Ir kaut kad bijis tā, ka - "šajās brīvdienās es gribēju ar draugiem pabūt", bet, konkrēti, tajā gadījūmā nesapratu, jo man bija plāni iet uz vienu balli, bet viņam piedāvāja citu, pats jau mani paņēma līdzi, pats teica, ka MĒS IESIM TUR UN TUR. Domāju, gribētu reizēm. Bet tā kā mācamies katrs savā pilsētā un tiekamies tikai pa brīvdienām, tad visu laiku pavadām kopā.
Runājot par sms vai skype sarakstēm, parasti gaidu, kad viņš uzrakstīs (katru dienu sazinamies), bet kkādā trešajā dienā pati uzrakstu, lai nav tā - tu man neraksti, neinteresējies utt.
Un tavā gadījūmā - atpūsties kā? Kādu 5dienu/6dienu aiziet kaut kur ar čaļiem, vai neredzēties nedēļu/mēnesi??
:)(: man savukārt ir bijis tāds, kas arī raksta visu laiku, un kā es kaut kur biju, kaut vai ģimenes pasākumos, dzimšanas dienās, vai kur, uzreiz bez jebkāda iemesla (lielākais neatbildu 30min) tāda smadzeņu skalošana. Vienreiz lekciju noskaitīja par to, ka ieliku internetā bildi, kur dodu buču statujai, tur pat ne lekcija, tur atkal skandāls bija, bet tas jau ne pa tēmai aizgāja. :D