Mājdzīvnieki

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Parunājam par kaut ko sirsnīgu un smieklīgu, interesantu un jauku...

kas ir jūsu mājdzīvnieks, kādi atgadījumi, ikdienas rituāli? :)

Man ir taksis, viņš guļ tikai apsedzies ar sedziņu un viņš kā zīdainis ir jāapsedz visu laiku ejot gulēt.... Tagad arī dzirdu, ka smilkst... Aizeju skatīties, nabadziņam, sedziņa nokritusi :D pacelu un guļ tālāk :D

Tāpat no rītiem laižam viņu gulēt gultā, paretam paņemu viņu blakus pa nakti, ko vēlāk nožēloju... Jo viņš guļ zem segas, kad paliek karsts, lien ārā, iet pastaigāt, un kad nāk atpakaļ, tad skrāpējas un smilkst, ķip prasa atļauju un kad paceļu segu, tad lec gultā!

Un mans suns ir tik smuks, tāds pōzeris, bet līdzko gribam viņu fočēt, viņam laikam nepatīk un viņš rej un nekas nesanāk :@ :D

Mans suns visu savu dzīvi ēd TIKAI čapī sauso barību un to pašu tikai 1 veidu... nabadziņš, es jau domāju, ko viņš darīs vecumā, kad zobi nebūs tik labi... :(
08.05.2012 00:09 |

10 gadi
Reitings 3713
Austrumeiropas vilks. Vai nu kā viņus tur sauc. Gudrs, bet visa gudrība uz ne tām labākajām lietām tiek koncentrēta :D
*Māk attaisīt pudeles, kas aizskrūvētas, un tad viņu tā kā paceļ, lai varētu izdzert (dabūt ārā) atlikušo.
*2m augstas sētas tiek pārverētas kā nieks.
*Aizejot uz pastaigāties un atlaižot no siksniņas, nereti izdomā pamest saimnieku un pats atgriežas mājās (nereti daudz ātrāk nekā saimnieks).
*Ja kaut ko vēlas, tiešām sāk kviekt kā..cūka.. Kaimiņi droši vien domā, ka mēs viņu spīdzinām :D

Ai vispār ir visādi forši, smieklīgi gadījumi, bet tagad nekas nenāk prātā.
08.05.2012 01:41 |

10 gadi
Reitings 3713
Un jā..regulāri, ja kāds skatās tv un sēž uz dīvāna, tad pēkšņi izdomā ieritināties klēpī, laikam sajūtas kā klēpjsunītis (un burtiski iekāpj dīvānā un arī ieritinās klēpī, gaida, kad viņu bužinās, glaudīs). Bet nu suns tāds uz 50kg un lieki teikt, ka daudz par lielu, lai būtu klēpjsunīts.
08.05.2012 01:43 |

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Sallija, ir tā gadījies, bet vecāku priekšā vai arī vnk atnākot mājās skatos svaidās tieši istabas centrā.. Bet kauns jau no vecākiem arī, esmu redzējusi kā brālis citreiz paņem neērti un aiznes prom :D
08.05.2012 01:51 |

Reitings 140
mūsu mincis, kad bijām abi ar brāli mazi, mūs audzināja. ziemā mamma vienmēr, kad bez čībām staigājām, tad visu laiku teica, lai nestaigājam ar basām kājām. bet mums kā jau bērniem, bieži aizmirsās, un tad visvairāk sanāca ciest man. aizeju naktī uz tualeti (basām kājām, protams) un netieku ārā, jo kā paveru durvis, tā kaķis lec kājās. citreiz naktī nācās skaļi saukt mammu, lai nāk un savāc to mazo mežoni, un tad viņa atnāca un smiedamās paņēma viņu, bet ja es nepaspēju aiziet līdz istabai, kamēr mamma nolaida šo zemē, tad viņš skrēja pakaļ un koda kājās. bet tas bija tikai tad, kad čības nebija kājās.

vēl viņam baigais niķis uzprasīties uz kaušanos un tad, kad viņš aizrāvies jau pa traku un pārāk stipri sāk kost un skrāpēt, tad atliek pieminēt mammas vārdu un viņš uzreiz momentā izliekas, ka neko sliktu nedara, bet vienkārši apķēries ap roku. šitais smieklīgi īstenībā izskatās, pat kad mammas mājās nav, tad atliek tikai pateik "Māaam!", tā šis ir pats mierīguma iemiesojums.

kādreiz arī, kad viņš bija jaunāks, tad viņš bija diezgan viesmīlīgs, un pie mums arī bieži nāca ciemiņi. bet kad viņi jau bija ilgi sēdējuši pie mums, tad viņš aizgāja tajā istabā labi redzamā vietā un sāka tā riktīgi uzkrītoši žāvāties, tipa "davai, lasaties mājās, es gulēt gribu".

pagājšgad strādāju, kad uz universitāti nebija jābrauc, un tad viņš vienmēr modināja mani tieši tajā laikā, kad vajadzēja. vakarā es viņam saku, man rīt uz darbu piecos jāceļas, eju gulēt un bez vienas minūtes piecos viņš ir klāt un baksta mani. citā reizē atkal teicu, ka līdz 10 varu gulēt un tas viņš tikai pirms 10 nāca mani modināt. vienubrīd bija katru nedēļu apmēram vlīdzīgs grafiks un tad viņš bez teikšanas zināja, ka 6dienās jāmodina mani sešos, bet trešdienās varu gulēt līdz 12.

viņš forši mani modina :D pielien, apsēžas blakus uz spilvena un sāk ar ķepu pa seju bakstīt. tad kad viņš piefiksēja, ka es tad apsedzos ar visu galvu, tad viņš sāka sēsties pirms modināšanas uz matiem, lai galvu nevaru pakustināt un tad bakstīja. šodien apsēdās pie galvas un kutināja ar ūsām, kamēr sāku smieties, un tad nekas cits neatlika kā iet viņu barot. ja man tomēr izdodas pabāzt galvu zem segas, tad viņš riktīgi sāk rakties pa to gultu apakšā zem segas un palien arī un turpina bakstīt. vai arī viņš vienubrīd bija izrēķinājis, kur esmu atstājusi caurumu elpošanai un tad pa to caurumu izbāž ķepu un baksta.

vienā reizē pamodos no tā, ka viņš sēdēja man pie galvas un ar vienu ķepu paijāja galvu.

aj, mūsu večukiņam 18 gadi jau, par viņa izdarībām 18 gadu garumā varētu grāmatu uzrakstīt.
08.05.2012 02:07 |

Reitings 8968
Lasot jusu staastus, loti loti ilgojos peec sava trusa... lai arii peec pusotra meenesa vinu redzeesu, bet tikai nedelu, jau tagad sirds saap kaa es skirsos no vina... ehhh....
08.05.2012 02:37 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Vieglas smiltis mūsu vecajam vilku sunītim, bet man ir ko par viņu pastāstīt. Tā nu sanāca,ka mūsu mājā dzīvoja mums vilkciņš un kucīte. Tā nu vienā jaukā dienā kucītei piedzima 12 kucēni. Un vilks paņēma un aizbēga no mājas, 2 dienas "bomžoja" pie gaļas veikala,kas ir 3min gājienā no mājām. Ome sauca mājās,nenāca. Tā nu ļāvām viņam tur sēdēt,kamēr pats atgriezīsies. Liels pārsteigums bija,kad atgriezās, piegāja pie kucēnu gultiņas un izvēma milzīgus,nesagremotus gaļas gabalus. Mērķi cēli,bet kucēni,protams,pie pupa dzīvojās,nevis ēda jēlu gaļu :D Tas saucās tēva instinkts. :)
Hellish,pie kā tad palika tavs trusis toreiz? :)
08.05.2012 05:01 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Kaķis. Uzvedas kā sātans.
08.05.2012 07:58 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
mums ir divi sauzzemes bruņurupuči, kuriem patīk dzīvot uz balkona, kuri viens otram staigā līdzi un kuriem dikti patīk gulēt slēgtās čībās, ļoti interesanti dzīvnieki :)
08.05.2012 09:45 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
2 suņi un viens burunduks. :))
pirmais suns ir man bildē, nenormāli gudra. ja kāds brauks sētā viņa vienmēr sēdēs pie mājas stūra. ja pie mums būs mazs bērns, kurš guļ ratos - saņa gulēs pie ratiem un sargās bērnu un ja viņš pamodīsies viņa arī par to dos ziņu. ja viņai noliks kaut ko garšīgu un pateiks, ka nedrīks ēst - viņa neēdīs, bet nogulsies blakus un ar skumīgām acīm skatīsies un gardumiņu. Īstenībā tavarētu stundām ilgi rakstīt par viņas gudrībām. :)

Otrs suns vēl maziņš, 4mēn vecs haskijs. uzvedība kā jau visiem kucēniem - tāds mazs lempītis. dīvaini ir tas ka viņš rej un viņam ir smieklīga bals, liekas ka būtu riktīgi nodzerta.. :D baigi mācqas no lielās sunenes. :)

a burunduks jau galīgi vecs ~9 gadi. nezinu kāda dzimuma, jo vislaik domāju ka man ir meitenīte vārdā Čikita, bet vienu dienu manām acīm pavērās 2vas oliņas. un kopš tā laika viņu saucu par Čičeritu. :D patīk tas viņš/viņa ir sabiedrisks burunduks, vienmēr kad kāds no suņiem ir istabā lien pie restītēm sasveicināties. bet laist pa istabu kopā ar suņiem man ir bail, lai gan zinu ka viņi viņu nenokodīs, bet neapzināti spēlējoties var nospiest.. :p
08.05.2012 09:52 |

Reitings 394
Reģ: 26.08.2010
Robis-mja jau tev tik pqlaidniks taksitit, ejot darba gaitqs-sunuku vienu pqsu majqs atstaj?:)
Man pasai ir kakitis, daudz spelejas ar kurpju snorem un garso vinam jogurts un banans!:)
08.05.2012 09:59 |

10 gadi
Reitings 3122
Pasai nav maajdziivnieku, bet daudzus gadu atpakalj vecvecaakiem no klases biedrenes aizbvedu vilku sugas sunju meiteniiti, kas bija mans visu laiku miiljaakais dziivnieks. Vinja bija patiesaam ljoti gudra. Piemeeram, kad kaads svess cilveeks atbrauca pie vecvecaakiem, tad vinja viemeer nostaajaas starpaa un nelaida svesos paaraak tuvu klaat. Un tad vinjai bija draugs kaiminju suns, bet maniem vecvecaakiem nepatika, ka vinjs naak muusu pagalmaa. Tad nu kameer vinja domaaja, ka neviens vinju neredz, vinja ar savu draudzinju pa pagalmu speeleejaas, bet kaa kaads no cilveekiem paraadijaas pagalmaa, taa vinja saaka savu draudzinju dziit prom. Un draudzinjs vienmeer bija tik apjucis, jo vinaa briidii vinja taada draudziiga, un naakamajaa dzen vinju prom.
08.05.2012 10:06 |

10 gadi
Reitings 5631
man arī ir taksis. Vecs un sirms. guļ no bērnības tikai gultā zem sedziņas uz spilventiņa. :)reizēm mēdz rakties zem drēbēm un gulēt, ja mājās viens tad pats sakašā tās drēbes sev virsū, ja mājās vēl kāds tad sēž blakus drēbēm un gaida kad viņu apsegs. vasaras sezonā lien segas pārvalkā un tad sapinas tā, ka netiek ārā un tad smilkst kamēr viņu iztin. :D ūdens bļodiņa viņam ir vannasistabā, kad beidzas ūdens tad ar sēž un smilkst, tāpat smilkst ja grib rīt vai uz galda palicis kkas garšīgs. šķīvī iekšā nelien un ņem kko tikai tad ja atļauj. Viņam patīk grauzt plastmasa pudeles, bet kamēr viņam neiedosi zobos sēdēs un pīkstēs. Viņam ļoti garšo makaroni, bet necieš kaķus, tapēc jāved laukā siksnā savādāk trenkā visus pagasta kaķus un nevar viņu noķert! :D
Atšķir manu un audžutēva auto skaņas tad jau sēž pie durvīm un gaida.
Patīk peldēt, bet vannā mazgāties ne visai.
Un manējam galīgi nepatīk fočēties, kā parādās fočuks vai telefons, graciozi tiek aizgriezta galva sāņus, tapēc man nav neviena sakarīga bilde ar suni!
bet vispār baigais savos gados palicies!
08.05.2012 10:16 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man ir runcis.
katru reizi,kad atnāku no veiklala ar maisiņiem, viņš ir pirmais,kas sāk lodāt pa maisiņiem. visas ķepas iekšā un kašājas.ja nekā laba nav, tada iet prom.
kā atnāku no darba mājās, viņš uzlec uz virtuves krēsla un man jānostājas viņam priekša un viņš stiepj savas ķepas augšā un klēpī prasās..tas ir mūsu rituāls...reizēm,kas stipri sailgojies,tad pats lec klēpī un man ļoti žēl viņa paliek,kad nepaspēju noķert...

mans kaķis guļ ar galvu uz spilvena un ar segu....naktī pienāk un apstaigā riņķī, un ar nagu ceļ segu augšā,lai tiktu zem tās...naktī izplešās,ka elle,un metu ārā no gultas,bet viņš lien atpakaļ....
08.05.2012 10:21 |

10 gadi
Reitings 5631
un saprot daudz no sacītā piem. nevar teikt iet ārā jo šis jau sēž koridorā, tapēc sakam laukā vai prom! :D ja pasaka, ka ies mazgāties skrien pie kāda glābties un tad trīc. :D patīk braukt ar lielām mašīnām, kurās sēžot uz krēsla var redzēt laukā pa logu, manējā viņam nevisai patīk, jo aizmugurē neko neredz, bet priekšā sēžot klēpī mūži apdauza galvu pret priekšējo stiklu kad grib palūrēt kas ārā notiek.
08.05.2012 10:21 |

Reitings 180
Reģ: 14.07.2009
Man ir kaķene. Īsta sieviete, bet ar diezgan lielu suņa dabu :D
Kaprīzums spraucas pa visiem galiem ārā.
Pēc daudzu cilvēku stāstītā viņai ir dīvaina seja (jeb purniņš), jo pirmkārt, māk visādas grimases taisīt. Piemēram, kad ilgi čamājos un neeju gulēt (viņa aizmieg vienmēr uz manas segas guļot) viņai skatās man acīs ar rastamana appīpētu skatienu par kuru nevar nesmieties.
Ja draugs pasaka kādu rupju vārdu stingrā tonī (pret viņu), viņai ausis tiek saspicētas un pagrieztas uz atpakaļu (izskatās pēc gremlina).
Viņa ir burtiski apsēsta ar bumbiņām. Varētu visu dienu nest klāt un prasīt, lai pamet. Tas var ļoti izbesīt.
No rītiem sēž pie mana modinātāja, līdz ko nozvana un es ceļos, tā trinās ap kājām un iet pa māju kā traktors (uz katra soļa murrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bez apstājas) un prasa ēst. Ja paŗāk ilgi ignorēju, nopēta mani no stūra un uz katra soļa, ko speru, metās man kājās (tā kā mazs bērns ieķēries mammas kājā).
Arī patīk spēlēt paslēpes. Ja es paspēju noslēpties tā ka viņa neatrod, viņa iet pa istabu un saka žēlīgu ŅAU jeb izklausās kā "NAV, saimniece, NAV".

Vēl daudz varētu sarakstīt, man arī padevusies viena no frīkainākajiem kaķenēm, ko esmu redzējusi.
08.05.2012 10:42 |

Reitings 12651
Robi, kad "zobi nebūs tik labi", Tu to barību apliesi ar ūdeni, tā sasūksies, paliks mīksta, un suns varēs ieēst. :)

Man ir supermegaforšs suns. Nesākšu te rakstīt, ko un kā viņš dara, diez vai kāda te baigi lasīs garu penteri. :D Mans jaunais mērķis ir iemācīt viņam kādu deju. Nezinu, kā ar to ies, bet parastās komandas viņš zina tik daudz, ka man jau pašai sāk aizmirsties, ko viņš zina. :D Nu, īsumā - man ir gudrs, skaists, zilacains, spītīgs, ļooooti mīļš puika. :)

Otrs man ir degu - pret mani mīļš, pret citiem ne visai. Ar lielu vēlmi izlauzties brīvībā. Smuks, mazs, aktīvs riebeklītis īstenībā.
08.05.2012 11:35 |

Reitings 12651
ā, un degu arī ir salīdzinoši gudrs. Kaut kā veicies man ar attapīgiem dzīvniekiem. :D
08.05.2012 11:35 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Mums pagaidām ir kaķis, kuru saucam par mūsu dēliņu :)
Mēs audzinam viņu un viņš audzina mūs :D

Tas mazais dzīvnieks spēj būt gan mežonīgs nezvērs, gan neaprakstāms mīļuma iemiesojums. Viena lieta gan man riebjas- viņš stiepj mājās putnus un peles, ko nomedījis. Un putnus ķer ne tos mazākos- strazdus, baložus. Vienreiz dumiķis gribēja stārķim mesties virsū :D

Vienmēr, kad ierodas mājās, nāk apsveicināties ar mani, atrādīties. Pieklājība ilgst tik dažas minūtes un, ja es neesmu bijusi pietiekami ātra, lai kungam iedotu ēst, sāk man jeb draugam kost pirkstos.

Katru vakaru, kad es ar draugu esam saritinājušies uz dīvāna pie TV, kaķis nāk un iekārtojas man uz vēdera un murrā uz urrā. :D Kad dodamies uz gultu, viņš seko katram manam solim kā tāds cālītis un cenšas ielavīties guļamistabā. Vienmēr lien zemūtas neapmierināts, ja es naktī grozos. :D

Kad mincim garlaicīgi, viņš vienmēr atrod kādu interesantu veidu, kā nemanāmi pielavīties un paspēlēties ar maniem matiem. Viņš tos saķer ar nagiem un rauj, ja es izrādu to, ka esmu pamanījusi- metas bēgt kā ar uguni apdedzināts :D

Kaķis pļaukā manu draugu :D Ja mani rausta aiz matiem, tad draugam ar ķepu sit pa seju :D Draugs jau man arī tāds bērnišķīgs. Skatās uz to kaķi savām milzīgajām acīm un mīļi ar pirsktu 'dod pretim' kaķim pa ūsām un tas zvērs turpina draugu pļaukāt līdz viņš padodas :D

Vispār man liels prieks, ka drauga kaķis mani ir tik ļoti pieņēmis. Draugam arī prieks. Pret citiem gan viņš nav mīļš :)
08.05.2012 11:51 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Man ir Bernes ganu suns. Un viņš ir tāds mīlulis un reizē tāāāds blēņdaris :D mājās visi pagājušogad sastādītie augļu kociņi ir nograuzti līdz ar zemi, mammas puķu dobes arī izravētas :D
It kā ļoti gudrs un paklausīgs suns, bet nu gadās visādi cirki :D No tadām ikdienas lietām – viņam garšo viss, kas kust un nekust. Pirmo reizi tādu suni redzu :D un tad, kad visi ēd pie galda, viņš sēž blakus un tādām dumjām acīm skatās. kad kāds pasaka “paej tālāk”, viņš iespringst, bet turpina skatīties. Kad pasaka otro reizi, tad sāk tā “au-auaaaau” tā kā runāt pretī, atkāpjas un apguļās :D
Ja viņam kkur like ar varu iet, vai velk no kkā prom, viņš nokrīt pie zemes, apveļās uz muguras un spirina kājas gaisā un neko nevar pasākt :D
Vēl viņš dievina braukt ar mašīnu. Atliek pateikt tikai “Braucam!” un džeks jau saspicē ausis un skrien uz mašīnu. Ja tiks atstāts vaļā bagāžnieks, 100%, ka ievelsies iekšā un ārā viņu nedabūs, kamēr vismaz kādu loku neizbrauks :D
Vēl ir šausmīgi smieklīgs skats, kad viņš izpeldās. Turpat pie dīķa ir tāda smilšaina vieta un tad viņš ar priekšķepām nometās uz zemes, ar pakaļkājām sperās uz priekšu, brauc ar purnu pa tām smiltīm un biegās nokrīt un vārtās un “runā” pats ar sevi :D
08.05.2012 11:57 |

Reitings 417
Oktobrī tikām pie savas Princese, tad nu viņa mums tādus pigorus rāda.
Kad bija pavisam maziņa, tad acis visu laiku lielas lielas kā pogas bija.
Sākumā viņa vienmēr ārprātīgi trakoja, skrēja, meta kūleņus, klupa virsū visām savām mantiņām, viņai bija tāds maz zilonītis, kuram dusmās vienmēr snuķi grauza, tā trakojot izlietoja visus spēkus, tad vienkārši gāja nokrita gultā un aizmiga. Pagulēja pusstundu un atkal.
Iesākumā naktīs gulēja tikai un vienīgi blakus manam vai māsa vaidziņam ar dibenu pret kaklu atstutējusies, pa nakti gan vienmēr noslīdēja uz kakla.
Kad bija maziņa, tad murrāja kā 10 pieauguši kaķi, naktī vienkārši pamosties varēja, jo likās, ka traktors iet pa telpu.
Tagad viņai ir sava mīļākā pelīte, maza, nobružāta, bet galvenais, ka grab. Kad viņa tiek pie savas peles, tad nu iet vaļā - pa visu dzīvokli skrien un uzbrūk tai pelei, lec kā stirna virsū viņai, tad mūk no tās. Citreiz paņem viņu ķepās un nāk spēlēties uz kājām, ja kādam tās ir uz zemes noliktas. Locās ap kāju un kož gan pelei, gan kājai. Vēl tā pele vienmēr tiek iemesta kaut kur, kur ir ūdens. Biežāk Princese pati met to peli savā dzeramajā traukā. Un tad žēli skatās, ka pele slapja un ūdens netīrs.
Tikko kā kāds ir izņēmis veļu no veļasmašīnas un nes izkārt uz istabu uz žāvētāju, tā viņa ir klāt. Seko līdzi un līdz ko bļoda ar veļu nolikta uz grīdas tā viņa ķeras klāt un iekārto sev guļvietu tur, izķeksē neērtās drēbes un tad izrok bedrīti, kurā gulēs. Ir ļoti neapmierināta un murkšķot iet prom, kad tiek izņemta no bļodas.
Pagaršos visu, kas ir ieliets glāzē vai krūzē. Ja būs ieliets glāzē, tad spītīgi dzers to laukā, lai man vai māsai netiek. Dzer pat citronūdeni.
Ļoti garšo D-light. Ja kāds atkorķē pudeli, tad viņa ir klāt un pārbauda vai tik nav alkohols iekšā. Ja būs, tas sāks laizīt korķīti vai arī mēģinās ar ķepu pagāzt pudeli tā, lai no tās iztek kaut kas laukā. Tāpēc dažreiz saucam par mazo alkoholiķi :D
Tā kā pērkam dzeramo ūdeni, tad viņai ir būtiski vienmēr, lai kāds ielej kaut nedaudz viņas dzeramajam ūdenim klāt, tad jūtas apmierināta.
Guļot vienmēr izplešās pa visu vietu. Kājas katra uz savu pusi un guļ uz muguras ar punci gaisā.
No rītiem vienmēr mammu modina augšā. Mani vai māsu nekad, tikai mammu.
Naktīs patīk taisīt spēļu laiku, kad pielien pie manis un murkšķ sejā vai sāk bučas dot, lai ceļos un spēlējos ar viņu. Tad ir trakā skriešana, slēpšanās, uzbrukšana no slēpņa.
Citreiz pienāk klāt, pieglaužas ar savu vaidziņu un sāk bučas dot, laizīt degunu, vaigu, lūpas un skaļi murrāt.
Mājās atnākot visiem ir jāpaņem viņa rokās un jāsamīļos, savādāk palaiž žēlabainu ņaudienu un apvainojas. Tāpēc vispirms tiek sabučots kaķis un kaķis sabučo atnācēju.
Ja kāds ir no veikala atnācis, tad visos maisiņos iekšā un meklē vai viņai nav kāda dāvaniņa nopirka vai našķis (jo mēs viņu lutinām ar šitādām lietām).
Maisiņu nevar atstāt neuzraudzītu, jo tad notiek spēle, mans maisiņš. Lien iekšā, sāk riņķot pa maisiņu. Maisiņa izmēri vienladzīgi, nesen iesprūda mazā maisiņa, jo ielīda ar vienu priekšķepu un galvu, netika vairs ārā.
Viņa kā suns riņko pakaļ savai astei un tajā kož.
Bieži vienkārši apsēžas skatās virsū un sāk ņaudēt un kaut ko stāstīt, tad gaida, kad atbildēs. Patīk dialogi.
Ja kāds ir slims, tad ik pa laikam pilien pie sejas un skatās vai tas cilvēks elpo. Patīk gulēt blakus un attēlot cilvēka pozu.
Ir traka uz vīriešiem. Jau izdzirdot vīrieša balsi sāk skaļi ņaudēt un saukt viņu iekšā. Ja kādai atnāks draugs ciemos tad viss, kaķene pie viņa un runājas un glaužās, sēž blakus un vēro.
Izejot pa druvīm vienmēr jāatskatās uz logu un japamāj viņai, ja ne tad sāk skaļi bļaut, ka neesmu atvadījusies no viņas.
Man liekas, ka vēl var stāstīt un stāstīt. Galvenais, ka viņai tikai 8 mēneši, bet mājās kā cirkā iet.
08.05.2012 13:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits