Vai jūs ietu?

Reitings 537
Reģ: 29.01.2009
Man mamma bija pie vienas sievietes, kas liek kārtis un skata nākotni.Nu viņa pajautāja arī par mani, sievietei pateica-ka es it kā neesot kopā ar īsto vīrtieti utt. Tagad mamma atkal plāno braukt pie šīs sievietes, un es tagad iedomājos, ka pati gribētu aiziet pie viņas. Bet es galīgi negribu dzirdēt to,ka viņa pateiks, ka mans draugs man nav īstais. Pirms tam divas citas sievieteis (kas nodarbojas ar visām zīlēšanas lietām) arī teica, ka tas nav īstais, bet viss atkarīgs no manis, vai būšu ar viņu kopā. Jo mēs esam kopā jau 8 gadus, un ir brīži ka gribas prom, bet viņš apglavo kas es viņam esmu uz mūžu.Un es nespēju sevi iedomāties kādam citam blakus.
Tātād :) problēma tajā, vai iet uzziņat kaut ko sīkāk, vai likties mierā? Bet reāli gribētu tikai uzzināt vai manā dzīvē tuvākajā laikā kas mainīsies, jo liekas ka esmu kaut kur iestrēgusi! :)
07.05.2012 19:38 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Nelasīju citus komentārus, ļoti iespējams, ka atkārtošos, bet - es pati sev esmu likusi kārtis, taču vienmēr kaut kam maznozīmīgam, piemēram, par to, vai tikšu izvēlētajā mācību iestādē un nopietnākais sev ir bijis noskaidrot, kā pret mani izturas viens konkrēts cilvēks, taču lai kāds būtu rezultāts, mani tas neuztrauktu tik ļoti, lai radikāli mainītu kaut ko mūsu attiecībās.
Ja vienkārši moka interese, tad var aiziet. Ja esi no tām, kuras sāks panikot un vārdus par to, ka vajag meklēt citu vīrieti uztversi burtiski un pametīsi esošo - neej.
Es vispār nesaprotu kādēļ kaut kas tik konkrēts ir jājautā. Savukārt, ja izjūti dzīvē stagnāciju, tad klišejiski, bet tiešām - lietas mainīsies tad, kad pati tās mainīsi. Nav vajadzības iet pie zīlnieka lai pārliecinātos par to, ka mainīsies vai nemainīsies.
08.05.2012 11:42 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man ome liek kārtis un tikai tuvākajā laikā var pateikt, bieži īsti nemāk izskaidrot, bet apmēram pasaka, kas un kā, taču tie ir tikai 3 - 6 mēneši uz priekšu un aptuveni, tāpēc par to īsti nesatraucos, lai gan pēc reizes, kad viņa pateica, ka būs problēmas ar kādu iestādi, un pēc tam izkritu eksāmenām, tad ilgi pie ome negāju likt kārtis. Tomēr vismaz ome manās kārtīs neko jaunu īpaši nepasaka, jo kamēr vēl man ir skola, nekādi lielie pavērsieni manā dzīvē nenotiek. :)

Tomēr pie citas zīlnieces vai pareģes es neietu, jo uzskatu, ka esmu pārāk viegli ietekmējama un tad pašai man liktos, ka tā tiešām notiks un pati sevi uz to vīrzītu, lai arī kāda būtu mana paredzētā nākotne. Vēl jo mazāk gribu dzirdēt kaut ko par savu draugu, jo uzskatu, ka man viņš ir īstais.
08.05.2012 12:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits