nobakstiishanas nebija, bet toties moralizeeshana taada kaa viduslaiku katolju maaciitaajam. labi veel, ka nemeegina izskaitljot ip adresi un tad aizbraukt nomeetaat ar akmenjiem.
cilveeks pats ljoti labi seit apzinaas, ka riikojaas nepareizi un prasa padomu, nevis publisku fuj. sitaa visa moraales lasiishana nevis paliidz, bet sagrauj meitenes pashapzinju veel vairaak. naakamreiz varbuut kaadu anoreksikji izlamaajat vai cilveeku ar smagu depresiju. ja noveiksies, peec tam zinjaas varees lasiit par kaarteejo pashnaavnieku.
un jaa, es zinu par ko runaaju, jo esmu straadaajusi uz uzticiibas telefona. seit biezi vien cilveeki raksta taa pasha iemesla deelj kaa zvana uz taadiem numuriem. buusim tak vienreiz iecietiigaakas un centiisimies dot padomus, nevis liksim justies veel sliktaak. dziivee visaadi paarsteigumi gadaas, un nedod dievs, ka kaadai no kritizeetaajaam dziivee kaadreiz vajadzees kaut kur atbalstu un padomu.
iipashi mani kretinee te vienas "sveetuliites" muuziigie spredikji par sevis veerteeshanu un par to, ka vinja ir labaaka par visaam paareejaam, jo ir satikusi agraa jauniibaa to iisto un vieniigo. vienu lietu gribeetu redzeet, kas tad buus, ja vinjas miiljotais pacels cepuri kaadaa jaukaa dienaa un aizies. tad vinjai atliks vai nu staaveet pie pamatskolas durviim un vakteet jaunus nevainiigus puisiishus, jo redzat, ka kaads ar ieprieksheejo attieciibu pieredzi ir "netiirs" vai arii chaapot uz sievieshu klosteri, kur palikt liidz muuzja galam. var jau pati sev uzlabot pashapzinju, bet ne jau uz nelaimiigu cilveeku reekina , kuri pashi par sevi jau apzinaas savas kljuudas un veelaas laboties. jautaajums - nu kaapeec ir taada vajadziiba otru veel lielaakaa izmisumaa iedziit?
"sveetuliitei" ieteiktu pateikties liktenim par to, ka vinjai ir paveicies, jo vinja vareeja gan tikt pamesta peec paaris gadiem ar beernu uz rokaam gan arii seedeet un taupiit savu nevainiibu vieniigajam un iistajam liidz 50 gadu vecumam. tas ir tas pats, kas laimeet loterijaa miljonu un tad augstpraatiigi skatiities uz paareejiem, kuriem nav naudas un neveicaas ar lozeem.