tā kā es jau apmēram gadu rakstu savu skaistumkopšanas blogu, domāju, ka varu tev dot dažus padomus vai vismaz izteikt savu viedokli.
1kārt - tev jāizdomā ar ko būsi atšķirīga. šādi make-up testēšanas blogi ir daudz. tiešām daudz. un tā kā tu vēlies piesaistīt sev lasītājus (domāju, ar šādu mērķi tu liki šeit linku), tev ir jāizdomā kaut kas unikāls. tas tā, ja vēlies bloga izaugsmi, ne tikai rakstīt draudzenēm.
2kārt - piedomā par bloga noformējumu. es šoreiz nerunāju par fontu vai tamlīdzīgām lietām, lai arī ir jāpiedomā pie tā, jo visam jābūt parocīgam un ērti lasāmam. tā kā tu izmēģini make-up, iespējams, ka tev kādreiz būs kāds piedāvājums no kosmētikas kompānijām. tas nozīmē, ka taviem kontaktiem ir jābūt brīvi pieejamiem.
3kārt - raksti regulāri. tas ne vienmēr nozīmē bieži, bet gan kvalitatīvi. kā man kādreiz teica - nekas tā nezaude sekotājus, kā neregulāri raksti.
nu tā, ceru, ka vismaz kaut kādu padomu ņemsi vērā, tie ir no pieredzes, jo arī man vēl ir daudz, kur augt. :)
starp citu, mans blogs - http://www.labellavitalv.blogspot.com/
un vēl - ja kādreiz izdomāsi taisīt kādu konkursu vai giveaway- parūpējies, lai visas balvas sastāvdaļas ir pie tevis, un "uzvarētājam" nav lieki jāgaida.