Nu, vakar bija mana dzimšanas diena, burtiski pirms pusstundas un galīgi nekādas svētku noskaņas, vienīgais, ko jūtu ir pilnais vēders, un nedaudz apvainošanās uz sevis, jo 6dien tā kā jāsvin, jāizskatās satriecoši. (Man tā ir, ēdu normāli, minimāli, vēders plakans, ideāls, apēu par daudz, jau pēc resnītes izskatos :D ). Tā, lūk. Tiku pie nedaudz naudiņas, kas man tā kā lieti noderēs, varu aizstaigāt līdz drogām. Gribēju nopirkt kādus līdzekļus matiem, matu galiem, kko labi, kas autjauno, ārstē matiņus. Kā arī kādu tiešām labu līdzekli matu veidošanai, tā lai veidojas un noturās frizūra. Bet tā kā man mati nav ne krāsoti nekā (vienreiz balināju šķipsnas, bet tas jau sen ir izaudzis, izkritis un nogriezts), tad man ir plāni un slideni mati, nav sabojāti, ja neskaita galus, un tādi nu galīgi nestāv tā kā vajag. Vienīgi, ja vienu dienu salikšu pilnu galvu ar želeju, pirms gulētiešanas neķemmēšu un nākamajā dienā nemazgāšu, tad kko vēl var sataisīt. Lai gan arī, sataisu, bet pēc laika, izjūk un var redzēt, ka vnk netīri.
tātad, ko ieteiksiet, meitenes?? (Ja kāda visu to garo izlasīja) :D