Dāvanas no puišiem

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
Dīvaina diskusija, radās braucot uz darbu, kur dzirdēju kā sarunājas studentes, kas svinēja gada kopā būšanu un aizgāja runa par dāvanām visādos svētkos..

Vai Jums puiši dāvina zelta rotaslietas utt.? Vienkārši agrāk tas bija pilnīgi normāli, ka puisis uzdāvina tāda veida dāvanas nevis tur kaut kādus niekus kā mūsdienās.. Zelts tomēr ir mūžīgs un tā..būs vairāk atmiņu..
Tagad paskatoties tikai retai draudzenei puisis, ko tādu uzdāvina un vaina nav naudā!
Tā vien šķiet, ka mūsdienu attiecības ir nodriskātas un meitenēm nav svarīga attiecību kvalitāte, bet gan tas, ka ir puisis, kurš pat necenšās meitenes dēļ.. Manuprāt, meitenes ir ko vairāk vērtas par lētu kosmētikas komplektu un šampanieša pudeli!(Protams, ar izņēmumiem, ja dāvana ir ļoti pārdomāta un sirdij mīļa)
07.05.2012 15:28 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nu man māsai draugs Tiffany uzdāvināja uz dz.d un jā viņš patiešām viņu mīl no visas sirds.
08.05.2012 00:04 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
dāvanas cena un brends nav mīlestības mēraukla
08.05.2012 00:22 |

Reitings 129
Reģ: 08.12.2011
katram savs, nestrīdēšos.. :)
Vienkārši man patīk dārgas dāvanas, jo jūtos novērtēta..Tas ir tāpat kā priecāties vairāk par skaistu mersedesu nevis gada mēnešbiļeti sabiedriskajam transportam.. abas dāvanas noderīgas, bet pirmā tomēr labāka un kalpo ilgāk..
08.05.2012 00:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
esmu sanjeemusi zeltlietas un dimantus daavanaas, neesmu par taam iipashi sajuusmaa. tikai lieku vietu seifaa aiznjem. dodu prieksroku kaut kam praktiskaakam.
08.05.2012 00:50 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
ja mans puisis man, piemēram, Valentīndienā uzdāvinātu sarkanas rozes, šokolādes kasti sirds formā un kādu rotaslietu, es viņu ar tām puķēm iepļaukātu. :D

jā, tieši tik ļoti man riebjas tās banālās, nepārdomātās, "plikās" dāvanas.
08.05.2012 01:54 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
te meitenes tik pieķeras pie pirmās, redzamās domas, ko autore minēja. es gan redzu, kas tur starp rindiņām rakstīts, un jā - diemžēl, tā notiek. Sievietes "vērtība" kā tāda arvien samazinās, jo mūsu taksh vairāk par vīriešiem ... un esmu tik daudz visādus, atvainojos, kretīnus satikusi, ka nesaprotu, kā manas draudzenes ar tādiem tiekās ..
man patīk saņemt vērtīgas dāvanas, un nepiekritīšu, ka zelta rotas ir bezpersoniskas. nav jau tā, ka čalis vnk ieskrien veikalā un paķer pirmos auskarus, kas pagadās ... mans vīrietis gan man, gan radiniecēm dāvinot rotas rūpīgi izvēlas, domā par gaumi, kādām frāzēm, kas minētas to sakarā .. un es to ļoti novērtēju. Nekad neesmu vīlusies viņa dāvanās, tāpat viņš - manējās. Cenšos sagādāt dāvanu ja ne līdzvērtīgu finansiāli, tad ar pašas darbu (pēdējo kreklu, ko gleznoju - kopā pavadīju ap 40 h ... gribēju , lai būtu ļoti foršs, bet naudas uz to mirkli galīgi nebija). Arī vīriešiem patīk, kad par viņiem domā vairāk nekā nieciņu līmenī.
08.05.2012 02:03 |

Reitings 8968
Baac, es saveejam musu 7 menesu gadadienaa daavinaasu sortus :D es zinu, ka vins bus nezeligi laimiigs, jo visu laiku man kunkst, ka vinam vajag :D
08.05.2012 02:42 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
nav jau tā, ka čalis vnk ieskrien veikalā un paķer pirmos auskarus, kas pagadās ...

Tieši par šo arī es gribēju teikt. Man arī riebjas, ka uzskata, ka, ja dārgs, tad tas ir tā - ieiet veikalā un paķer pirmo. Šādi var domāt tikai meitenes, kurām, es atvainojos, nemaz neviens nedāvina dārgas dāvanas, bet, kuras šī iemesla dēļ ir sev iestāstījušas, ka viņām jau nemaz nevajag.
08.05.2012 07:00 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Manējais man neko no dārglietām nav uzdāvinājis :((((((((( Istenībā mani tas kremt.... ļoti. Un tagad salsījos un vispār šķērmi palika :(( Jo es tāaa gribētu..... Vai es vispār ko nozīmeju viņam?
08.05.2012 15:40 |

Reitings 8407
Es arī nepiekritīšu, ka zeltlietas dāvināt ir bezpersoniski, tā nu tas nav, jo katram savs. Tām, kuras nestaigā ar zeltu, protams, ka nepatiks, bet tāpēc jau nevajag teikt fui, jo ja jūsu mīļotais cilvēks to zina, viņš nemaz zeltu nedāvinās.

Piemēram, es pazaudēju vienu zelta rinķīti, ļoti to pārdzīvoju, jo tos bija dāvinājis draugs, kā arī man ;loti patika tie auskari. Apmēram kādu gadu domāju, ka jāsāk krāt nauda priekš jauniem auskariem, jo jauni zelta rinķīši nemaz nav tik lēti, tomēr tas pirkums vienmēr bija atlicies. Tad nu šogad dzimšanas dienā dabūju jaunus rinķīšus, un tas bija tik mīļi, ka draugs bija sadzirdējis, ko es vēlos. Tāpēc katram savs, un ja ikdienā puisis vai meitene pelna labi vai krāj naudu tikai tam, lai palutinātu otru ar zelta rotu vai kaut vai ar jaunām zeķēm , galvenais, ka tiek otrs cilvēks ir priecīgs. Un ne visi džeki ir ar izdomu un paši iesaiņo dāvanas, kā arī izdomā visu detaļās.
08.05.2012 16:06 |

Reitings 2728
Sliecos piekrist Jessica pēdējam komentāram!

Man arī ļoti patīk dāvanā saņemt rotas no zelta vai sudraba, jo ikdienā tās nēsāju un tās praktiski ir mūžīgas. Turklāt neviena no drauga dāvinātajām rotām nav masveida atlējumu formās - visas pirktas vai pasūtītas individuāli pie pāris juvelieriem un pilnīgi visām ir kāda "odziņa", - viņš izvēloties vai pasūtot konkrēto dāvaniņu ir piedomājis pie tā, lai man patiktu.

Man nepraktiski liktos dāvanā no drauga saņemt kurpes vai kādu apģērba gabalu, jo tie novalkājas un pēc gada vai diviem jāmet ārā. Tāpat arī kosmētiku neuzskatu par dāvanu, jo lietoju salīdzinoši ierobežotu kosmētikas klāstu un kopjošos līdzekļus, ko pati iegādājos.
08.05.2012 16:15 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es saprotu,ka visi juusu viiriesi daavina taas zeltlietas ar lielu miilestiibu,noteikti arii neesaajiet ,jo tas ir kaut kas loti sentimentaal!Piebildiisu ,ka man ir bijusi loti nepatiikama sajuuta ,redzot ka uzdaavinaataa lieta radiija vilsanos sievietee,kura saneema no viiriesa gredzenu-laikam bija daudz par mazu tas briljants!Es toreiz veel nodomaaju,ja man uzdaavinaatu taadu- buutu loti prieciiga-tik maza actina un tik smuks,gaumiigs-manaa uztveree!Ar loti lielu miilestiibu var uzdaavinaat lielu briljanta gredzenu par vairaakiem tuukstosiem -ja nav manaa gaume ,tad nav!
08.05.2012 16:25 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Rotas nenēsāju. Man nepatīk, jo uzreiz var sajust kāda sveša priekšmeta klātbūtni uz ādas. Arī pirms svētkiem pasaku visiem, ko vēlos/nevēlos, rotas būs otrajā sarakstā. Runājot par to, ka katrai ir stāsts, pēc dzīvokļa apzagšanas tādu rotu man vairs nav, visas tās, kuras bija no vecmammām palikušas vai bērnībā dāvinātas tika zagļiem, tāpēc varbūt tā attieksme pret spīguļojošiem priekšmetiem man visai vienaldzīga. Man zelts vai sudrabs ir tikai metāls, kuram neredzu praktisku pielietojumu.
Ja jākomentē to, ka attiecību svarīgumu parāda dāvanas cena, ak, kā gribētos par to padiskutēt, taču ir lietas, kurām nav jāvelta sava enerģija, jo būtībā tās, kuras tā domā, savu viedokli nemainīs. Ja vīrietis otrajā randiņā mašīnu uzdāvina, tā arī skaitās lielā mīla?
09.05.2012 07:54 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es jau kaut kad cita diskusija teicu, ka man patik zelts un sudrabs daudz vairak nek prasta metala bizuterija. :)
09.05.2012 08:43 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Manai māsai draugs dāvināja rotas ļoti bieži.Auskarus,ķēdītes-vārdu sakot,dažas sapņu čalis,jo apber ar dārgām dāvanām.Vēlāk izrādījās,ka katra dāvinātā rota bija atpirkšanās par nokrāpšanu viņai aiz muguras.Tomēr,sanāk,ka viņš manu māsu ļoti augstu vērtēja,jo viņš taču dāvināja dārgās dāvanas.
09.05.2012 09:24 |

Reitings 5478
Atceros,ka mana Ex tizlos izgājienus..kā man bija svētki,vai nu mēs nesatikāmies,vai viņš man teica-oi,aizmirsu tev mājā dāvanu...es tev ārzemēs nopirku to un to,bet aizmirsu mājās,nākošreiz noteikti uzdāvināšu...NEKAS no tā visa nebija,lai gan strādāja ļoti labā amatā un nauda netrūka :) Stulbums!
Tagadējais puisis dāvina lielākoties praktiskas lietas,bet šad tad arī kādu rotaslietu no sudraba! Apģērbu vai ko tādu citreiz nopērk,ja aizejam kopīgi uz kādu veikalu un viņam kas iekrīt priekš manīm acīs! Nevajag jau vienmēr tikai svētkus,lai ko uzdāvinātu!
Man nemaz nepatiktu un nekad nav paticis,ka man lielas un dārgas dāvanas dāvina...vnk nepatīk!Tas nav priekš manis...Mani nespētu sajūsmināt lielie rotaslietu kalni.
09.05.2012 10:10 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Man vīrs rotas gan bieži nedāvina - ir bijis sākumā skaists sudraba gredzentiņš(tajā laikā man viss bija sudraba), ir kaklarotu dāvinājis, auskarus un protams saderināšanās gredzenu, bet pārsvarā dāvina citas vērtīgas un kārotas lietas - spoguļkameru, suni, mašīnu, portatīvo datoru, telefonus, šo gadu laikā visādas lietas ir sadāvinātas!
09.05.2012 10:16 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Es neuzskatu, ka pēc dāvanas cenas varētu noteikt, cik kuram ir liela mīlestība. Protams, ka daudz vairāk norāda tas, vai vīrietis ir "uzķēris" to, kas viņa sievietei ļoti kārojas (vai nu tā būtu kaklarota, telefons vai teātra biļetes).
09.05.2012 10:33 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
man 'kopa bushanas' davanas vispar liekas divainas. Jus tiesam katru gadu datumaa kuraa sagajaat kopaa viens otram kautko davinam. mes vienmer atceramies datumu un taa, bet nedavinima viends otram neko. davanas lai paliek citiem sveetkiem. Varda dienaa man puisis pedejos 2vus gadus ir uzdavinajis pulkstenjus. Un taa kaa man pulksteniji patik biju looti prieciga. Pat sodien vienu no vinjiem esmu uzlikusi :)
09.05.2012 10:38 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Interesanti par tām dāvanu vērtībām no vīrieša un sievietes puses - tās meitenes, kas saka, ka dārgas dāvanas nav svarīgas un pašas vienmēr dāvina vērtības ziņā līdzīgu dāvānu, tas ir nopietni vispār domāts?
Parādiet man kaut 1 sievieti, kas nepriecāsies par eksotisku ceļojumu, dimantu gredzenu, jaunu mobilo/laptopu/mašīnu? Ja Jūsu vīrietis var to atļauties, kura atteiksies? Vienkārši vīrietim nav tik lielu finansiālo līdzekļu, tāpēc sieviete novērtē vienu smaržu pudelīti Ziemassvētkos tik pat augstu, bet nesmīdiniet sakot, ka tādas dāvanas neinteresē.
Vispār piekrītu autorei. Puse te cepjas par to zeltu, bet ne par to ir runa, bet slinkums pat rakstīt kaut ko šajā sakarā.
Jebkurā gadījumā - cik cilvēku, tik attiecību!
09.05.2012 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)