(bez nosaukuma)

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Čau, čikitas!

Beztēmas laikam vairs nav modē, bet man šorīt JAU ir apnicis strādāt, gribu papļāpāt :)

Stāstiet visu, kas uz sirsniņas un vēl pastāstiet, ko labu esat pēdējā laikā sadarījušas ārā, t.i., kur varētu aizbraukt siltā dienā :) Skrituļošana neder, domāju, ka man tas labi nebeigsies un attapšos kādā līkumā, jo man pie majām bija slikts asfalts un man nekad nav bijusas skrituļslidas :D

Saulīti!
09.05.2012 10:13 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
sākuma es sevi mierināju ar domu, ka rakstu par tēmu, ko 100% pārzinu un ar kosaskaros ik dienu, domāju, ka taču interesanti un viegli būs uzrakstīt, bet, kā jau meitenes rakstīja, vnk nespēju sakoncentrēties :D ja atveru darbu un kko sāku rakstīt, tas viss beidzas ar kkādām neta lapām, FB spēlītēm, Ugunsgrēku utt. :D
09.05.2012 16:24 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Labdien!

Es ļoti, ļoti ceru 7dien kādu sarunāt man pievienoties un paskrituļot Mežaparkā! Tik ļoti gribu, bet nemaaz nezinu,kam vaicāt, kam arī varētu būt slidas un vēlme. :)

Dievinu saulaino laiku, jau sāku pati mosties pirms modinātāja. Pēdējās nedēļas laikā uznākusi šausmīga vēlme pēc iepirkšanās, kas iepriekš bija noplakusi. Gribu vasarai jaunu garderobi un aksesuārus. Pagaidām esmu visu ko jau dāvanās saņēmusi, gaisīgas kleitu ar gofrētu svārku daļu, balerīnas ar bantēm, kaudzi auskaru un top melna kokteiļkleita un uzpleči. :)
09.05.2012 17:26 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Nu, vakar bija mana dzimšanas diena, burtiski pirms pusstundas un galīgi nekādas svētku noskaņas, vienīgais, ko jūtu ir pilnais vēders, un nedaudz apvainošanās uz sevis, jo 6dien tā kā jāsvin, jāizskatās satriecoši. (Man tā ir, ēdu normāli, minimāli, vēders plakans, ideāls, apēu par daudz, jau pēc resnītes izskatos :D ). Tā, lūk. Tiku pie nedaudz naudiņas, kas man tā kā lieti noderēs, varu aizstaigāt līdz drogām. Gribēju nopirkt kādus līdzekļus matiem, matu galiem, kko labi, kas autjauno, ārstē matiņus. Kā arī kādu tiešām labu līdzekli matu veidošanai, tā lai veidojas un noturās frizūra. Bet tā kā man mati nav ne krāsoti nekā (vienreiz balināju šķipsnas, bet tas jau sen ir izaudzis, izkritis un nogriezts), tad man ir plāni un slideni mati, nav sabojāti, ja neskaita galus, un tādi nu galīgi nestāv tā kā vajag. Vienīgi, ja vienu dienu salikšu pilnu galvu ar želeju, pirms gulētiešanas neķemmēšu un nākamajā dienā nemazgāšu, tad kko vēl var sataisīt. Lai gan arī, sataisu, bet pēc laika, izjūk un var redzēt, ka vnk netīri.

tātad, ko ieteiksiet, meitenes?? (Ja kāda visu to garo izlasīja) :D
10.05.2012 00:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits