man ir probleema ar maasu..
peedeejo reizi, kad biju ciemojos latvijaa, satiku savu 1. miilestiibu. balliite.. peec balliites uzaicinaaju vinju pie sevis. karsta nakts, karsts riits :D (L) naakoshajaa dienaa veel viena balliite, kas arii beidzaas ar tik pat karstu nakti un veel karstaaku riitu.. un ar to pashu puisi.
bija pat zheel braukt atpakalj.. lidostaa maasai liku apsoliit, ka lai vinja turaas no vinja pa gabalu, jo negribu, ka starp vinjiem kaut kas buutu. man vienalga ar ko vinjsh buus kopaa, lai tikai taa nebuutu mana maasa.
uztureejaam kontaktus ar sho puisi caur skype. sarunaajaamies gandriiz katru dienu. :) liidz vinjah pateica, ka nevar vairs to tureet nosleepumaa un, ka ir paarguleejis ar manu maasu :@
zinu, ka vinjsh nemelo, bet, kad prasiiju maasai vinja visu noliedz un negrib atdziities.
man ar maasu vienmeer ir bijushas labas attieciibas. mees vienmeer esam bijushas maasas un labaakaas draudzenes vienlaiciigi. peekshnji, kad vinjai saaku par sho puisi jautaat un luugt, lai izstaasta taisniibu vinja vairs neraadaas ne skype, ne raksta sms, ne zvana.. neesmu uz vinju dusmiiga, bet ljoti viilusies gan. man vinjas pietruukst.. :/
viens ir tas, ka vinja negrib ar mani runaat pashlaik ( neesam runaajushas jau kaadus 2 meeneshu, lai gan agraak sazvaniijaamies skype vairaakas reizes nedeeljaa un vareejaam pljaapaat stundaam, bet tagad vinjai laikam runaajamais beidzies..), bet ko vinja dariis, kad atbraukshu uz LV?!
ko juus teiktu/dariitu shaadaa situaacijaa?