manējais nāk no Islandes :) īpašas kultūru atšķirības nav, jo es nāku no brīvdomātāju ģimenītes :D
vistrakāk man pieņemt to feminismu, kas Islandē, manuprāt, ir konkrēti sagājis sviestā. Tur tās trakās karo nevis par dzimumu vienlīdzību, bet par vīriešu noniecināšanu .. līdz ar to, piemēram, laulību jautājumā mums ir citi "standarti", un man reāli jau besī, ka visas omes utt. prasa, kad tad precēs un kad tad bērniņi būs .. visā visumā manam vīrietim sava valsts daudzos jautājumis un salīdzinoši nesen iekoptajās paražās diezgan konkrēti besī ārā, līdz ar to arī nepiekopj daudzus paradumus, kas viņiem raksturīgi. Jā, sapuvušu haizivi un aitas seju / želeju ar acīm :D viņš ēdīs ar prieku, bet uz spānijas kūrortiem viņam riebjas braukt un ūbermilzīgas amerikāņu mašīnas ar negrib pirkt ..
par dīvainībām vēl runājot - manējam uznāk "konspirācijas" periodi, kad daudz lasa par dažnedāzādām teorijām, rīserčo visu to štelli un grib ar mani dzīvot meža vidū (kam es labprāt piekrītu :D ); pāris minūtes pirms ēšanas ar viņu vispaŗ labāk nerunāt, sevišķi, ja dikti izsalcis - viss viņu nokaitnās un nekas nebūs labi .. tiklīdz kā pāris kumosi mutē - atkal laimīgs :D gatavojot - ļoti prasīgs pret sevi - ja kkas nedaudz nesanāk, viss esot ārā metams un tad nu man jāiet glābt un mierināt :D