tiem vīriem un bērniem pēc tam- esmu gandrīz 100% pārliecināta, ka man nebūs ne vīrs, ne bērns, jo es nevienam nenovēlētu savā dzīvē tādu cilvēku, kā es.

Katrā gadījumā, es negaidīju mazāku nosodījumu no Jums, bet tas nepalīdzēja. Es cerēju ka izlasot to manī kaut kas mainīsies. Nemainījās! Žēl, bet padies, meitenes (visas).
09.05.2012 23:06 |

Reitings 9169
buus tev viirs un beerni, nomierinies. tas, ka tev ir gadiijies blackout dziivee, tas tevi nepadara uzreiz par vislielaako noziedznieci. galu galaa, esi saadi dziivojusi tikai neilgu laiku, nevis gadiem un tu vari tikt aaraa no taa apburtaa loka.
tev vajag speeciigas emocijas, lai izbeigtu sho atkariibu. ja ir iespeeja, aizbrauc pamaaciities vai pastraadaat uz aarzemeem, atrodi kaadu jaunu hobiju, kursh aiznems tavu praatu. kaa piemeeram, kalnos kaapshana, labdariibas pasaakumu organizeeshana, kaut vai videospeelju speeleeshana vai religiskas aktivitaates. un kaadu laiku netiecies ar saviem draugiem, ar kuru paziistamajiem esi guleejusi. tas tev atgaadinaas tevis sadariito un tev atkal uznaaks veelme sevi sodiit, atdodoties visiem gribeetaajiem. lai tiktu tam visam paari, tev ir jaasaak jauna dziive un jaapaarskir lapa. tas, kas ar tevi patreiz notiek, ne ar ko neatskiraas no narkotiku lietoshanas, kompulsiivaas paareeshanaas vai dzershanas. un cilveeki no taas elles speej tikt aaraa, kaapeec lai tu nespeetu?
10.05.2012 00:54 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
luīzeluīze, kādi 90% turpmākās diskusijas pēc 1. lapas pat nebija nekādas atbildes autorei, bet sarunas par un ap tēmu, tādēļ neredzu kur kāds nobakstītu autori. ;)
10.05.2012 01:06 |

Reitings 362
Reģ: 01.03.2012
mainīsies, kad iemīlēsies, tā man stāstīja draugs, kurš nejauši vienā naktī iemīlējās...
10.05.2012 01:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Vienrz-es arii neredzeeju nekur to saucamo nobakstiisanu...!
10.05.2012 01:17 |

Reitings 9169
nobakstiishanas nebija, bet toties moralizeeshana taada kaa viduslaiku katolju maaciitaajam. labi veel, ka nemeegina izskaitljot ip adresi un tad aizbraukt nomeetaat ar akmenjiem.
cilveeks pats ljoti labi seit apzinaas, ka riikojaas nepareizi un prasa padomu, nevis publisku fuj. sitaa visa moraales lasiishana nevis paliidz, bet sagrauj meitenes pashapzinju veel vairaak. naakamreiz varbuut kaadu anoreksikji izlamaajat vai cilveeku ar smagu depresiju. ja noveiksies, peec tam zinjaas varees lasiit par kaarteejo pashnaavnieku.
un jaa, es zinu par ko runaaju, jo esmu straadaajusi uz uzticiibas telefona. seit biezi vien cilveeki raksta taa pasha iemesla deelj kaa zvana uz taadiem numuriem. buusim tak vienreiz iecietiigaakas un centiisimies dot padomus, nevis liksim justies veel sliktaak. dziivee visaadi paarsteigumi gadaas, un nedod dievs, ka kaadai no kritizeetaajaam dziivee kaadreiz vajadzees kaut kur atbalstu un padomu.
iipashi mani kretinee te vienas "sveetuliites" muuziigie spredikji par sevis veerteeshanu un par to, ka vinja ir labaaka par visaam paareejaam, jo ir satikusi agraa jauniibaa to iisto un vieniigo. vienu lietu gribeetu redzeet, kas tad buus, ja vinjas miiljotais pacels cepuri kaadaa jaukaa dienaa un aizies. tad vinjai atliks vai nu staaveet pie pamatskolas durviim un vakteet jaunus nevainiigus puisiishus, jo redzat, ka kaads ar ieprieksheejo attieciibu pieredzi ir "netiirs" vai arii chaapot uz sievieshu klosteri, kur palikt liidz muuzja galam. var jau pati sev uzlabot pashapzinju, bet ne jau uz nelaimiigu cilveeku reekina , kuri pashi par sevi jau apzinaas savas kljuudas un veelaas laboties. jautaajums - nu kaapeec ir taada vajadziiba otru veel lielaakaa izmisumaa iedziit?
"sveetuliitei" ieteiktu pateikties liktenim par to, ka vinjai ir paveicies, jo vinja vareeja gan tikt pamesta peec paaris gadiem ar beernu uz rokaam gan arii seedeet un taupiit savu nevainiibu vieniigajam un iistajam liidz 50 gadu vecumam. tas ir tas pats, kas laimeet loterijaa miljonu un tad augstpraatiigi skatiities uz paareejiem, kuriem nav naudas un neveicaas ar lozeem.
10.05.2012 01:48 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
krista, ja tev tas tā kaitina, nav mana problēma. Galveno domu tu tā arī neesi sapratusi, žēl, jo laikam tikai galējības tiek uzskatītas par normu, jāpaglauda pa galviņu, jāpažēlo, kaut gan cilvēks ir liels, izaudzis, saprot un apzinās visu pats...
Pašā pirmajā komentārā skaidri uzrakstīju, ka, ja cilvēkam tik ļoti gribas seksu, var atrast pastāvīgu partneri nevis mainīt piegulētājus kā apakšbikses...
Lūk par to ir stāsts. Paldies par tik garu "novērtējumu", interesanti palasīt to kā viss tiek pārfrāzēts un pasniegts citā gaismā...
10.05.2012 01:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)