Tā kā man ir ilglaicīgas attiecības, tad par saņemto dāvanu kvalitāti un oriģinalitāti nevaru sūdzēties :) Mans vīrietis mani ļoti labi pazīst un vienmēr pamanās uzdāvināt pārsteidzoši gaumīgas un tādas... smalkas dāvanas, lai gan pats saka, ka maz orientējas tādās lietās.
Domāju te viss ir stipri atkarīgs gan no paša vīrieša, gan attiecību kvalitātes un ilguma, gan arī, protams, finansiālā stāvokļa. Un, protams, jāpiekrīt arī tam, ka "dāvinātam zirgam zobos neskatās", ja vien tas "dāvinātais zirgs" nav vienmēr lēts vistiešākajā nozīmē, ja vīrietis spēj finansiāli nodrošināt ar dārgākām dāvanām.
Galvenais, lai dāvanas ir patiesas un pārsteidzošas, jo tās taču ir "dāvanas"! Man pat vairāk patīk saņemt to pārsteigumu nevis pašai dot mājienu par to, ko gribētos ;)
Ja runā tieši par zeltu, tad zeltu vismaz vienreiz, bet būtu jāuzdāvina vismaz cieņas un ieguldījuma pēc (attiecas tikai uz ilglaicīgām attiecībām), jo zelts tomēr ir vērtība. Kaut gan personīgi man, piemēram, vairāk pat patīk citi dārgmetāli un dārglietas, tāpēc pilnīgi noteikti negribētu, lai man dāvina tikai zelta rotaslietas...